2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Tüp bebekten sonra 4.asılamanin mantığı nedir biraz dinlensen daha iyi olmaz mı

Kızlar merhaba
Nasılsınız. Ben geldim.
Okudum yazılanları. Allah yardımcınız olsun dualarimdasiniz. Benimde ikili testlerimi temiz çıktı şuan 14. Haftada yim benim bulantilar çok şiddetlendi tuvaletten çıkamaz oldum. Kolum kanadım kalkmadı. Haftada 2 kere serum takıldı şimdi biraz hafifledi ama yinede sabahları ve gunde içerisinde bazen tuvalete kapaniyorum sanırım benim bulantilar biraz sürecek. Ama tabi seve seve katlanıyor insan. Güzel haberlerinizi bekliyorum sizi seviyorum.

Canlar merhaba, kısmetse 19 ya da 20 Ağustos da oğlumuzu kucağımıza alacağız, son hazırlıklarımızı yapıyoruz, her zaman dualarımdasınız sizde bizi unutmayın emi dua ederken :)
Tedavi sürecindeki tüm arkadaşlar inşallah tez zamanda hamiş kalırlar ve hepimiz sağlıkla yavrularımızı kucaklarız inşallah
Sevgiler

bişey kalmamış maşallah :) Allah sağlıcakla kucağınıza almayın nasip etsin hepinize.
sancı geldikçe bize duayı unutmayın emi hepiniz.

Buaralar huc bi tedaviye pskolojimi hazirlayamiyorum gittikce umudum da azaliuor sanki hic olmayacakmis gibi geliyor. Bebekli kimseyi görmek istemiyorum öyle arkadaslarla görüşmüyorum pakolojim iyi gibi geliyordu bana daha erken baslarim tedaviye diyordum ama zaman gectikce hic bsy yapmak gelmiyor icimden konuscak kimsede yok esime bsy desem sinirlenip konuyu kapatiyor bilmiuorum neolacak icimi dökmek istedim sizlere

SAkin olmaya çalış eşler ne yazıkki çoğunluk olarak söylüyorum hepsi hemen hemen aynı çabuk sıkılıp bunalıyolar halbuki işi teraziye koysan hem psikolojik hem vücut olarak en çok biz yoruluyoruz ama malum erkekler daha fazla çocuksu oluyor

hakkımızda hayırlısı çok fazla kafana takmamaya çalış dicemde olmuyo ne yazıkki bizlerinde başında işte ama sikinliğini koru kendini hazır hissedince başla herşeye tatile falan çıkmaya çalış mesela bu dönemde

Abla tatile fln gittik esimide benide göreve cagirdilar izinlerimiz iptal oldu tatil uyi geldi ondada problem var bendede. O istiyor aslinda her firsatta baslayalim diyor bnde korkuyorum3 asilama yaptrdum hep negatif tup de oyle olursa diyorum daha rahim filmi bile cektirmedim ona bile cesaret edemiyorum gectigimiz kış diyet spor yaotim 10 kiloverdim adetlerim 4 5 aydir duzene girdi pko dan dolayi duzensizdim

Yapma böyle kalk ayağa! Bak burası eski topiğim. Bende hamile kaldım ama gelişmedi kürtaj oldum. Şimdi tekrar başlayacağım. Aşılama dediğin zaten normal denemeden çok bir farkı yok ama seni yormuşlar kuzumm. Şansın o kadar yüksek ki. Rahim filmi çektirmek sandığın gibi zorlu değil yeni sistem C kollu makina olan hastaneleri ara sor onda artık en ufak bir ağrı olmuyor vallahi billahi ne korkularla gitmiştim sonrada dedim ki lanet olsun neden hep ağrı çekenlerin yorumları bana denk geldi ki bu kadar tırstım demiştim :) senin bebeğin gelecek inan bana. Sende anne olacaksın bende hepimiz. Sadece doğru zamanı var bunun. Bak oldu diye havalara uçtumda ne oldu. Şimdi tek duam sağlıksızsa tutmasın. Bizim problem sperm ve eşim her defasında ağladı heleki kürtaj olduğum gün benim yüzümden bunlar diye. Ama saçmaladığı zamanlar olmuyor mu çookk. Ama ben onu baba yapıcam Allahım izin verirse. sonuna kadar hak ediyor. Bunun bir sınav olduğunu unutma tatlım. Her pes ettiğinde hayaller kur karnında olduğunu evin içinde koştuğunu aklına ne gelirse. İnan bana için pır pır ettiğinde dahada heyecanlı devam edeceksin yoluna. Seneye bugün anne olmak için yalvarıyorum Allaha. Çok yakın 2 arkadaşımın çocuklarına hediyeler alıyorum 2 seneden beri kıyafetler zıbınlar tütü eteklerçünkü doğsaydı kızım olacakmış benimde. Hala daha alıyorum kalbimi bozmadan eğer bozarsam ya Allahın gücüne giderse. Bu günleri unutacaksın ama ben hatırlatıcam sana

hgnm teşekkür ederim yazin icin canm bizim ikimzde de sorun vr esimin cok fazla degil bnm deaderlerim duzensizde simdi düzenli ama bnm cesaretim yok .kendim röntgen teknikeroyim hsg fln da biz çekiyoruz kadin dogum hastanesinde calisiyorum bebeklerw film cekiyorum yeni dogan erken dogan sıkıntılı bebeklere onlari gördükçe artik isteksizliğimg ttikce artti ya bnm de öyle olursa diye korkular başladı surekli hamile görmek bazen canimi yakıyor ama dogum yapanlarin cigliklair sıkıntılari korkutuyor
Eskiden cok istiyordum cesaretliydm simdi o cesaretten hic yok gecermi gercekten olurmu birgün hayal bile kuramiyorum kendimi olmayacagina inandirmak istiyorum ki yine ayni hayal kirikligini yasamayim

Hımm şimdi anladm neden bu kadar korktuğunu. İşin içinde olduğun içinmiş. Ama herkes aynı şeyleri yaşayacak yada aynı acıları çekecek diye birşey yok. Hem bakarsın kendiliğinden oluverir. Bizim normal olması mucize 1 milyon sperm var . Senin normal şansın bile varken tüp bebekte hayli hayli şansın yüksek. Bu kadar kararsız olma nolur. Değerlerinde düzene girmiş bak. Olacak tabi inan ki olacak şansın çoookkk yüksek daha ne kadar söyleyebilirim sen anne olucam inancını kaybetme yeterki.

Sagol canim insallah kaybetmem

Arkadaşlar hayatta hiçbirşeyin peşinden inatla büyük isteklerle koşturmayalım olmuyorsa da kendimizi harap etmeyelim hayırlısı olsun diyelim artık böyle düşünüyorum çünkü yakın bir zamanda apartmanda alt katımızda oturan komşularımız hakkın rahmetine kavuştular trafik kazasında karı koca öldüler ve arkalarında bir tane kız evlat bıraktılar çocuk daha 7 yaşında ve bu koca dünyada hem annesiz hem babasız kaldı bu olaydan sonra hayatta sağlıklı olmaktan başka hiçbirşeyin daha değerli olmadığını anladım oysa bende ilk tüp bebek denememin olumsuz olduğundan üzülüp duruyordum tabiki her tedavi ayrı stres üzüntü ama pes etmeyeceğiz Rabbim birgün bizlere de evlat sahibi olmayı nasip eyleyecek İnşaAllah.

Aynen canim iste suan bende okadar üstüne düşüp kendimi ayni sıkıntılara sokma istemiyorum ama bn baya fazla uzaklastim sanki bu düşünceden artik hic bebegim olmayacakmis gibi düşünüp ona adapte oldum

Selam arkadaşlar benim tedavim iptal olmuştu 2ay kadar önce şimdi tekrar başlıyorum. Cumartesi ilk rendevum var nolur bana dua edin bu sefer iptal olsun istemiyorum herşey güzel olsun şuraya hayırlı haberler yazıyım.

İyi gidiyorum şimdilik oğlumu büyütüyor um memleketimin haline bakıp üzülüyorum nasıl bir gelecek bekliyor endiseleniyorum sizler Nasılsıniz
oğluş mu geliyor maşallah subhanallah, sağlıcakla kucağına almak nasip olsun
memleket meselesine hiç girmeyelimm, ilk gece trtyi izlerken nasıl korktuğumu tarif bile edemem!!!
Denizlilisrsy naptı acaba?
bu arada bende 27ağustosta bahçeci tüp bebekte cem çelike gideceğim. bi öngörüşme yapacağız. belki yılbaşından sonra deneyeceğiz. o arada rapor olayını halledeceğim.
heyecanlıyım biraz o yüzden :)

inşallah herşey istediğiniz gibi devam eder sonuna kadar

Hayırlısı olsun canım Allah hepimizin kucağını doldursun sağlıklı bebeklerle hepinizin iyi haberleri için duacıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…