2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

O iki gun nasil gecmistir kim.bilir omrunden omur gecmistr rabbim en yakin zamanda hepimjzin yuzunu guldursun

canım sanırım ben de nisanda tüp yaptırıcammm, inşallah birlikte pozitif haberlerimizi alırız, buraya takılmaya devam et

bende bugün hastanede kızın biriyle konuştum 6 yıllık evliymiş o da rapor için gelmiş konuştuk doçenti beklerkende geçen sene 5 bine yaptırmış tüp bebişi 3 tane embriyosu olmuş 1. kalite 3 üde tutmuş ama 14 haftalıkken düşmüş tabi 14 hafta boyunca hep kanaması varmış bir hafta hastanede bir hafta evde iğnelerle geçiriyordum ama olmadı diyor bende kayıptan çok korkuyorum eski hevesim yok tüp bebeğe ya kaybedersem... bunu napıcam bilmiyorum
nasıl bir savaştır bu yahu

ayy çok şükür demin söküldü adetim.
ne zormuş be adet olamamak leke leke yok gerisi, rahatladım valla.
ama nasıl ağrım var dayanamadım ilaç aldım

canım böyle düşünme, ne demek ya kaybedersem? lütfen bunu aklına bile getirme, herşeyde bir hayır vardır, düşerse en hayırlısı odur. İnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde hamilelik geçireceğiz.

Hakikaten ne büyük bir sınav bu böyle yıllarca hastane hastane gez olsun diye uğraş olsun bu sefer düşmesin diye Allah hepimizin yardımcısı olsun kimseyi evladıyla sınamasın inşallah

ayy çok şükür demin söküldü adetim.
ne zormuş be adet olamamak leke leke yok gerisi, rahatladım valla.
ama nasıl ağrım var dayanamadım ilaç aldım

regl olmak için ilaç mı kullandın? niye gelmiyormuş peki? bende de lekelenmeler var da.. yarın doktora gideceğim yine, soracağım..

canısı olmadan kaybını düşünme, olumlu ol biraz. sen sonucun negatif olabileceği ihtimalini düşün sadece, çünkü hatırlarsan benim sayfada tüp bebekle olacsk bence döllenmede sorun oluyor demiştik hepimiz, sonra bende böyle düşünenlerdendimki daha öncekî kaybımdan dolayı önce kalp atışı diyordum sonuç konusunda talihsizliğinide biliyorsan, dibine vurdum resmen olayın. şimdi ne hevesi yusuf yusuf durumdayım tüpte tutmazsa ne halt ederiz biz, nasıl yaşarız modundayım. benim yaptığımda yanlış biliyorum,
bu işin başı yüce Mevla, sonuda yüce Mevla. Allah ,Bismillah de çık yola, güzel söyle güzel olsun beybi

regl olmak için ilaç mı kullandın? niye gelmiyormuş peki? bende de lekelenmeler var da.. yarın doktora gideceğim yine, soracağım..
yok canım ya doktor beyin hiç müdahalesi olmadı dün ısrarla hamile olmadığı söyledim kist olabilir dedim ama o sadece gebelik testiyle gönderdi beni eve, bugün yine gittim mecbur bugünde kiste baktı oda yok psikolojık dedi, ilaçlardan kaynaklı olabilir vucuttan atılması zamsn alır dedi öyle eve geldim bir haftalık lekeden sonra kendiliğinden oldu,

hımm tamam o zaman sevindim :) umarım ben de haftaya falan regl olurum.. ya olsak bi türlü olmasak bi türlü, hamilelik haberi beklerken regl olmak ne kadar üzücü.. bir de olmadığında olmamak da o kadar kötü.. herşeyin değerini yokluğunda anlıyorsun derler ya bu regl de ona benzedi..

aynen ya, gelirse üzül gelmeZse üzül, bide ben korktum tüpte yumurtalıklarıma falan birşey mi oldu diye sonuçta narkoz daaydım yumurta toplama işlemi esnasında, rahatladım valla açıkcası ilaçta kullanasım yoktu zaten bi ton ilaç kullanıyoruz

Aynen canım benim de 29 bitmek üzere o yüzden daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum dr da aynı şeyi söylüyor size olmaz demiyorum ama beklemek sizin için dezavantaj diyor
off benim yaş 27 ama rezervler çok kötü durumda benimde geçen hergün tehlike sinyali veriyor.

off benim yaş 27 ama rezervler çok kötü durumda benimde geçen hergün tehlike sinyali veriyor.
Aslında matematiksel düşünürsek bize 1 sperm 1 yum yeter ama rabbim istemeyince olmuyo işte canım inşallah daha fazla beklemeyiz hiçbirimiz inşallah hepimiz birer mucize yaşarız umudumuzu kaybetmeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…