2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Denizlilisrsy sana bakmak için girdim ne yaptın bitanem. Nasıl gitti transfer vardı galiba. Güzel olacak inşallah bu sefer.
Bizde karı koca yatak döşek yatıyoruz ne yediysek enfeksiyon kapmisiz bi yerden ishal kusma karın ağrısı çok fena. Sabah serum taktılar ama benim.kusma hiç geçmedi. Kız kardeşim yanımdaydı tesadüf o bakıyor bize yoksa perisan lik.

2 hafta öncede ben oldum salgın sanırım bende Denizli juzuya bakmaya girdim ama ses seda yok geçmiş olsun canım

Ayyy siz de mi canım ya çarşamba günü ben o şekildeydim dün de eşim öyle oldu geçmiş olsun canım

3. Gun 2 embriyomu aldim geldim kizçeler bu defa pimpiriklenmiyorum yat yat yat ve yat yok oturuyorum evin icinde dolasiyorum camasir katliyorum kahvalti hazirliyorum kendimi yormadan ama
Doktorumuz bu defa ardisik transfer yapicam dedi 10 yumurta toplandi 3 gune 7 kaldi 2 sini aldik eger 5. Gune kalirsa 2 tane daha konulucak insallah bu defa olur bu son olurda saglikli sihhatli aza noksansiz evlatlarim olur
Yine elimde negatif sonucun oldugu kagitla doktorun karsisina oturmak istemiyorum bu tedavi daha agrili gecti benim icin gaz provlemi beni mahvetti karnimin icindeki acilari anlatamam transferde bile cok kasildim canimin acisindan
Rabbim ne eylerse güzel eyler ne diyim dua edin hamişler bol bol

Canım benim hayirlisiyla Allah kucağını doldursun sakin sakin yumuş yumuş tutunsunlar annelerine ikiz olsun da uğraş dur :)

hadi hayırlısı oldun inşallah geliyor bi bebiş daha. bak size dediğim gibi oldu işte, hepinizin olcak sadece ben kalacağım demiştim öle de oldu :)
Denizlilisrsy olacak inşallah bu sefer Rabbimin izniyle.

Denizlilisrsy hayırlı olsun canım İnşaAllah bu defa ikizlerini alacaksın kucağına Allah'ım hayırlısından bizlere de nasip etsin İnşaAllah benim aklıma takılan şey doktor neden iki kez transfer yapacak ben daha önce hiçbir yerde böyle birşey duymamıştım farklı bir tedavi gördün sanırım ben ilk tedavi olduğumda 7 yumurta toplandı 3.güne sadece 5 tanesi kaldı ama 1 tane transfer edildi diğerlerinin gelişimi yavaş demişti embriyolog donduramadık maalesef bu kez baştan başlanacak senin bu tedavi kaçıncı tedavindi bir de nasıl bir yol izlendi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…