- 8 Temmuz 2014
- 3.206
- 1.212
- 248
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
Sen neler yasadin canm ne kaadr oldu bebek istiyosunjzcanım sanırım ben de nisanda tüp yaptırıcammm, inşallah birlikte pozitif haberlerimizi alırız, buraya takılmaya devam et
Hoşgeldin canımmHoşbuldum canım ya gerçekten samimi insanlara samimi sohbetlere o kadar ihtiyacım var ki . Çünkü bu konuyu kimseyle konuşamıyoruz kimseyle paylaşamıyoruz hepimizin desteğe ihtiyacı oluyo inşallah hepimiz burdan hamiş olduğumuzu da paylaşırız :)
Hoşbuldum canım :)Hoşgeldin canımm
Kızlar benim kasım ayı denemem tehlikeye girdi büyük ihtimal aralık a kaldım. Eşimin seyahat durumuna göre netleşecek. Of ne bileyim acıdan zevk alır hale geldim üzülme de üzülmüyorum artık :) yeni arkadaşlar hoşgeldinizHoşgeldin canımm
Sen neler yasadin canm ne kaadr oldu bebek istiyosunjz
Kızlar benim kasım ayı denemem tehlikeye girdi büyük ihtimal aralık a kaldım. Eşimin seyahat durumuna göre netleşecek. Of ne bileyim acıdan zevk alır hale geldim üzülme de üzülmüyorum artık :) yeni arkadaşlar hoşgeldiniz
Valla çok iyi mantık hep aynı hep aynıcanım hayırlısı olsun, her şey de vardır bir hayır... eşim bana öyle durumlarda hep şey der; zaten olmuyordu ki
kıslar bende yarın sabah gidip tüm testlerim için kan veriyorum. Bismillah deyip başlıyorum tüp bebek maratonuna.... Umarım hepimiz pozitif sonuçlar alırızKaldık bakalım bi cesaret toplayıp yaptıralım da kurtulalım inşallah :)
bende kasım adetimde:)Kızlar bende varım mucizesine kavuşmak isteyenkasımdaki adetimde başlıyoruz tup bebeğe inşallah.Acıbadem maslak a karar kıldık. Bu topikte bol pozitif ler görürüz insallahh
Hayırlısı canım ya belki de mucizen gelecek o yüzden ertelendi her şerde bir hayır vardır :)Kızlar benim kasım ayı denemem tehlikeye girdi büyük ihtimal aralık a kaldım. Eşimin seyahat durumuna göre netleşecek. Of ne bileyim acıdan zevk alır hale geldim üzülme de üzülmüyorum artık :) yeni arkadaşlar hoşgeldiniz
hayırlısı olsun güzel haberler nasip olsunnkıslar bende yarın sabah gidip tüm testlerim için kan veriyorum. Bismillah deyip başlıyorum tüp bebek maratonuna.... Umarım hepimiz pozitif sonuçlar alırız
O zamaaaan tedavin hayırlı olsun arkadaşım rabbim tez zamanda meleğini göndersin inşallahKızlar bende varım mucizesine kavuşmak isteyenkasımdaki adetimde başlıyoruz tup bebeğe inşallah.Acıbadem maslak a karar kıldık. Bu topikte bol pozitif ler görürüz insallahh
Hayırlı olsun canım inşallah çok yorulmadan yıpranmadan tedavin sonuç verir bizlere de umut olursun hadi inşallah :)kıslar bende yarın sabah gidip tüm testlerim için kan veriyorum. Bismillah deyip başlıyorum tüp bebek maratonuna.... Umarım hepimiz pozitif sonuçlar alırız
Amiiiiiinn inşallah. Allah hepimize çifter cifter göndersin meleklerimizi. Burdan çok güzel dostluklar çıkacak belli oldu. Kasım 15-20 si gibi adetim baslicak.büyük gün gelmek bilmiyorO zamaaaan tedavin hayırlı olsun arkadaşım rabbim tez zamanda meleğini göndersin inşallah
Hadi inşallah aynı zamanda ali caz pozitifleribende kasım adetimde:)
İNŞ. 1 SENEDİR UĞRAŞIYORUZ. ARTIK ÖYLE ÇOK İSTİYORUM KİİİHadi inşallah aynı zamanda ali caz pozitifleri
Amin canım amin ikiz ikiz versin inşallah razıyım ben yok bakamam falan diyemeyecem hiç :) şimdi beklersin ya gelmez o kırmızı :)Amiiiiiinn inşallah. Allah hepimize çifter cifter göndersin meleklerimizi. Burdan çok güzel dostluklar çıkacak belli oldu. Kasım 15-20 si gibi adetim baslicak.büyük gün gelmek bilmiyor
kuzum ben tüp bebeği çok yüksek ihtimal o hastanede yapıcam başka yerle de bu ilaçlarla yapıyorsanız pazarlığı yaparım zaten en temel ilaçlar gonal f aldım
ohbeee sonunda iyi bir haber de yasemin ilaçlar farklı farklı oluyomuş yahu sen nasıl aldın şimcik bu ilaçlarııı
her doktorun kullandığı ilaç farklıymış kafam karıştı bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?