- 12 Temmuz 2006
- 58.634
- 223.916
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
Moral olacaksa size çok örnek verebilirim, hepsi de yaşanmış Örnekler.ay işte tam olarakta ilacımız bu, ne gerek germeye, tartışmaya değilmi.
huzur, sukunet ve paylaşmak birde mutluluk tabi,
siz kalın bence burda, böyle büyük tavsiyelerine ihtiyacımız varmış bizim ama böylelerine.
Moral olacaksa size çok örnek verebilirim, hepsi de yaşanmış Örnekler.
Sanırım büyükler kendi beklentileri yüzünden sizleri iyice strese sokuyor, sizi üzdüklerini fark edemiyorlar, oysa sizin duygularınıza daha hassasiyetle yaklaşılması gerekir.
Mesela o ikizleri olan tanıdığımın eşininde sperm sayısı düşüktü, tedavi gördü, hemde epey bir süre karı-koca tedavi gördüler, kız nasıl strese giriyordu, Allah'ın mucizeleri biter mi? Ol desin yeter ki şimdi dünya tatlısı ikiz kızları var, oğlu olan arkadaşta, arkadaş dediysem benden bile büyük o zamanlar 40'lı yaşlardaydı, ne tedaviler gördü, bir mucize de ona verdi Rabbim, 9 ay yatmak zorunda kaldı ama nurtopu gibi bir oğlu oldu.
Bu sitede ohooo kaç kişi var Bebeğini kucağına alan, iki tanesiyle çok samimiydi, birinin bebeği Doğdu da büyüyor bile, ki Kızın diyabet rahatsızlığı da vardı, olmayacak galiba derken aldı Bebeğini kucağına, diğeri de Hamd olsun hamile, 5-6 aya kadar doğum yapacak.
Aminnn inşallah, vakti zamanı gelince olacaktır, sizlere Düşen biraz sabır, ahhh kolay değil elbet sabret demek biliyorum fakat elimizden başkası gelmez değil mi? Sabredecek, dua edecek, sağlıklarınıza dikkat edip stresten mümkün olduğunca kaçacaksınız, aşılama yaptırıyorsunuz sanırım, aşılama yaptırırkende strese girmemeye gayret edin, böyle lafla söyleyince kolaymış gibi gözüküyor, yaşamayan bilmez elbet lakin sakin olun, duanızı edip Allah'a bırakın, elbet inşallah olacakne yazıkki herkez bizim penceremizden göremiyor hayatımızı göremezde zaten ama fazlasınıda beklemiyoruz sukunet olsa yeter
bizimde mucizelerimiz olucak elbet günü geldiğinde biz buna çok inanıyoruz çabalamamızın sebebide bu umudumuz hiç tükenmek nediir bilmiyor çok şükür rabbim mucizelerinden hazinesinden bizde nasip edicek elbet
İnşallah güzel sonuçlansın. Benim dondurulmuşum da yoktu 1 tanesi sağlıklı kalmıştı çünkü. Hayırlısıyla güzel haberleri versek ne güzel olur3.canım 2 de dondurulmuşlar 5 oluyor o zaman
Aslında bilindik şeyler, mesela ceviz, badem, hakiki bal ve ev yapımı keçi boynuzu pekmezi.
İnşallah Allah ilk denemende nasip eder canım dualarımız hepimiz içinMRB KIZLAR.BENDE 5 YILDIR BEBIS ISTIYORUM.2 OLUMSUZ ASILAMAM OLDU.
BU AY TUP BEBEK ICIN KOLLARI SIVADIK.HAYIRLISINI DILERIM HEPIMIZ ICIN.
yok bizler aşılamayı geçirdik tüp bebek yaptırıcaz artık ben dış gebelik oldum sakine boş gebelik oldu jasmine bebişinin gelişimi durdu kimisi hiç tutmadı falan tüp bebekle denicez artık şansımızıAminnn inşallah, vakti zamanı gelince olacaktır, sizlere Düşen biraz sabır, ahhh kolay değil elbet sabret demek biliyorum fakat elimizden başkası gelmez değil mi? Sabredecek, dua edecek, sağlıklarınıza dikkat edip stresten mümkün olduğunca kaçacaksınız, aşılama yaptırıyorsunuz sanırım, aşılama yaptırırkende strese girmemeye gayret edin, böyle lafla söyleyince kolaymış gibi gözüküyor, yaşamayan bilmez elbet lakin sakin olun, duanızı edip Allah'a bırakın, elbet inşallah olacak
Aslında bilindik şeyler, mesela ceviz, badem, hakiki bal ve ev yapımı keçi boynuzu pekmezi.
Sadece eşlere yedirmeyin, sizde yiyin, bu söylediklerimin hepsinin doğalını temin edin.
inşşallah kuzum biz burdayız bekliyoruz seni şahsen ben gözlüklerimle birlikte bide pembe çerçeveli dört gözlennnnn bekliyorumAy canim karabatak gibiyim bi görünüp bi kaçıyorum ama aklim hep burda öpüyorum cok sizi iyiki varsinizozgskne2011 Denizlilisrsy ve hepiniz
En kisa zamanda daha cok ilgilenicem
İnş.canım o kadar mutlu oluyorum ki burda güzel haberleri duyunca umut oluyor ışık oluyor inş.birbirlerimizin mutluluklarıyla hep beraber sevinirizİnşallah güzel sonuçlansın. Benim dondurulmuşum da yoktu 1 tanesi sağlıklı kalmıştı çünkü. Hayırlısıyla güzel haberleri versek ne güzel olur
MRB KIZLAR.BENDE 5 YILDIR BEBIS ISTIYORUM.2 OLUMSUZ ASILAMAM OLDU.
BU AY TUP BEBEK ICIN KOLLARI SIVADIK.HAYIRLISINI DILERIM HEPIMIZ ICIN.
ay sorma bugün benimde var kasık ağrım bu son gittiğim acayip doktor bana sağda 3 yumurtan var solu göremiyorum demişti, kör elindeki ultrason ne işe yarıyorsa galiba biz fazla yumurtlamak nasıl oluyor bilemiyorukkkeç, boynuzu pekmezini babam mersinden getirtti bende eşimde sabah akşam şurup niyetine birer yemek kaşığı içiyoruz folik asit kullanıyoruz günde 1 defa b 12 vitaminli arı sütü kullanıyoruz bal polen çörek otu falan uyguluyoruz inşşallah faydasını görücez hatta bende bu ay fazla yumurta büyüdü sanırım nerdeyse 1 haftadır kasık ağrısı var
Hadi inşallah, inşallah hepinizin yüzü gülsünkeç, boynuzu pekmezini babam mersinden getirtti bende eşimde sabah akşam şurup niyetine birer yemek kaşığı içiyoruz folik asit kullanıyoruz günde 1 defa b 12 vitaminli arı sütü kullanıyoruz bal polen çörek otu falan uyguluyoruz inşşallah faydasını görücez hatta bende bu ay fazla yumurta büyüdü sanırım nerdeyse 1 haftadır kasık ağrısı var
Hadi inşallah, inşallah hepinizin yüzü gülsün
Hepinizi öpüyorum, hayırlı geceler, sizler için bol bol dua edeceğim
INS SEVINDIRIR RABBIM BUTUN BEKLEYENLERI.hadi hayırlı olsunnnn ne kadar kalabalık büyük grup olduk maşallah bizde sendeniz canım ama daha tüp için beklemedeyiz
ay sorma bugün benimde var kasık ağrım bu son gittiğim acayip doktor bana sağda 3 yumurtan var solu göremiyorum demişti, kör elindeki ultrason ne işe yarıyorsa galiba biz fazla yumurtlamak nasıl oluyor bilemiyorukk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?