2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

hadi hayırlısı oldun inşallah geliyor bi bebiş daha. bak size dediğim gibi oldu işte, hepinizin olcak sadece ben kalacağım demiştim öle de oldu :)
Denizlilisrsy olacak inşallah bu sefer Rabbimin izniyle.
InSallah meryem bu defa cok notrum ben hic bisey hissetmiyorum desem yeridir sira sende basla artik sende tedaviye

2. Tedavi sansi yukseltmek icin bunu deniyo dr bakalim ilkinde bizim 11 yumurta toplandi 5. Gune sadece 2 tane kaldi oda tutunmadi zaten bunda allah kerim... bekliyecegiz gorecegiz ekstra olarak.sadece ilk transferden 5 gun sonra gonopeptyl ignesi vurulucak bide o gunluk vurulan yagli igne yerine baska bir igne verdi oda 3 gunde bir vurulacak

Denizlilisrsy bu tedavide kaç yumurta toplandı kaç tanesi 3.güne kadar geldi 5.güne kaç embriyon kaldı bir de uzun protokol mü oldu fakültede mi yaptırdın tedavini? kusura bakma biraz uzun oldu biz ikinciyi fakültede yaptırmayı düşünüyoruz o nedenle bilgi edinmek istedim.

Bu tedavide 10 toplandi 9 döllendi 7 tane 3. Gune kaldi 2 tanesini aldik geldik geri kalan 4 tane döllenmesi devam ediyordu dun aradigimuzda o sekilde bilgi verdiler bakalim bugun ne denileecek bekliyoruz ozel.hastanede yaptirdim cnm ben raporsuz paket fiyat anlastik 5 bine ama 5.5 oldu sanirim harici muayene paradi tahlil ilaclar falan uzun protokol falan bilmiyorum ama 1 ay oldu hemen hemen tedagiye baslayali

Teyzeleri bizim oğlumuz annesi gibi sabırsız çıktı, bir surprizle pazartesi dünyamıza merhaba dedi, çok sukur sağlıkla doğdu oglum, dualarimdaydiniz ve dualarimdasiniz (hatırlayabildiğim kişilere nickleriyle dua ettim, hatirlayamadiklarimi genel duama dahil ettim :) )
Rabbim bu duyguyu tüm isteyenlere yaşatsın, ailemden bile önce sizlerle paylaşmıştım hamile haberimi, fırsat bulup ancak yazabiliyorum oğlum Umut Eren'e kavustugumuzu, güzel haberlerinizi bekliyorum
Umudumuzu kaybetmeyelim bir iki gün önce defalarca olumsuz Ted.olan arkadaşımın son Ted.den sonra ikiz beklediği haberini aldim Rabbim en hayırlısı bilir, hayirlisini dileyelim
Sevgilerrrrr

Hay masllahhhhhh umut bebek hepimizin umudu olsun insallah teyzeleri yesin onu rabbim bir omur acisini gostermesin annesi

Gözünüz aydın canım Rabbim analı babalı büyütsün inşallah adıyla yaşasın paşa 

Gözünüz aydın canım Rabbim analı babalı büyütsün inşallah adıyla yaşasın paşa 

Ruhsan hayırlı olsun bebeğin canım Allah hayırlı uzun ömür versin paşaya darısı da bize olsun İnşaAllah.Denizlilisrsy teşekkür ederim canım bilgi verdiğin için özelde iyi tutmuş tedavi fiyatı süre de fazla sürmemiş bizim tedavi de 23 gün falan sürmüştü raporlu biz de 5bin ödedik.

Maşallah sizeeee iyi yapmış daha fazla bekletmemiş anneciğini akıllı çocuk tüm güzel dileklerimiz umut eren e ve ailesine

maşallah sonunda geldi sürpriz bebek, Allahım sağlıcakla büyütmenizi nasip etsin inşallah canım ruhsan

InSallah meryem bu defa cok notrum ben hic bisey hissetmiyorum desem yeridir sira sende basla artik sende tedaviye
canım sürpriz bebekten sonra eşim beklemek istemişti biliyorsun ama 27ağustosta randevum var cem çelikte ona gideceğim fikir alma amaçlı, bide eşim başka bi dr duymuş sonrada ona da gidip yılbaşından sonra deneyeceğiz inşallah.
daha denemeden ya tutmazsa diye korkmaya bile başladım
bakalım hayırlısı diyip bi yol izleyeceğiz.

Ne zamandir giremedim tlfnum garantide gelmedi hala. ruhsan canim Allah saglikli mutlu bor omur versin bebegine. Cok sevindim senin adina. Denizlilisrsy ben ikiz yapamadim ama senden bir atak bekliyorum ruhsuz olmk daha iyi galiba gerilmiyor vucut hossetmeyince birsey. Guzel olacak hizlerim bu yonde cok kuvvetli. Ari sutunu bende biraktim senin gibi zararlimi bilmiyorum da birisi bana bagisiklik sistemini cok yukseltiyor ve embriyoyu vucut disardan geldigi icin kabul etmiyor demisti kafama takildi risk alamadim. J jasmine7676 doktor bana 3 lu yapti 4 lu icinse rutinlerin arasina girmedigini ve sonuclarin cok guvenilir olmadigini soyledi ve yapmaya gerek gormuyorum dedi bizde birsey demedik. allah in izniyle birsey olmaz bebegine bu testlerde beni ayrica geriyor nedense. icequeen87 canim tsk ederim rahatsizligimiz gecti ama nasil oldu anlamadik size de gecmis olsun bide ben her trlu sebze ve yesilligi sirkeli suda bekletirim biraaz ama iste. mrym5579 ve diger tedavi sirecindeki arkadaslrim dualrimdasiniz Olacak umudunuzu yitormeyin lutfen. Zor hepimizin bildigi bor tecrube maalesef ama Rabbim bir hediye misali en ummadik anda gonderiyor mucizeleri bilirsiniz cogunuz bu sayfa ne haberlere sahit oldu.ne umulmadik anda guzel haberler aldi. Guxel olacak kixlar bu gunler ve emeginizin karsiligini alacaksinoz insallah

ozgskne2011 senin bebek kiz gibi geliyor bana yahu hadi hayirlisi aza boksansiz saglikli hayirli evlat olsunda...

Canımı E="Denizlilisrsy, post: 47638353, member: 687274"] ozgskne2011 senin bebek kiz gibi geliyor bana yahu hadi hayirlisi aza boksansiz saglikli hayirli evlat olsunda...[/QUOTE]
Canim sen kacirmissin cinsiyeti yazmıştım evet içine doğan doğru bebeğim şimdilik kız eğer bir yanlışlık yoksa
ama ben asıl guzel haberı senden bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…