- 23 Haziran 2015
- 1.500
- 1.665
- 53
- 39
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #4.701
duruyor bakalım organik bebişimiz iğnemizi olduk ilaçlarımızı aldık kesemizi gördük geldik bende ekime ertelemiştim canım ekime kadar kilo verecektim vs bir sürü plan program bakalım neler göreceğiz hakkımızda hayırlısı benim ilaçlar dolapta duruyor biliyorsun
Bak bu söylediklerin zor bir hafta sonu ve hormonlarında coşması ile söylenen şeyler. Bunlar geçici arkadaşım. Bende senin gibiydim ama bu aralar iyiyim olumsuz olsa da iyiyim çünkü psikolojik olarak yorgunluğumu attım. Sende şuan yorgunsun bir süre geçsin yeni tedaviye için can atacağız ve tek bir yumurta kalana kadar savasacagiz evet Rabbim nasıl uygun gördu bilemeyiz ama şuda var insan kaderini de belirler sen elinden geleni yap hatta çabala olmazsa evet Rabbim. Böyle yazmış olmadı dersin ama belki birinde olacak ve sen çabalarınla kavuşmuş olacaksın. Tabiki zor ve çok çok yıpratıcı belki yasitlarimizdan yaş ve yaş büyüğüz ruhen vs vs
Ama anne olmak yada olmamak çabamız alakalı gibi. Ben bu seferki transferde yanımdaki kadının 6. Transferi olduğunu öğrendim güle oynaya dolanıyor bende koltukta kıvranıyorum bana döndü dedi ki ne bu stres ablacım daha 3. Tedavindesin sen böyle yaparsan olacağı varsa da olmaz sonra bir anlattı kadının güçlü olmasına mı özeneyim yaşadıklarına mi uzüleyim bilemedim. Sonra dedi ki son yumurta ma ve son kurusuma kadar feda edeceğim 10. Tedavide de tamam diyeceğim dedi eşim nasıl durtukluyor beni Görde ders al diye. Gerçekten ders alınasiydi yani.
Kaldı ki biz bir kez tup bebeğe oranlayinca başarı oRani daha az aşılama da hamile kaldık basarılı Sonuç olmadı belki ama tupte şans daha yüksek bence
Seni seviyorum arada ugra özlüyorum sizi
Evet canım anasınifi öğretmeniyim. Ah sen ne diyorsun neler yaşıyorum bazen ağzım kaçık kalıyor hayretler içinde seyrediyorumozgskne2011 nasil insanlar var demi biz burda hayalini kuruyoruz yillarca oysa elindekinin kiymetini bilmiyor. Nerde calisiyorsun okulda fln mi
Gerçekten sınav içinde sınav bizim ki Rabbim yüzümüzün akıyla çıkmayı nasip etsin bu sinavdanIste buda bi imtihan canim bende kadin dogum hastanesinde rontgen teknikeriyim hem hamileleri fln goruyorum hemde yeni dogan yogun bakimdaki yada prrmature bebeklere rontgen cekiyorum her an onlarla ic iceyim ama ordaki hasta bebekelri görünce dua ediuorum hep Rabbim hayirli saglikli sohbatli evlatlar ver diye
klasik velilerimiz onlardan olmazsa olmaz sanki kötülüğüne söylüyoruz bazen diyorum ki çocukların kendi annelerinden daha fazla annelik yapıyoruz onlaraŞuan kafamı duvarlara vurasım var. Konuyla hiç alakası yok ama biryerde paylaşmam lazım. Kadin kızını en ince kıyafetler ile göndermiş ve çocuk üşümekten eleri morardı aradım kiyafetleri ince bi daha böyle göndermeyin dedim ki sabahın 7 sinde o çocuk serviste oluyor sogugü düşünün. Kadın bana ve personele madem soğuk ben göndermişsem Siz orda üstünü değiştirseydeniz diye kızıyor. Ya ben sabahin 7 sendeki ayazda kızını 38 derece ateşle servise incecik kıyafetleri giydirmisin ve bindirmissin diye kızmıyorum kadınin bana yaptığına bak. Ben bunu Boğazlasam kaç yıl yerim acaba ağır tahrikler faln yirtarmiyim ayyyyy
İşin içinden çıkamıyorum bazen.klasik velilerimiz onlardan olmazsa olmaz sanki kötülüğüne söylüyoruz bazen diyorum ki çocukların kendi annelerinden daha fazla annelik yapıyoruz onlara
Ya sabır canım tatile az kaldı bizde çocuklardan ziyade velilerle uğraşıyoruz işte tekrar idrar testi yaptın mı? Merak ettimİşin içinden çıkamıyorum bazen.
Dedigin gibi çocuklar bu işin en kolay yani. Sakinleştim biraz. Evet yaptım. Baya koyu çıktı ilk 5 dk belirdi. Yarın sabah kan vericem . Öğlene çıkar herhaldeYa sabır canım tatile az kaldı bizde çocuklardan ziyade velilerle uğraşıyoruz işte tekrar idrar testi yaptın mı? Merak ettim
Maşallah canım çok iyi güzel bir değer çıkar inşallah Dedigin gibi çocuklar bu işin en kolay yani. Sakinleştim biraz. Evet yaptım. Baya koyu çıktı ilk 5 dk belirdi. Yarın sabah kan vericem . Öğlene çıkar herhalde
Ekledim resmi
İnşallah canım. Kimyasal olmuştu 2. Teda cim. Bu ucuncu Allah hepimize nasip etsin.Maşallah canım çok iyi güzel bir değer çıkar inşallah 
Biliyorum canım Rabbim inşallah bu sefer sağlıklı sıhhatli vakitli kucağına aldıracak :) bu sefer senin için çok iyi olacağını hissediyorum herşeyin gönlümden geçen bu canımİnşallah canım. Kimyasal olmuştu 2. Teda cim. Bu ucuncu Allah hepimize nasip etsin.
kaynanasına şikayet et :) elini kana bulamaŞuan kafamı duvarlara vurasım var. Konuyla hiç alakası yok ama biryerde paylaşmam lazım. Kadin kızını en ince kıyafetler ile göndermiş ve çocuk üşümekten eleri morardı aradım kiyafetleri ince bi daha böyle göndermeyin dedim ki sabahın 7 sinde o çocuk serviste oluyor sogugü düşünün. Kadın bana ve personele madem soğuk ben göndermişsem Siz orda üstünü değiştirseydeniz diye kızıyor. Ya ben sabahin 7 sendeki ayazda kızını 38 derece ateşle servise incecik kıyafetleri giydirmisin ve bindirmissin diye kızmıyorum kadınin bana yaptığına bak. Ben bunu Boğazlasam kaç yıl yerim acaba ağır tahrikler faln yirtarmiyim ayyyyy
İyi fikirkaynanasına şikayet et :) elini kana bulama
Kizlar kan sonucum 166 çıktı
Şimdide cumayı bekleyeceğim 2 ye katlayacak mi diye
Hiç bitmiyor bu beklemeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?