2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

evet çünkü seninki hepimizinkinden büyük :)) daha deneyimli.. :))

valla kendide ebatıda yaşıda çeneside maşallah herkezin üstesinden gelir napem be oda anne kötü olsun diye demiyo oğlunun yanında olan çocuğu olsun evliliğimiz pekişsin diye diyoda söyleyiş tarzı pek bi hodul çatlağın

aaaaaa ben size hiçç söylemedim bakkk
ben naptım geçen hafta biliyomusunuz a101 de indirimde bebek eşyaları vardı gittim eşimden saklı nevresim takımı biberon temizleyici falan aldım anneme verdim eşimden sakladım çünkü alay eder
tutamadım kendimi görünce almayım didim de çenem titredi ağladım ağlıcaktım bende aldım geçtim toparlasam 3 valiz dolusu bebek eşyası oldu evde a dan z ye

iyi yapmışsın oh ne ala, çocuktan hevesimizi alamadık bari alışverişinden alalım, ucundan kıyısından dokunup sürünüp sevinelim, bende her markete gittiğimde biberon, emzik ve diş kaşıyıcı falan bakıyorum ne alaka tam alıcam eşim odun sesiyle bağırıyor arkadan höt höt
sakine bırak onları, çabuk yanıma gel diye.

ben göstermiyorum yoksa benimkide başlar kafayı yedin artık manyakmısın doğmamış çocuğa don biçilirmi bunlara niye para veriyosun ihtiyaçmı falan falan göstermeden anneme verdim gariban biriktiriyo hep

eş zamanlı olmuş benim adamda bana atar yaptı gitti yattı yahu bana okutmuyosun gizli iş yapıyosun benden diye oynatmaya az kaldı bak pekmezinide içmedi uyus
benimkide bana atarlı, iyide dün gece ilgilendim fırsat buldukçada ilgileniyorum vıcık vıcık dünkü aşıklar gibi sevmiyorum ben oda ikide bir çaktırmadan dokunduruyor çay getiren olsa, film seçsek izlesek, iki takip ettirmedi, tvye bak dedim bana kızdı birde bizim ev dereye yakın habalansın diye gündüz cam açtım soğuktan kaçan sinekler eve girmiş güya onlara kızıyor kondukça bana işittiriyor, ay napım ya çayı önünde çerezi önünde herkesin adamı gibi maça baksın onada bakmaz,
ha bide bikere bizimkide yaptı onu ne yazıyon benden habersiz diye bende o ara kadının bir tanesinin önceki forumlara alttan muayenede çektiği rezilliği okuyordum vermek istemedim zorla çekti aldı hiç müdahale etmedim sonra attı önüme dediki bunasıl birşey bana ne ya diye, bende o zaman dedim kadınsal mevzuları merak etme işte bildiğin benle kalsın diye dahada bî daha bakıyım demedi

kıssss benimki çok meraklıdır bide aramızda 11 yaş var haliyle fazla kıskançlıkta var

benimkide aynı seninki gibi hiç durmadan küçük çocuk gibi okşansa sevilse hizmet edilse benimkide maçın m sinden anlamaz film de izlemedik zaten kahvede yapmadın bana sen yaz çıt çıt çıt zaten ohoooooo dilekkkk ben kime diyorum diye söylene söylene gitti birazdan kalkar gelir ben uyuyamadım hadi gel artık diye tabi çok kızmadıysa :)

sen yat ozaman hem kocayı kızdırma hemde yarın iş varmı senin, bide biz bebek istiyoz bizim çocuğumuz olmazsa bakarız işte biz kocişlere bebek misali

sen yat ozaman hem kocayı kızdırma hemde yarın iş varmı senin, bide biz bebek istiyoz bizim çocuğumuz olmazsa bakarız işte biz kocişlere bebek misali
dimiii yaa aratmıyolar sağ olsunlar bi bez masrafları yok şükür iş yok yarın ya oy kullancas sonrada evde koşturma var temizlik ütü çamaşır ser serililleri topla gibi klasik koşuşturma yani yatarım birazdan sarılırım sıcacık hehehe

sana kolay gelsin o zaman kuzu ben kaçar bizimki yarın çalışcak kesimden maaleasef o yüzden yatalım bari, öptüm iyi geceler..

Ay tam fenalık geliyordu bu yazdıkların iyi geldi
Yahu yapmayın böyle şeyler bizim derdimiz ne siz neyle uğraşıyosunuz ne diyim bu fazla enerjinizi sürece ve umut etmeye saklayın

Aranıza yeni katıldım bende bu kasım ayında tüp bebek yaptırıyorum çok değişik bi heyecan içindeyim hem korku hem sevinç var içimde hadi hayırlısı deyip 5 kasımda muayene olucam......Allah yardımcımız olsun ve sabır versin daha okumadım yazdıklarınızı topiği görür görmez aranıza katılmak istedim

Hos geldin insallah rabbim kucagini doldurur canm

ay inanmıyorum sana.. ben henüz bir tek eşya almadım, hamile olsam onları da son aylarda alırım.

Neyse inşallah senin bebiş hazıra konacak :))

A.selam canm meraK ettim neden yarı yıl tatilinde düşünüyorsunuz?
Cnm cnku yumurtalarim alinirken ohss olmustum yani yumurtalarn fazla uyarilmasi durumu... ohss deniliyo buna..dolaysyla ertelenmisti transfer ve dondurduk iki embriyoyu.aradan birkac adet donemi gecmesi gerekiyormus transfer için vucudun kendni toplamasi gerekmis.yariyil tatilini seçtik zaman olarak da daha uygun diye

11. gün değerim kanda 7,38 çıktı canım çok düşük yani. Pztesi tekrar baktır dedi dr um ama pek umutlanma kimyasal olabilir dedi
Kimyasal olabilir demisse de cok fazla kendni kaptirma diye demistir.daha hersey bitmemis.pazartesi olsn hele.benim bi arkadasa da doktoru demis umitlenme fazla diye.ama bi hafta sonra hamile oldgnu ogrendi.insallah senin de oyle olur.

Kimyasal olabilir demisse de cok fazla kendni kaptirma diye demistir.daha hersey bitmemis.pazartesi olsn hele.benim bi arkadasa da doktoru demis umitlenme fazla diye.ama bi hafta sonra hamile oldgnu ogrendi.insallah senin de oyle olur.
İnşallah dediğin gibi güzel sonuçlanır canım.Öğrendiğimden beri benim gibi olup olumlu biten kişilerin hikayesini bulmaya çalışıyorum google dan.Herkes internete bakıp kafanı iyice bulandırma diyor ama sanırım benim kafa dağıtma ve zaman geçirme yöntemim de bu

ben de dayanamam bakarim nete.cok hikaye okudm olumlu olmsz..doktorlar bile bazen sasirabiliyor sonuclar karsisinda.ben valla umutsuz deglm.bi an bile olmsz dusunmedm surec boyunca..olacagina varir hersey.yipratici bir surec ama malesef bizler daha da zorlastiyorz bu tur düşüncelerle.olabildigince kendisini telkin edebilmeli kisi..hele de psikoloji bu kdr onemliyken su donemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…