2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Kesinlikle haklısın Allah sabır versin hepimize

2 basarisiz asilama sonrasi 24 ekimde ignelere basladim ama ruhum karmakarisik bi aglamak istiyorum korkuyorum cunku bi icim mutluluk bu defa olur ins diyorum 4.5 yillik evliyim neyse soruma gelince sizce opu ve transfer muhtemelen ne zaman olur

2 basarisiz asilama sonrasi 24 ekimde ignelere basladim ama ruhum karmakarisik bi aglamak istiyorum korkuyorum cunku bi icim mutluluk bu defa olur ins diyorum 4.5 yillik evliyim neyse soruma gelince sizce opu ve transfer muhtemelen ne zaman olur
Canım yumurtaların gelişimine göre iğnelerin 10. 12. Günü opu, emriyonun gelişimine göre de opudan 3 veya 5 gün sonra da transfer olur. Bu arada hayırlı olsun tedavin inşallah ilk denemede güler yüzün

opu yumurtanın iğnelere cevap verme durumuna göre değişir canım yumurtaların ne kadar cabuk olgunlaşırsa o zaman toplanır ki transferde opudan 3 yada 5 gün sonra yapılıyor ama tabi bu aenin vucudunun ve rahminin ne kadar hazır olduğuna bağlı normal şartlarda bu günlerde ama bazen doktorlar opudan sonra yumoşları dpndurup birkaç ay bekleyebiliyorlar burda birkaç arkadaşın böyle olmuş ama benim 3. gündü galiba transferim yapılmıştı sonucum olumsuz oldu ama benim yumurtalarım kalitesizdi transferin iptali istendi ama ben reddettim ve transfer yapıldı.

Kızlar merhaba topiği akşam gördüm maşallah yeni umutlar yeni heyecanlar. Aslında çok okuyamafım ama bi ara bakatım geçmişe uzaktan takip eder ara ara selam veririm. Ben de aralık başında Allahtan bir mani gelmezse başkayacağım yeni tedavime. Rabbim hepimizin kucağını doldursun yüzünü güldürsün yuvasını şenlendirsin inşallahhhh

Tesekkur ederim herkese 4 gun igne yapip 5. Gunu gittigimde yumurtalar cok kucuktu pcos oldugum icin temkinli gidiyorlar bide hemsireyim illa ne gelirse bize daha cok gelir diye ama ben cok sabirsizim siz de oylemiydiniz: ( bu surec uzarsa

Tesekkur ederim herkese 4 gun igne yapip 5. Gunu gittigimde yumurtalar cok kucuktu pcos oldugum icin temkinli gidiyorlar bide hemsireyim illa ne gelirse bize daha cok gelir diye ama ben cok sabirsizim siz de oylemiydiniz: ( bu surec uzarsa
bu işin psikoloji meslek falan anlamıyor inan annelik duygusu başka bir boyuta taşıyor insanı, bende anasınıfı öğretmeniyim sabırda üzerime yok ama bu işte sabırsız, korkak, telaşlı vs. işte oldum gitti

Ozgursakine 2011 bize amh testinden falan bahsedilmedi sebebi bilinmeyen infertilite dediler aşılamalarımın hiçbiri tutmadı maalesef nedenini söylemediler çektirdiğim filmde tüplerin ikisinin de açık olduğunu söylemişti doktor ama ne yazık ki yine elde var sıfır hayırlısı olsun inşallah tüp bebekte yüzümüz güler.

canım ya ben başıma grlenden dolayı sebepdiz olayına inanmıyorum senin aşılamslarından bende geçtim aşılsmalardan oşumsuz sonuç alınca tüp benek merkezlerini dolaştık ilk bir profösör farketti durumu defi rezervlerinde problem var gibi nasıl çıktım gittim ordan adama bir kızıyorum kendi kendime inanamazsın, kaç senedir doktora hidiyorum hemen ne bildi dedim, pata tuzağı dedim neler dedim neler, sonra başka merkeze gittik muayenede öyle birşey demedi ama testi istedi sırf merakımdan yaptırdım ana birde ne göreyim benim rezervler yerlerde boşuna aşılama masrafı etmişiz ya biz. herkesi söylüyorum bunu belki faydası olur diye bu test yeni bir test miş o yuzden rutin testlerin arasında olmuyormuş. artık kendin bilirsin mesala konu sahibi arkadaşında sınırda çıktı amh si ve oda sonradan kendi istedi ama benimki ciddi kötü. hakkında hayırlısı canım, ama reZerv az plunca yumurta kaliteside kötü oluyor oda tüpün sonucunu etkiliyor aklında olsun.

Yaaaws esimde basladi az once sen yinemi dis gebelik geciriyosun acaba karnin falan bi acayip sisti diye telaslandiriyorlar beni ya gidip betahcg veresim varda saçma olcek simdi daha adetim biteli kac gun olduki üühhhhhhüüüüüüüüu

Ozgursakine canım bu zamana kadar gitmediğim doktor kalmadı profesöre bile gittik o da diğerlerinin söylediğini söyledi hatta şaşırdı bebeğimin olmadığına ama o da herşey iyi yolunda dedi sonra fakülteye gittik orada asistan doktorlar ve hoca da hemen hemen aynı şeyleri söylediler yalnız aşılamalardan dolayı kullandığım ilaçlar kist yapmış beş cmlik kist var dediler tüp bebek tedavisi ertelendi biz de biraz beklemek istedik şimdi yeniden başlayalım tedaviye dedik bu arada ben 28 yaşındayım sen kaç yaşındasın bir de bu amh testinin sonucunda olumsuz olmasının sebepleri neymiş size bu konuda birşey dediler mi?

Bu genetik bir olay canim sebebibyok ama ben uygulanan tedavilerin yumurtaliklarimizi olumsuz etkiledigini dusunuyorum bizede doktorlar birsey yok dedi ama sonuc ortada hic bir sey kaybetmezsin sadece biraz pahali bir tahlil yaptir bak bana dr um soylemedi yaptirdim adam dosyamda gorunce şok oldu cunku hersey yolunda diyen dr amh min sinirda oldugunu gordu iyiki yaptirmissin dedi

önemli olan senin içinin rahat olması canım bende 27 yaşındayım canım. souç olumlu olumsuz olarak değilde senin kadın olarak doğurganlığının ne zamana kadar devam edeceğini gösteriyor, kesinlikle hamile olmaya engel diye birşey yok çok düşük sonuçlarla hamile kalan hatta doğal yoldan olsnlarda var ama ben onlardan değilim sonucun neden düşük olduğu hakkında doktorun birine sordum hala araştırma aşamadında bir konu beslenmeden tuttda genetiğe kadar herşey etkili olabilir dedi, bu durumu tek ve ilk farkeden profösörde şöyle demişti hiç unutamıyorum kadın yumurtaları ile doğar erkek gibisonradan oluşmaz, mesela atıyoruum 5 milyon yumurta ile doğdun her adette azalıyor dedi ve sona doğru gittikçe kalite olsrakta azalıyor dedi, bayatlamış meyve gibi düşün demişti ya
ama burda eş faktörüde önemli eşinde kontrollerini yaptırdı değilmi, o kadar doktora gittiyseniz yaptırmış ve çok şükür oda temiz o zaman.
hakkında hayırlısı zamanı var demekki

yarın gitmiyormusun doktora baksın bakslım adam neymiş ne değilmiş ama görbaj hiçbirşey çıkmayacak yarın bende startı veriyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…