2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

dursun ablacım oo ilaçlar ama bebişin seninle kalıcak bak görürsün daha iyi haberlerini bekliyorum dört gözle malum gözlüklüyüm ya

herkez bebek sahib,i olucak bu topikde içime doğuyor benim

kuzum bende sizi özlüyorum ama sakine hani ünlüler diyorya tükenmişlik sendromundayım diye bildiğin bu psikolojik sorun bende hat safada evde adamda bıktı artık zırlamalarımdan tedavi için ne para ne psikoloji hiç biri yerinde değil artık salıverdim ama içim alev alev engel olamıyorum

hele siz beni bir teyze yapında gerisini boşverin benden şimdiliik pesss

Bende daha tedaviye baslamaya cesaret edemiyorum hatta 1 uil daha tup icin beklemeyi dusunuyorum zayiflamistim tedavinicon ama sonra vazgectim ve adetlerimde duzene girmisti bu ay olmadim hala bakalim bizi neler bekliyor ama bencede hic stres sıkıntı yapmayin Rabbim gonlumuzde kini nasip etsin

Şuan kafamı duvarlara vurasım var. Konuyla hiç alakası yok ama biryerde paylaşmam lazım. Kadin kızını en ince kıyafetler ile göndermiş ve çocuk üşümekten eleri morardı aradım kiyafetleri ince bi daha böyle göndermeyin dedim ki sabahın 7 sinde o çocuk serviste oluyor sogugü düşünün. Kadın bana ve personele madem soğuk ben göndermişsem Siz orda üstünü değiştirseydeniz diye kızıyor. Ya ben sabahin 7 sendeki ayazda kızını 38 derece ateşle servise incecik kıyafetleri giydirmisin ve bindirmissin diye kızmıyorum kadınin bana yaptığına bak. Ben bunu Boğazlasam kaç yıl yerim acaba ağır tahrikler faln yirtarmiyim ayyyyy

ozgskne2011 nasil insanlar var demi biz burda hayalini kuruyoruz yillarca oysa elindekinin kiymetini bilmiyor. Nerde calisiyorsun okulda fln mi
Evet canım anasınifi öğretmeniyim. Ah sen ne diyorsun neler yaşıyorum bazen ağzım kaçık kalıyor hayretler içinde seyrediyorum

Iste buda bi imtihan canim bende kadin dogum hastanesinde rontgen teknikeriyim hem hamileleri fln goruyorum hemde yeni dogan yogun bakimdaki yada prrmature bebeklere rontgen cekiyorum her an onlarla ic iceyim ama ordaki hasta bebekelri görünce dua ediuorum hep Rabbim hayirli saglikli sohbatli evlatlar ver diye

Gerçekten sınav içinde sınav bizim ki Rabbim yüzümüzün akıyla çıkmayı nasip etsin bu sinavdan

klasik velilerimiz onlardan olmazsa olmaz sanki kötülüğüne söylüyoruz bazen diyorum ki çocukların kendi annelerinden daha fazla annelik yapıyoruz onlara

Ya sabır canım tatile az kaldı bizde çocuklardan ziyade velilerle uğraşıyoruz işte tekrar idrar testi yaptın mı? Merak ettim
Dedigin gibi çocuklar bu işin en kolay yani. Sakinleştim biraz. Evet yaptım. Baya koyu çıktı ilk 5 dk belirdi. Yarın sabah kan vericem . Öğlene çıkar herhalde
Ekledim resmi

Eklentiler

• IMG-20160510-WA0032.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar bende bugün itibariyle ilk tüp bebek tedavime başladım devlette fakültede.Bugün hoca ultrasound ile baktı epey inceledi çok şükür hiç bir problem yok dedi herşey normal dedi kan tahlili istedi kan verdim ayın 20sine yeniden çağırdı gideceğim.Bir de bugün lucrin diye bir ilaç ismi söyledi ama ben pek anlamadım şimdilik herhangi bir ilacı kullan falan demedi belki 20sinde gittiğimde söyler.Bundan sonraki süreç nasıl işleyecek bilgisi olan arkadaşlar beni bilgilendirir misiniz?Çok heyecanlıyım epey uzun bir yola girdim galiba ama olsun sonunda umutlu haberimi paylaşırım bende İnşallah sizlerle hakkımızda hayırlısı olsun İnşallah.

kaynanasına şikayet et :) elini kana bulama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…