2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Asilama konusunda rahat ol cunkunozelde yapilanlari eger ispatlayabilirsen asilama istemiyorlarki zaten sart 2 tane sen halledersin de benim asilama teknorasi sorun

Grubunuza katildim gitti o zaman
Oyy sen de dort asilamadan sonra ne hale gelmisindir kimbilir. Tup bebek icin gittigim drlardan biri normal iliskide yuzde ne ise asilamada da o dedi. Bilemem tabi.
Sen simdi sonucunu mu bekliyosun yoksa tup bebek tedavisine baslamayi mi?

Ben disimi cektirmedim hala arada sisiyo bi yanagim antibiyotikle indiriyorum direniyorum resmen

canım ben yaşadığım şehrin imkanları cercevesinde yaptırdım bir özel hastane aracılığı ile ankaraya özel bir labaratuara gitti benim sonuç 10 gün gibi bir sürede geldi ve 150 lira civarı idi söa fakülte hastanelerindede yapıyorlar ama bu konudaki bilgiyide sana Denizlilisrsy arkadaşımız verir çünkü çok iyi hatırlıyorum üniversite hastanesinde yaptırıp doktorunun gerek yok demesine rağmen kavga ederek yaptırmıştı bizim kız ve sonuçta sınırda geldi doktoru bile şaşırmıştır herhalde, mesala ben bilmiyordum durumu yaşta genç aheste aheste gidiyordum tedavilere anam sonucu bir aldım eteklerim tutuştu ne bileyim böyle geleceğini yaşımıza güvendik yanarım yanarım 4 aşılamaya yanarım sebepsiz diye bir tüp parası verdim. korkma yaptır al sonucunu eline, temizsede kafan rahat olur eksiğin kalmamış olur hem.

Bizim universte tup bebek yapmiyor zaten disarda raporunla yaptiriyorsunki heryerde ayni tatlim

sorma ama toprlandım buralar sayesine, canım birde benim negatif tüp denemem var eylülde aldım sonucu şimdi hem maddi hem manevi dinlenme sürecindeyim yarında rapor çıkarmak için hastaneye gideceğim yumurta tezervim çık düşükmüş benim salak doktor ona bakmadan sebepsiz bu aşılamayla olacak dedi hakikaten ilk aşılamada tuttu ama boş gebelik oldu ve 9. haftada bebek oluşmayınca aldılar. bizde bir tuttuysa bir daha tutar dedik güvendik ölece kaldı, bak adama diyorumki boş gebelik iki sebepten olurmuş ya genetikten yada kalitesiz yumurtadan benim yumurtalara birşey olmasın diyorum adam diyorki yok yok nadirde olsa denk gelir arada bende güvendim sonuçta ondan iyimi bilcen demi ama hep sordum durdum aadam bıktı bizi genetik tahliline gönderdi bizi 500 lira bayıldık kocamla oda geldimi normal ozamanda dedik adam haklı, gelgelelim demiyorki bırde yumurta rezervlerine bakalım. en son ben yeter uleyn dedim adama kocama tabi psikoloji bitmiş durumda doğru tüp merkezlerine sonra bir vesile ile öğrendikki hakikaten benim yumurtalar tükenmek üzere ve kalitesiz çıldırdım çıldırdım tani birde negatif tüp geçirdim tabi hala doktorumu gidip parçalamamak için zor tutuyorum kendimi. ay ne uzun yazdım demi.
kısa ve öz ikinci tüp için bekliyorum olursa raporla olmazsa parayla artık

eğer özel sigortanız var ise ve tüp bebek masraflarını karşılıyorsa tedaviyi yapacak hastaneler rapor veriyor 1 günde.herhangi bir şartı da yok.bilginiz olsun kızlar
ben o işide araştırdım en az 1 yıl önceden tam kapsamlı özel sağlık sigortanız olması lazımki aylık ödemesi nerdeyse 700 lirayı buluyor

hay maşallah hepmize ve hoş geldin aramıza aşılamada sonuç alan çok insan var canım bu işlerde aşılama çatlatma tüp fark etmez işin özü kendini yıpratmamakta ne çok kaptır ne çok salıver naparsan yap herşey olacağı yere varıyor neticede

hayır canım en azından her yerde yok çok yeni bir test çünkü ben üniverste hastanesinde kan pıhtılaşması genetik tahlillerimi falan yaptırıyorum kavga dövüş oldu biraz
amh yi yapmadıkları için merkezim aracılığıyla istanbula gönderildi tahlilim 168 liraya yaptırdım

hım seninkidemi başka yere gitmişti ben doktorla kavga edince orda yapıldı gibi kalmış aklımda iyikide yaptırmışsın varya, benimde ağrı bir dişimde bir başımda resmen yer değiştiriyor işin kötüsü benim 19 yaşındayken yirmilik dişimi çekmişlerdi ve o sayede diğer dişin dibinde kist görüp onuda çekmişlerdi hatta oda yetmezmiş gibi onun yanındakinede kist sıçramıştı ve bir dünya tedavi görmüştüm Allah tan sonuçlar temizdi. şimdi ters tarafta yine bir ağrı var korkuyorum ben senin gibi erteleyemem yoksa çok fena kaybediyorum hala o iki dişin yeri boş implant yapılacak en son doktor artık bekleme çenende problem olacak demişti çocuk mevzusu bitmeden olmaz demiştim hala bekliyorum 1 yıl oldu. resmen derdim bitmiyor oda dünya para ve ben ağzıma 8 dikiş atıldığını bilirim çok korkuyorum dileeeeekkkkkkkkk

Heralde yasin genc diye bisey yok demistir ama iyi bi dr un herseye bakmasi lazim.
Tup bebege baslarken ki en stresli donemi doktora karar verme asamasinda yasadim.
Tutar tutmaz orasi Allaha kalmis ama doktora ve laboratuara guvenmek onemliydi benim icin. Dogru bi karar verdigimi dusunuyorum icim rahat gerisi Allaha kalmis insallah pozitifi goruruz.
Bir de dun adetin ilk gunuydu rahmimin ince uzun yani t seklinde oldugunu bunun bazen tutunmaya engel olabildigini ama kesinlesmis bisey olmadigini soyledi. Masrafli bi is eger embriyo kaliteli olur da tutmazsa bi operasyon yapip ikinciyi oyle yapariz dedi. Heralde histereskopiyi kasttetti. Ama benim dr zaten olumsuz gordugu herseyi lonk diye soyleyen bi tip.
Ben de butun ihtimallere dikkat edilip olumsuz olsa bile soylesinler diyen biriyim.
Sjmdibignelere baslayinca cok heyecan kalmadibtransferden sonraya sakliyorum artik :)
Senin ikinci ne zaman hangi merkeze doktora gidiceksin karar verdin mi

için rahatsa gerisi Allah ın bileceği iş, Rabbim ol derse oluyor gerçekten benim bu yaşadıklarımda bir bahane zamanı gelmemiş belli ama maddi anlamdada yıpranıyorsunki yaşananların sonucu duygusal çöküntüyü anlatmıyorum bile. inşallah güzel haberler alırız. yarın rapor için zekai tahir burak hastanesine gideceğim benim eşim raporu hiç istemedi çünkü biz başka ilden ankaraya gitmek zorundayız her işlem için devletin şartları git geli çok olur dedi, saatinde girip çıkamayız keyiflerini bekleriz dedi ve eşim işi gereği çok ayrılamıyor şehirden roblem ysşıyor, ama ilk tüp olumsuz olunca benimde yeniden maddi anlamda toprlanmayı bekleyecek vaktim olmayacağı için sıvadım kolları onu rapor içün ikna ettim. orayı tercih etmemin sebebi açıkcası bir yakınımızın olması çünkü rapor içün sürekli gitmek gerekecek ve bende çalışıyorum en azından basit evraklarda gitmeden ona gönderebiliriz diye düşündük. raporu aldıktan sonra ne yaparız bilmiyorum hiç düşünmedim açıkcası

benimde aynı implant için bekliyorum aynı şekilde bende erteliyorum dişe yapıcam masrafı bebeğe yaparım mantığındayım korkunun ecele faydası yok imlant değil ama bi baktır tedaviye gerek kalmadan belki önüne geçilebilir
bizim türkiyide yapılan diş tedavisini sana söyliyim önce doldu tekrarmı ağrıdı sonra dolguyu aç sinir tedavisi yine dolgu yinemi ağrıdı dişi çek
yurt dışında öyle değil ama tedavinin daha devamını getirip dişi yalşatabildikleri kdr yaşatıyorlar hayatımız pek paçavra ülkede malum
ama korkma biran önce baktırki tedavi diğeri gibi büyümesin

ben yatışa geçiyorum kızçeler yarın koşuşturma var malum bugünde canım çıktı evde koşturucam diye koltuğa bayılmadan datam hem adamcazımıda küstürmeyem bugün
herkeze iyi ceceler tatlı rüyalar efenimm

yazdıklarının her kelimesi doğru valla. gidecem mecbur salı günü. babaannem ergenliğimizde onu kızdırınca kullanılmadan eskiyenler derdi biz o geldişimdi akşıma :)

yazdıklarının her kelimesi doğru valla. gidecem mecbur salı günü. babaannem ergenliğimizde onu kızdırınca kullanılmadan eskiyenler derdi biz o geldişimdi akşıma :)
hehehee aynen valla heryerimde bir arıza var elhamdülillah bel boyun fıtık dişler dökük dizlerde romatizma falan falan da yarın ben hcg yaptırıcam ya çok kafama takılıyor bacım acaba birazdahamı beklesem yoksa erken teşhis iyiimidir kafama takılıp durmasın en azından

Hayir canm raporun cikarinca ozeldeki tedavinde indirim yapıyorlar.tanıdığınız varsa devletle anlasmali ozel hastanelerde de o rapor cikarabilirsinz.raporu kadin dogumcu yaziyor.cok basit bir yazi aslinda sadece hastanin tup bebek ya da alternatif ureme yontemleri uygulamasi uygundur seklinde bir içeriğe sahip..

yaptır aklında kalıp kafanı kurcalamasın. benimde kasığım ağrıyor iki gündür bende gitmişken muayene olucam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…