- 22 Eylül 2014
- 1.615
- 1.914
- 333
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #5.021
Tüp bebekten sonra 4.asılamanin mantığı nedir biraz dinlensen daha iyi olmaz mıKızlar selam neredesiniz yahu kimsenin sesi soluğu çıkmıyor ben yine hastanedeyim geçen ay yapılan tüp bebek tedavimin olumsuz sonuçlanmasının ardından bu kez yine aşılama önerdi doktor bu 4.aşılamam olacak ben normal yumurta kontrolüne gelmiştim hoca aşılama yapalım dedi eşim çok istiyor tedavi yapılmasını ben kararsız kaldım sizce tedavi olsam mı olmasam mı? bu arada bu ay herhangi bir ilaç kullanmadım bu gece çatlatma iğnesi yapılacak.
Canim valla milletçe halimiz malum bugün ikili test sonucunu aldım yaş riski yüksek tabi ama diğerleri ve son sonuç şükür düşük risk çarşamba kontrol var sen ne yaptın neye karar verdin
bişey kalmamış maşallah :) Allah sağlıcakla kucağınıza almayın nasip etsin hepinize.Canlar merhaba, kısmetse 19 ya da 20 Ağustos da oğlumuzu kucağımıza alacağız, son hazırlıklarımızı yapıyoruz, her zaman dualarımdasınız sizde bizi unutmayın emi dua ederken :)
Tedavi sürecindeki tüm arkadaşlar inşallah tez zamanda hamiş kalırlar ve hepimiz sağlıkla yavrularımızı kucaklarız inşallah
Sevgiler
Buaralar huc bi tedaviye pskolojimi hazirlayamiyorum gittikce umudum da azaliuor sanki hic olmayacakmis gibi geliyor. Bebekli kimseyi görmek istemiyorum öyle arkadaslarla görüşmüyorum pakolojim iyi gibi geliyordu bana daha erken baslarim tedaviye diyordum ama zaman gectikce hic bsy yapmak gelmiyor icimden konuscak kimsede yok esime bsy desem sinirlenip konuyu kapatiyor bilmiuorum neolacak icimi dökmek istedim sizlere
Yapma böyle kalk ayağa! Bak burası eski topiğim. Bende hamile kaldım ama gelişmedi kürtaj oldum. Şimdi tekrar başlayacağım. Aşılama dediğin zaten normal denemeden çok bir farkı yok ama seni yormuşlar kuzumm. Şansın o kadar yüksek ki. Rahim filmi çektirmek sandığın gibi zorlu değil yeni sistem C kollu makina olan hastaneleri ara sor onda artık en ufak bir ağrı olmuyor vallahi billahi ne korkularla gitmiştim sonrada dedim ki lanet olsun neden hep ağrı çekenlerin yorumları bana denk geldi ki bu kadar tırstım demiştim :) senin bebeğin gelecek inan bana. Sende anne olacaksın bende hepimiz. Sadece doğru zamanı var bunun. Bak oldu diye havalara uçtumda ne oldu. Şimdi tek duam sağlıksızsa tutmasın. Bizim problem sperm ve eşim her defasında ağladı heleki kürtaj olduğum gün benim yüzümden bunlar diye. Ama saçmaladığı zamanlar olmuyor mu çookk. Ama ben onu baba yapıcam Allahım izin verirse. sonuna kadar hak ediyor. Bunun bir sınav olduğunu unutma tatlım. Her pes ettiğinde hayaller kur karnında olduğunu evin içinde koştuğunu aklına ne gelirse. İnan bana için pır pır ettiğinde dahada heyecanlı devam edeceksin yoluna. Seneye bugün anne olmak için yalvarıyorum Allaha. Çok yakın 2 arkadaşımın çocuklarına hediyeler alıyorum 2 seneden beri kıyafetler zıbınlar tütü eteklerçünkü doğsaydı kızım olacakmış benimde. Hala daha alıyorum kalbimi bozmadan eğer bozarsam ya Allahın gücüne giderse. Bu günleri unutacaksın ama ben hatırlatıcam sanaBuaralar huc bi tedaviye pskolojimi hazirlayamiyorum gittikce umudum da azaliuor sanki hic olmayacakmis gibi geliyor. Bebekli kimseyi görmek istemiyorum öyle arkadaslarla görüşmüyorum pakolojim iyi gibi geliyordu bana daha erken baslarim tedaviye diyordum ama zaman gectikce hic bsy yapmak gelmiyor icimden konuscak kimsede yok esime bsy desem sinirlenip konuyu kapatiyor bilmiuorum neolacak icimi dökmek istedim sizlere
Hımm şimdi anladm neden bu kadar korktuğunu. İşin içinde olduğun içinmiş. Ama herkes aynı şeyleri yaşayacak yada aynı acıları çekecek diye birşey yok. Hem bakarsın kendiliğinden oluverir. Bizim normal olması mucize 1 milyon sperm var . Senin normal şansın bile varken tüp bebekte hayli hayli şansın yüksek. Bu kadar kararsız olma nolur. Değerlerinde düzene girmiş bak. Olacak tabi inan ki olacak şansın çoookkk yüksek daha ne kadar söyleyebilirimhgnm teşekkür ederim yazin icin canm bizim ikimzde de sorun vr esimin cok fazla degil bnm deaderlerim duzensizde simdi düzenli ama bnm cesaretim yok .kendim röntgen teknikeroyim hsg fln da biz çekiyoruz kadin dogum hastanesinde calisiyorum bebeklerw film cekiyorum yeni dogan erken dogan sıkıntılı bebeklere onlari gördükçe artik isteksizliğimg ttikce artti ya bnm de öyle olursa diye korkular başladı surekli hamile görmek bazen canimi yakıyor ama dogum yapanlarin cigliklair sıkıntılari korkutuyor
Eskiden cok istiyordum cesaretliydm simdi o cesaretten hic yok gecermi gercekten olurmu birgün hayal bile kuramiyorum kendimi olmayacagina inandirmak istiyorum ki yine ayni hayal kirikligini yasamayim
Sagol canim insallah kaybetmemHımm şimdi anladm neden bu kadar korktuğunu. İşin içinde olduğun içinmiş. Ama herkes aynı şeyleri yaşayacak yada aynı acıları çekecek diye birşey yok. Hem bakarsın kendiliğinden oluverir. Bizim normal olması mucize 1 milyon sperm var . Senin normal şansın bile varken tüp bebekte hayli hayli şansın yüksek. Bu kadar kararsız olma nolur. Değerlerinde düzene girmiş bak. Olacak tabi inan ki olacak şansın çoookkk yüksek daha ne kadar söyleyebilirimsen anne olucam inancını kaybetme yeterki.
oğluş mu geliyor maşallah subhanallah, sağlıcakla kucağına almak nasip olsunİyi gidiyorum şimdilik oğlumu büyütüyor um memleketimin haline bakıp üzülüyorum nasıl bir gelecek bekliyor endiseleniyorum sizler Nasılsıniz
inşallah herşey istediğiniz gibi devam eder sonuna kadarSelam arkadaşlar benim tedavim iptal olmuştu 2ay kadar önce şimdi tekrar başlıyorum. Cumartesi ilk rendevum var nolur bana dua edin bu sefer iptal olsun istemiyorum herşey güzel olsun şuraya hayırlı haberler yazıyım.
Hayırlısı olsun canım Allah hepimizin kucağını doldursun sağlıklı bebeklerle hepinizin iyi haberleri için duacıyımoğluş mu geliyor maşallah subhanallah, sağlıcakla kucağına almak nasip olsun
memleket meselesine hiç girmeyelimm, ilk gece trtyi izlerken nasıl korktuğumu tarif bile edemem!!!
Denizlilisrsy naptı acaba?
bu arada bende 27ağustosta bahçeci tüp bebekte cem çelike gideceğim. bi öngörüşme yapacağız. belki yılbaşından sonra deneyeceğiz. o arada rapor olayını halledeceğim.
heyecanlıyım biraz o yüzden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?