2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Hoşgeldin canımm

Hoşgeldin canımm
Kızlar benim kasım ayı denemem tehlikeye girdi büyük ihtimal aralık a kaldım. Eşimin seyahat durumuna göre netleşecek. Of ne bileyim acıdan zevk alır hale geldim üzülme de üzülmüyorum artık :) yeni arkadaşlar hoşgeldiniz

Sen neler yasadin canm ne kaadr oldu bebek istiyosunjz

biz 3 yıldır istiyoruz ama ilk başlarda ben ovulasyon günlerini bile bilmiodum, öyle rast gele yani :) 6 ay sonra doktora gidince öğrenmiştim. neyse sonra klomen kullandım 4-5 kez, olmadı. sonra rahim filmi için gidip geldim, çekindim. o ara eşim hastalanmıştı.. çok şükür iyileşti. sonra aşılama yapalım dediler. ilki olmadı bile, sonra 2 kez aşılama oldum. tutmadı, sonrasında nasıl olduğunu anlamadığım bir şekilde dış gebe kaldım. ve bu ayın başında o illet iğneden vuruldum. değerim düşmeye başladı, daha sıfırlanmadı.. sonra doktor 6 ay hamile kalma dedi, bebek sakat olabilir dedi, iğne baya etkiliomuş, şimdi ise doktora muayene olmam gerekiyor, yarın gidicem. tüplere rahime bakacak. sonra nadasa bırakıcam kendimi.. benim hikaye kısaca bu. 4 yıldır da evliyim, artık kimseye ben düşünmüyorum daha diyecek durumum yok yani. inşallah bir an önce sağlıklı bir bebik istiyorum. sen ne durumdasın?

canım hayırlısı olsun, her şey de vardır bir hayır... eşim bana öyle durumlarda hep şey der; zaten olmuyordu ki

Hayırlısı canım ya belki de mucizen gelecek o yüzden ertelendi her şerde bir hayır vardır :)

kıslar bende yarın sabah gidip tüm testlerim için kan veriyorum. Bismillah deyip başlıyorum tüp bebek maratonuna.... Umarım hepimiz pozitif sonuçlar alırız
Hayırlı olsun canım inşallah çok yorulmadan yıpranmadan tedavin sonuç verir bizlere de umut olursun hadi inşallah :)

O zamaaaan tedavin hayırlı olsun arkadaşım rabbim tez zamanda meleğini göndersin inşallah
Amiiiiiinn inşallah. Allah hepimize çifter cifter göndersin meleklerimizi. Burdan çok güzel dostluklar çıkacak belli oldu. Kasım 15-20 si gibi adetim baslicak.büyük gün gelmek bilmiyor

Amiiiiiinn inşallah. Allah hepimize çifter cifter göndersin meleklerimizi. Burdan çok güzel dostluklar çıkacak belli oldu. Kasım 15-20 si gibi adetim baslicak.büyük gün gelmek bilmiyor
Amin canım amin ikiz ikiz versin inşallah razıyım ben yok bakamam falan diyemeyecem hiç :) şimdi beklersin ya gelmez o kırmızı :)

Kızlar benim rapor maceram sizlere ne derece yararlı olur bilmem temel aynı olsada her hastanenin prosedürü ve kıllığı ayrı ben kendi yaptığım işten yola çıkarak (milli eğitime bağlı bir kuruluşta adım öğretmen olarak çalışsam da yaptığım iş öğretmenlik değil) özelde aynı işi yapanların ne kadar allayıp pulladıklarını bildiğim için devletle yola çıkmayı tercih ettim işe infertilite polikliniğinden başladım haziran ve ağustosta ilki kimyasal gebelik ikincisi 9 haftalık kayıpla başlanan 2 aşılamam oldu kaybın ertesi haftası aynı hastanenin tüp bebek polikliniğine başvurdum çünkü bildiğiniz gibi yaşım doluyordu benim hastane son 6 ay içinde çekilmiş rahim filmi simir testi aşılamaların belgeleri amh testim adetin 2.ve 21.günü testleri adını sayamadığım bir sürü test benden dahiliye konst. eşimden üroloji konst.istiyordu geçen haftadan beri toplam 4 kere hastaneye gittim giriş yaptırdım vs bütün belgeleri bir araya getirdim kendimi hemşirelerin şefkatli kollarına bıraktım ve son dakika golüyle hiç olmazsa ilaçlarımı alabildim sizler benden 9-10 yaş küçüksünüz biraz daha sabır rapor için uğraşın bence kaç kere deneyeceğinizi bilmiyorsunuz ben en fazla 2 deneme yapar bırakırım Allah hepimizi güzellikler le hayırlarla karşılaştırsın

ohbeee sonunda iyi bir haber de yasemin ilaçlar farklı farklı oluyomuş yahu sen nasıl aldın şimcik bu ilaçlarııı
her doktorun kullandığı ilaç farklıymış kafam karıştı bak
kuzum ben tüp bebeği çok yüksek ihtimal o hastanede yapıcam başka yerle de bu ilaçlarla yapıyorsanız pazarlığı yaparım zaten en temel ilaçlar gonal f aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…