- 1 Nisan 2014
- 1.257
- 1.889
- 83
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #5.041
Amin inşallahinşallah herşey istediğiniz gibi devam eder sonuna kadar
Canımmmm ne güzel inşallah değişmez :) şanslı anne Allah kucağına almayı nasip etsin herkes rapor versin bakalımTebrikler J jasmine7676 benim bebeğimde kız imiş ve bu hafta yeniden bakılacak eğer değişmezse tabi.
mrym5579 Canım Allah yardımcın olsun
ruhsan doğum yaptı mı acaba bende onu merak ediyorum.
Denizlilisrsy yi de tabi
Asayiş berkemal gaz sancisiyla boguşuyorum pazartesi transferimiz var bakalim beklicez gari ogluşlar kızçeler maşallah kalabalik olduk iyice[/QUOT hadi bakalım sımsıkı tutunun birbirinize gene heyecanla bekliycez
Hadi hayırlısı ile güzel sonuçlar al inşallahAsayiş berkemal gaz sancisiyla boguşuyorum pazartesi transferimiz var bakalim beklicez gari ogluşlar kızçeler maşallah kalabalik olduk iyice
gerilme kız gerildikçe kopuyoruz sakin sakin yumuşak yumuşak hadi bakalım k.validemin tabiriyle YA ALLAH YA BİSMİLLAH DE devam etİnsallah kizzlar bu son tedavim olur sağlıkla sıhhatle insallahaman yahuuu gerildim yine
2 hafta öncede ben oldum salgın sanırım bende Denizli juzuya bakmaya girdim ama ses seda yok geçmiş olsun canımDenizlilisrsy sana bakmak için girdim ne yaptın bitanem. Nasıl gitti transfer vardı galiba. Güzel olacak inşallah bu sefer.
Bizde karı koca yatak döşek yatıyoruz ne yediysek enfeksiyon kapmisiz bi yerden ishal kusma karın ağrısı çok fena. Sabah serum taktılar ama benim.kusma hiç geçmedi. Kız kardeşim yanımdaydı tesadüf o bakıyor bize yoksa perisan lik.
Sağol ablacım. Doktor da öyle dedi salgın var bol su içeceksin dedi.2 hafta öncede ben oldum salgın sanırım bende Denizli juzuya bakmaya girdim ama ses seda yok geçmiş olsun canım
Ayyy siz de mi canım ya çarşamba günü ben o şekildeydim dün de eşim öyle oldu geçmiş olsun canımDenizlilisrsy sana bakmak için girdim ne yaptın bitanem. Nasıl gitti transfer vardı galiba. Güzel olacak inşallah bu sefer.
Bizde karı koca yatak döşek yatıyoruz ne yediysek enfeksiyon kapmisiz bi yerden ishal kusma karın ağrısı çok fena. Sabah serum taktılar ama benim.kusma hiç geçmedi. Kız kardeşim yanımdaydı tesadüf o bakıyor bize yoksa perisan lik.
dörtlünün sonucuda düşük riskli çıktı şükür bakalım ayrıntılı ultrasonda ne olacakSağol ablacım. Doktor da öyle dedi salgın var bol su içeceksin dedi.
Çok. Merak ediyorum ben
Canım benim hayirlisiyla Allah kucağını doldursun sakin sakin yumuş yumuş tutunsunlar annelerine ikiz olsun da uğraş dur :)3. Gun 2 embriyomu aldim geldim kizçeler bu defa pimpiriklenmiyorum yat yat yat ve yat yok oturuyorum evin icinde dolasiyorum camasir katliyorum kahvalti hazirliyorum kendimi yormadan ama
Doktorumuz bu defa ardisik transfer yapicam dedi 10 yumurta toplandi 3 gune 7 kaldi 2 sini aldik eger 5. Gune kalirsa 2 tane daha konulucak insallah bu defa olur bu son olurda saglikli sihhatli aza noksansiz evlatlarim olur
Yine elimde negatif sonucun oldugu kagitla doktorun karsisina oturmak istemiyorum bu tedavi daha agrili gecti benim icin gaz provlemi beni mahvetti karnimin icindeki acilari anlatamam transferde bile cok kasildim canimin acisindan
Rabbim ne eylerse güzel eyler ne diyim dua edin hamişler bol bol
hadi hayırlısı oldun inşallah geliyor bi bebiş daha. bak size dediğim gibi oldu işte, hepinizin olcak sadece ben kalacağım demiştim öle de oldu :)3. Gun 2 embriyomu aldim geldim kizçeler bu defa pimpiriklenmiyorum yat yat yat ve yat yok oturuyorum evin icinde dolasiyorum camasir katliyorum kahvalti hazirliyorum kendimi yormadan ama
Doktorumuz bu defa ardisik transfer yapicam dedi 10 yumurta toplandi 3 gune 7 kaldi 2 sini aldik eger 5. Gune kalirsa 2 tane daha konulucak insallah bu defa olur bu son olurda saglikli sihhatli aza noksansiz evlatlarim olur
Yine elimde negatif sonucun oldugu kagitla doktorun karsisina oturmak istemiyorum bu tedavi daha agrili gecti benim icin gaz provlemi beni mahvetti karnimin icindeki acilari anlatamam transferde bile cok kasildim canimin acisindan
Rabbim ne eylerse güzel eyler ne diyim dua edin hamişler bol bol
amin ablam amin saglikli aza noksansiz insallah çok cok aminCanım benim hayirlisiyla Allah kucağını doldursun sakin sakin yumuş yumuş tutunsunlar annelerine ikiz olsun da uğraş dur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?