- 23 Haziran 2015
- 1.500
- 1.665
- 53
- 39
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
arkadaşlar hayırlı akşamlar noluyoruz ya destek olalım derken köstek olmak niye kimsenin kimseyi eleştirme hakkı yok!
bizim haddimize değil bu 1 ayrıca kim bizden fikir isterse herkez kendi fikrini beyan ediyor kırmadan ne güzel diyorsunuz sürecimiz sancılı sıkıntılı diye o zaman rahatlamaya çalışırken sert söylemlerle kimseyi germiceksiniz B bursa_83 bence biz sana burda yardımcı olamayız arkadaşım üzgünüm biz seviyemizi bozmadık hiç fikrini beyan edebilirsin tabiki ama bu şekilde kimseyi töhmet altında bırakarak suçlu hissettirerek yada kırarak yapamazsın
ben sevıye bozacak bısey yazmadım. ben sızden yardım ıstemedım denızlılısrsy. herkes kendı fıkrını beyan edıyor demıssınız,ben de beyan ettım ama asıl sız benı sevıye bozmadık dıyerek töhmet altında bırakıyorsunuz. ben yazmayınca siz rahatlayacaksanız denızlılısrsy, rahatlayın yazmıyorum.
okudum, güldüm ve rahatladım :) 1 değil 2 değil nerden bulcakmışın 36 hamileyi, ay etrafımda varsa toplayıp göndereyim bari bu arada psikolojikmidir nedir senden ötürü sanırımkızçeler nirdesiniz yahu hafta sonunun yorgunluğumu çöktü üstünüze bacıcıklarım :)) ben size anlatıyım az önce telaşlı telaşlı evde koşturup laptopu açıcm diye uğraşıyorum eşimin verdiği tepki - kesin forumda bişey oldo kesin bu defa izin ver artık bende bakcam nolurrrr-
allahımmmmmmm gülermisin ağlarmısın
birde kaynanamlarlaydık az önce annem bana yakın kayınvalidecimleri yemeğe çağırmış oraya gittik bi duymuş 40 hamile kişiden pirinç toplanıcak sonra okunup üflenicek o pirinçlerden pilav yapılıp dağıtıcak diye tutturdu bana ben 4 hamileden aldım birazda siz bulun diye anam ben hamilelerden kaçıyom kadın bana 36 hamile bul bide pirinç al diyo yawwwwsss
bence bu konuyu jet hızıyla geçelim çünkü ben ne yaptıysam olmadı, hoşgeldin, anlatmaya başla bakalım neyin var, nerdesin tedavide?Hanımlar,
hepiniz sakin olabilir misiniz acaba? Burda kimsenin niyetinin kötü olduğunu düşünmüyorum yalnızca biraz yanlış anlaşılmalar oluyor sanırım.
Upsss ben mibence bu konuyu jet hızıyla geçelim çünkü ben ne yaptıysam olmadı, hoşgeldin, anlatmaya başla bakalım neyin var, nerdesin tedavide?
okudum, güldüm ve rahatladım :) 1 değil 2 değil nerden bulcakmışın 36 hamileyi, ay etrafımda varsa toplayıp göndereyim bari bu arada psikolojikmidir nedir senden ötürü sanırım
kasıklarım ağrıyor ve midem bulanıyor adetim dün bitti bide bi dışı kalmıştı olmazsa olmaz ama dimi
gitmmmeeeeeyinnnss lütfen ben davet ettim yahu nereye hemencikUpsss ben mi
Ben moderatörüm Bildirimler olmuş onun için geldimve size doyum olmaz en iyisi kaçayım
Sohbet ediyorsunuz, bölmek istemedimgitmmmeeeeeyinnnss lütfen ben davet ettim yahu nereye hemencik
hiiiiiii birde erkeksen tam olur yaniUpsss ben mi
Ben moderatörüm Bildirimler olmuş onun için geldimve size doyum olmaz en iyisi kaçayım
Yok gayette kadınımhiiiiiii birde erkeksen tam olur yani
kimi sorguya çekmişim bende ay hiç bakmamışım
senin kaynanada yaraya merhem yemin ederim.allah korusun yaaa banada kaynanam az önce iyi birşey diyomuş gibi aaa gögüslerin şişmiş aynı hamileliğindeki gibi karnında top olmuş aynı hamileliğindeki gibi dedi durdu iyice delirticek beni bide bana diyosunuz kötüyü çağırma diye bulunuyo bacım bana
hala aynı şeyleri söylüyor sakine biliyormusun yok yatsaydım olmazdı böyle yok kıpırdadın sen yok köye gittin falan fıstık kalk dedim benim adama başım ağriiiiiii içim bi hoş oliiiiiiii gidek kalllllkkkk ordan bile pay çıkardı anneme fısıldıyo kız bu hamile kesin diyeee
Sohbet ediyorsunuz, bölmek istemedimTartışma dışında onu geçelim, konu ne'ydi, nelerden bahsediyordunuz?
hiiiiiii birde erkeksen tam olur yani
kimi sorguya çekmişim bende ay hiç bakmamışım
hay maşallahhh rabbim acısını göstermesin inşallah darısı bize olsun tez zamandaaaaYok gayette kadınımEvliyim 20 Yaşında kızım var, yarışmacı Arkadaşlara başarılar dilerim
ayyy allah evladını sizlere bağışlasın maaşallah,Yok gayette kadınımEvliyim 20 Yaşında kızım var, yarışmacı Arkadaşlara başarılar dilerim
Hmmm son mesajlardan anladığıma göre de patavatsız kayınvalideler tuz biber oluyor.sakineeeee gözümden yaş geldi gülcem diye allah seniiiiiii
konumuz genel aslındada çoğunluğumuzve ne yazıkki dertliyiz biz birazcık fazla birazcık fazlada hassiyetimiz var ne yazıkki gözlüklerle bakabilelim diye uğraşıyoruz işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?