2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Herkese günaydın günümüz çok mutlu geçsin, güzel haberler almaya 1 gün daha yaklaştık inşallah :) edıtor arkadaşım sanada hayırlısıyla sağlıklı doğumlar dilerim.
gunaydın canım.bende ıkı kere dış gebelık geçırdım çok zor bılıyorum.antalyada olacağım tedavıyı.sen denızlıde hangı hastanede yaptıracaksın canım

gunaydın canım.bende ıkı kere dış gebelık geçırdım çok zor bılıyorum.antalyada olacağım tedavıyı.sen denızlıde hangı hastanede yaptıracaksın canım

canım ben ist. şişli memorial de yaptırıcam, ilkini de orda yaptırmıştım. eski yaşanmışlıkların üstünü çizip yeni sayfa açalım hepimiz, yeni şans, yeni umutlar ve güzel sonuçlarımız olsun inşallah

eski adıyla erpa şimdiki adıyla özel sağlık hastanesi nihat gül doktorum antalyayı bizde çok düşündük izmiride öyle ama iş problem olucak masraf ikiye katlıcak en iyisi burda denemek dedik dr umuzuda herkez öneriyor bizde memnunuz şimdilik

amin inşallahhh aret kamar ı hiç denedinmi arkadaşım denizli çoooooooook meşhurdur benim takip ettiğim kadarıyla hastalarıda çok memnun

peki ilk dış gebelikten sonra rahim filmi falan çekilmemişmiydi neden 2. kez tekrarladıki zaten 1 defa geçiren 2. de tekrar dış gebelik şansı yüzde 80 lerde dedi dr um normal yoldan hamileliği asla önermedi bize ama tercihide bize bıraktı çünkü içeride herhangi bir hasar görünmedi

ne guzel canım hasar gorulmemesı.ben ılk dış gebelıkten sonra doktorun bırı onerdı rahım fılmını bırı onermedı.bende korktuğum ıçın çektırmedım rahım fılmını.keşke çektırseydım.ıkıncı gebelık dığer tupumde oldu.yanı ıkı tupumde hasarlandı.sonra hıdrosalpenks olmuş tuplerde alındı.tup bebeğe başladık malesef.şukurler olsun bır oğlum var.şimdı ıkıncı için uğraşıyorum

anladım canım.nıhat gulu duydum hakkınızda hayırlsu olur ınşallah

canım o doktoru hıç duymadım.amelıyat oldunmu dış gebelık sonrası

valla bi araştır bence istanbulda çok hastası var hayır ameliyat olmadım gerek duyulmadı çünkü bende bebeğin nerde olduğu hiç görünmedi bilinmedi doktor tekrar aşılama yapıcaksak rahim filmi çekelim dedi yok tüp istiyorsak boşuna masraf etmeyin gerek yok ama mutlaka korunun dedi öyle işte kürtajda oldum ben dış gebelik geçirirken ama değerim düşmedi kürtaja rağmen metotreksat yapıldı öyle işte

anladım canım.benımkıler tupdeydı malesef epey zarar verdıler.neyse aman uzatmayayım artık geçmışımı.onumuze bakalım değılmı:)

Merhaba kızlar yeni topiğimiz hayırlı olsun :) Benim de pazartesi transferim oldu tek dondurulmuş bir ışığım vardı ( ultrasonda minik bir ışık gibi gözüküyordu ) O günden bugüne jelimi estrofemimi kullanıyorum bugünde kalçadan iğnem var öğlende onu yaptırmaya gidicem. İnşallah emeklerimiz boşa gitmez kızlar. Daha önceden sadece ilaç tedavisiyle denemiştik ilk testte negatif çıkmıştı kanamam aşırı devam edince ikinci bir test yaptı doktor düşük yapmışım. İnşallah bu sefer güzel haberi alabilirim. Nerde varsa herkes...

canım hayırlı uğurlu olsun umut ışığın:)

hayırlı olsun miniğin canım inşallah güzel bir hediye verir sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…