- 23 Haziran 2015
- 1.500
- 1.665
- 53
- 39
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #1.441
Arkadaşım stres yapma ben bu yaşıma kadar adet gecikmesi yaşamadım hiç tüp bebeğe başlayacağım ay adet olamadım 20 gün geçti en son adet söktürücü kullanıp oldum. ..olsun demeyle daha da olmuyorgünaydın kızlar
hala adet olmadım bel ağrım arşa çıktıvalla ne zaman olursa olsun artık beklemicem beynim uyuştu resmen olduğu günü saymıcam ertesi günden biiiiiiiiiiiirrr diye başlıcam saymaya :)
pazartesi bulucak zaten gelmesi
aynı yerdemi yaptırdın canım? aynı yerde yapılmazsa sonuçlar farklı çıkabiliormuş. Sen yinede ilaçlarını kullanmaya devam et. Hayırlısı olsun.Kizlar benim beta dun 23.48 bugun dayanamayip bidaha yaptirdim 18.91 düştu ya galiba cok erken sevindim hormon ilaclarinin hezimetine ugradim galiba
Kacinci gundu ki canimKizlar benim beta dun 23.48 bugun dayanamayip bidaha yaptirdim 18.91 düştu ya galiba cok erken sevindim hormon ilaclarinin hezimetine ugradim galiba
9. Gun sanirim biraz daha sabir ve moral bozmak yokKacinci gundu ki canim
tatlım adı aynımı bilmem ama ben 200 lük progestan fitil kullandım sabah akşam ilk tüpümde ve insnılmaz kaşıntı yaptı önce mantar sandım doktor bir krem önerdi travazol diye onu sürdüm geçti ama geç geçti sonra fitile devam ettikçe yine tetiklendi sonra sötın okudum meğer yan etkilerinde yaxıyordu kaşıntı olursa bırakın diyede nereye bırakıyorsunBana o zaman crinone jel verdi transfer sonrasıda progestan iğne verdiler. Ben iğnrden çok korktuğum için o fitille değiştirildi, crinone jel de günde 2 ye çıkarıldı. Ama inanılmaz kaşıntı var artık baya tahriş olmuş. Doktorum ağız yoluyla da alabilirsin dedi o da baş dönmesi yaptı. Allahım hayırlısını versin artık hepimize sağlıklı sıhhatli bebişler olsun:)
Kaşıntıdan artık uykularım kaçıyor doktorumu aradım o da hap olarak kullanın dedi. Şimdi öyle kullanıyorum ama o da çok güzel uyku yapıyor. Uyanınca da boş boş gülüyorum öyle:) Hatta eşim evde dalga geçiyor ne içiyorsan bana da ver diye Travazol krem evde var arada kullanıyorum ama zarar verirse diye kotkuyordum o zaman en azındsn kaşıntım geçene kadar devam edeyim. Peki şimdi ne kullanıyorsun?tatlım adı aynımı bilmem ama ben 200 lük progestan fitil kullandım sabah akşam ilk tüpümde ve insnılmaz kaşıntı yaptı önce mantar sandım doktor bir krem önerdi travazol diye onu sürdüm geçti ama geç geçti sonra fitile devam ettikçe yine tetiklendi sonra sötın okudum meğer yan etkilerinde yaxıyordu kaşıntı olursa bırakın diyede nereye bırakıyorsun
Kızlar kaşıntı için Travazol kullandım ben de ve Sirkeli su ile temizlik Yaptım hep 10 güne ancak geçti.Kaşıntıdan artık uykularım kaçıyor doktorumu aradım o da hap olarak kullanın dedi. Şimdi öyle kullanıyorum ama o da çok güzel uyku yapıyor. Uyanınca da boş boş gülüyorum öyle:) Hatta eşim evde dalga geçiyor ne içiyorsan bana da ver diye Travazol krem evde var arada kullanıyorum ama zarar verirse diye kotkuyordum o zaman en azındsn kaşıntım geçene kadar devam edeyim. Peki şimdi ne kullanıyorsun?
Kuzumm hepimiz yaşıyoruz bu duyguyu olmazsa olmaz üzülürüz ama bununla yaşamaya alış ırız yetiştirme yurdundan çocuk almayi düşünmezdim hiç geçenlerde öyle birşey yaşadım ki isyerime Yurttan gelen bir çocuk la öyle bir iletişim öyle tuhaf bir bağ yaşadım ki önce yurttan geldiğini bilmiyordum hala aklımda nisa kız olur dedim ya böyleside olurDepresifffff......
Ooooo sen salmışsin kendini sakin hemen toparlan benim esiminde iki cocugu var ve benden cocugu olsun diye elinden geleni yapiyo cocugun olmuyo diye seni birakirmi onun zaten cocugu var annelik hissini yasaman icin istiyodur cocuk bide ugrasma asilamayla direk tup bebek yap benceBugun isten geldim oturttum esimi karsima konustum ben 3 5 kez tup bebek denemek istemiyorum cunku cok yipraniyorum senin bana maddi manevi destegin yok eger asilamanolmazsa ardindan 2 kez tup denerim dahada denemem dedim bakti uzume noluyoruz dedi bisey yok kesme dedim senin cocugun var eksikligini hissetmessin ama cocugumuz olmazsa benden ayrilabilirsin dedim sacmalama dedi kurtlar vadisine odaklandi ciddiyim diyincede amacin ne ayrilmakmi istiyosun bahnemi ariyosuna dondu is
Inaninki cok zor bu surecler ya(
Benim morali zıfır zıfır zıfır oldu bugun
Hic olmicak sanirim cocugum zaten hep hayalini kurdugum seyler olmadi hayatimda hep gozumun onunde bebegimin odasi onun koklayisim var olmicakya iste hayali ondan cok fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?