- 31 Ağustos 2015
- 693
- 624
- 53
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
Aminn canim insallah hepimizinRabbim guzel haberler almayi nasip etsin canm ins guzell olucak
O iki gun nasil gecmistir kim.bilir omrunden omur gecmistr rabbim en yakin zamanda hepimjzin yuzunu guldursunBen de sadece ilaclarla yapilan tedavimde negatif sonucu aldigimda baya kotu olmustum bir de tam alismisim sonuca kanamam asiri ve uzun geldigini gorunce doktorum ay sonuna dogru tekrar test yapti bu sefer sonuc pozitif... 2 gun bekleyelim artarsa yeni gebelik artmazsa dusuk yapiyorsun dedi. O iki gun gene umutlu bekleyis... sonuc negatif dusuk yapmisim...zor surec hem de cok Allah hepimize sabir versin
Amin canım inşallah güzel günler yakında :)Aramıza hoşgeldin canım keşke farklı güzel ortamlarda yollarımız kesişseydi ama kısmet böyleymiş inşallah hepimiz güzel haberlerimizi veririz
Mrb kizlar bu sayfaya bilmem kacinci yazisim.kimileri tenezzul edipte cevap vermiyo bile sanki ayni dertten muzdarip degilmisiz gbi neyse konuya geliyim oncelikle burada cok guzel arkadaslklar edindim bu sayfaya yeni takildigimda 2014de buraya grmeye basladm o zamanlar bu durumu pek takmamakla birlikte her gun burda arastirip sohbet muhabbet geciyodu gunlerim tabi benmle birlikte olanlar hamile kalip dogurdugu icin ben yne tek kaldm 2 sene oldu bebek icin ugrasiyoruz 6klomen tedavisi 1asilama gecirdim basimdan ve sonuc hep negatif uzuntu simdi tup bebek icin kollari sivadk ama kilo vermem lazm 2016nisan mayis gbi dusunuyorum bu sure zarfinda sizinle burda olmak bana iyi gelicektr diye umid ediyrm cok konustm hakkinizi helal edin
Ya 2 senedir gidiyorum doktorlara klomen çatlatma iğnesi aşılama oldum ama olmadı işte son çare tüp bebek
Kaldık bakalım bi cesaret toplayıp yaptıralım da kurtulalım inşallah :)aynen canım ben de aynı şeyleri yaşadım, şimdi tüpe kaldım :)
hadi gerçmiş olsun bakalımayy çok şükür demin söküldü adetim.
ne zormuş be adet olamamak leke leke yok gerisi, rahatladım valla.
ama nasıl ağrım var dayanamadım ilaç aldım
bende bugün hastanede kızın biriyle konuştum 6 yıllık evliymiş o da rapor için gelmiş konuştuk doçenti beklerkende geçen sene 5 bine yaptırmış tüp bebişi 3 tane embriyosu olmuş 1. kalite 3 üde tutmuş ama 14 haftalıkken düşmüş tabi 14 hafta boyunca hep kanaması varmış bir hafta hastanede bir hafta evde iğnelerle geçiriyordum ama olmadı diyor bende kayıptan çok korkuyorum eski hevesim yok tüp bebeğe ya kaybedersem... bunu napıcam bilmiyorum
nasıl bir savaştır bu yahu
Hakikaten ne büyük bir sınav bu böyle yıllarca hastane hastane gez olsun diye uğraş olsun bu sefer düşmesin diye Allah hepimizin yardımcısı olsun kimseyi evladıyla sınamasın inşallahbende bugün hastanede kızın biriyle konuştum 6 yıllık evliymiş o da rapor için gelmiş konuştuk doçenti beklerkende geçen sene 5 bine yaptırmış tüp bebişi 3 tane embriyosu olmuş 1. kalite 3 üde tutmuş ama 14 haftalıkken düşmüş tabi 14 hafta boyunca hep kanaması varmış bir hafta hastanede bir hafta evde iğnelerle geçiriyordum ama olmadı diyor bende kayıptan çok korkuyorum eski hevesim yok tüp bebeğe ya kaybedersem... bunu napıcam bilmiyorum
ayy çok şükür demin söküldü adetim.
ne zormuş be adet olamamak leke leke yok gerisi, rahatladım valla.
ama nasıl ağrım var dayanamadım ilaç aldım
canısı olmadan kaybını düşünme, olumlu ol biraz. sen sonucun negatif olabileceği ihtimalini düşün sadece, çünkü hatırlarsan benim sayfada tüp bebekle olacsk bence döllenmede sorun oluyor demiştik hepimiz, sonra bende böyle düşünenlerdendimki daha öncekî kaybımdan dolayı önce kalp atışı diyordum sonuç konusunda talihsizliğinide biliyorsan, dibine vurdum resmen olayın. şimdi ne hevesi yusuf yusuf durumdayım tüpte tutmazsa ne halt ederiz biz, nasıl yaşarız modundayım. benim yaptığımda yanlış biliyorum,bende bugün hastanede kızın biriyle konuştum 6 yıllık evliymiş o da rapor için gelmiş konuştuk doçenti beklerkende geçen sene 5 bine yaptırmış tüp bebişi 3 tane embriyosu olmuş 1. kalite 3 üde tutmuş ama 14 haftalıkken düşmüş tabi 14 hafta boyunca hep kanaması varmış bir hafta hastanede bir hafta evde iğnelerle geçiriyordum ama olmadı diyor bende kayıptan çok korkuyorum eski hevesim yok tüp bebeğe ya kaybedersem... bunu napıcam bilmiyorum
Kaldık bakalım bi cesaret toplayıp yaptıralım da kurtulalım inşallah :)
yok canım ya doktor beyin hiç müdahalesi olmadı dün ısrarla hamile olmadığı söyledim kist olabilir dedim ama o sadece gebelik testiyle gönderdi beni eve, bugün yine gittim mecbur bugünde kiste baktı oda yok psikolojık dedi, ilaçlardan kaynaklı olabilir vucuttan atılması zamsn alır dedi öyle eve geldim bir haftalık lekeden sonra kendiliğinden oldu,regl olmak için ilaç mı kullandın? niye gelmiyormuş peki? bende de lekelenmeler var da.. yarın doktora gideceğim yine, soracağım..
yok canım ya doktor beyin hiç müdahalesi olmadı dün ısrarla hamile olmadığı söyledim kist olabilir dedim ama o sadece gebelik testiyle gönderdi beni eve, bugün yine gittim mecbur bugünde kiste baktı oda yok psikolojık dedi, ilaçlardan kaynaklı olabilir vucuttan atılması zamsn alır dedi öyle eve geldim bir haftalık lekeden sonra kendiliğinden oldu,
aynen ya, gelirse üzül gelmeZse üzül, bide ben korktum tüpte yumurtalıklarıma falan birşey mi oldu diye sonuçta narkoz daaydım yumurta toplama işlemi esnasında, rahatladım valla açıkcası ilaçta kullanasım yoktu zaten bi ton ilaç kullanıyoruzhımm tamam o zaman sevindim :) umarım ben de haftaya falan regl olurum.. ya olsak bi türlü olmasak bi türlü, hamilelik haberi beklerken regl olmak ne kadar üzücü.. bir de olmadığında olmamak da o kadar kötü.. herşeyin değerini yokluğunda anlıyorsun derler ya bu regl de ona benzedi..
Aynen canım benim de 29 bitmek üzere o yüzden daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum dr da aynı şeyi söylüyor size olmaz demiyorum ama beklemek sizin için dezavantaj diyortüple devam edeceğiz, başka çaremiz yok ki.. daha fazla da beklemek istemiyorum ben. yaşım 30 oldu..
off benim yaş 27 ama rezervler çok kötü durumda benimde geçen hergün tehlike sinyali veriyor.Aynen canım benim de 29 bitmek üzere o yüzden daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum dr da aynı şeyi söylüyor size olmaz demiyorum ama beklemek sizin için dezavantaj diyor
Aslında matematiksel düşünürsek bize 1 sperm 1 yum yeter ama rabbim istemeyince olmuyo işte canım inşallah daha fazla beklemeyiz hiçbirimiz inşallah hepimiz birer mucize yaşarız umudumuzu kaybetmeyelimoff benim yaş 27 ama rezervler çok kötü durumda benimde geçen hergün tehlike sinyali veriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?