- 5 Mart 2014
- 1.725
- 912
- 108
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
Kesinlikle haklısın heryerde bizim gibi bebek sahibi olmak isteyip olamayan o kadar çok çift var ki Allah isteyen hepimize nasip etsinoyyy okuyorum okuyorum sayfa bitmiyor, ne olmuş bizlere, ne çok doğuramayann varmış , tüp merkeZleri boşuna mantar gibi türememiş
Hayırlısı olsun canımkızlaaar benim tüp bebekde 2016 ocak ayında olacak nasıl bekliycem o kadar bilmiyorum 2016 inşallah ugurlu gelir hepimize
Devecit ne ise yariyor peki yumurta icinmi gelecekle bende gorusmustum 7 bin lira istemislerdinisan ayi falandi gorustugumde misafirhanleride var hatta ucretsiz sehir disindan gelenler icinÇok teşekkürler. Gelecek tüp bebek merkezinde yaptıracagim. Bu ay içinde bütün tahlillerimizi tamamladık. Eşime ve bana antibiyotik verildi. İkişer adet. Tek seferde kullandık ve bitti. Bir de elevite başlattılar. Folik asiti 2 aydır kullanıyordum onu bıraktım. Elevit yerine de muadili olan decaviti tercih ettim
Aynen oyle sakinem havadanmidir sudanmidir yedigimizdenmidir ictigimizdenmidir sinirden strestenmidir anlayamadimda gidisat pek iyi degiloyyy okuyorum okuyorum sayfa bitmiyor, ne olmuş bizlere, ne çok doğuramayann varmış , tüp merkeZleri boşuna mantar gibi türememiş
saol canım hayırlısı bakalım :)Hayırlısı olsun canım
Indallah yahuu peki neden ocaga kdr bekliyorsunkikızlaaar benim tüp bebekde 2016 ocak ayında olacak nasıl bekliycem o kadar bilmiyorum 2016 inşallah ugurlu gelir hepimize
bu ay aşılama yaptırmıştım canım yumurtaların dinlensin ocakda yapalım dedi doktorumIndallah yahuu peki neden ocaga kdr bekliyorsunki
Elevit ve decavit aynı içeriğe sahip. Multivitamin. Normalde gebelikte veriliyor. Folik asit, c vitamini, e vitamini vs. İçeriyor. Gebelik oluşmadan baslattilar sebebini de sormadim. Açıkçası öğretmen olduğum ve sürekli faranjit ve Grip olduğum için vücudumu destekler diye kurcalamadim ve kullanmaya başladım:) bunlar dışında sigarayı çok azalttım. Çoğunlukla günde 1-2 adet içiyorum(günde bir pakete yakiniçiyordum.)Ancak iki dış gebelik öncesi de gebeliklerden iki ay önce tamamen birakmistim. Bu sefer tamamen birakamiyorum. Birkaç kez hic icmemeyi denedim ancak çok stres yaptım ve kabızlık oldu :)) iğnelere başlayınca inşallah tamamen bırakırım. Her gün ceviz, fındık, incir yiyorum. Beslenmem zaten hep düzenlidir. Et, sebze, balık, yumurta, süt her şeyi dengeli tüketirim. Günde en az 2 lt su içmeye gayret ediyorum. Sizler de faydali gördüklerinizi yazın lütfen. Belki gözden kacirdigimiz bir şeyler vardırDevecit ne ise yariyor peki yumurta icinmi gelecekle bende gorusmustum 7 bin lira istemislerdinisan ayi falandi gorustugumde misafirhanleride var hatta ucretsiz sehir disindan gelenler icin
ayyy ayyy hemde 3 kişi, ay inş hep böle olursunuz sonuna kadar.Slm kızlar benimde cumartesi transferim oldu şimdilik üç kişiyim inş
canikom bende varım dert etme yalnız değilsinBir günde epey yol almışsınız. Ben de ancak şimdi okuyabildim hepsini. Doktoe bana da fobiolu bırakma dedi. 1 yıldan fazla oldu kullanalı. Sanırım aranızda en geç ben başlayacağım tüpe. Taaa NİSAN ayında.. o zamana hepiniz sonuçlarınızı alırsınız artık.. artık hepimiz için hayırlı bir zamanda gelsin bebişlerimiz.
Bir günde epey yol almışsınız. Ben de ancak şimdi okuyabildim hepsini. Doktoe bana da fobiolu bırakma dedi. 1 yıldan fazla oldu kullanalı. Sanırım aranızda en geç ben başlayacağım tüpe. Taaa NİSAN ayında.. o zamana hepiniz sonuçlarınızı alırsınız artık.. artık hepimiz için hayırlı bir zamanda gelsin bebişlerimiz.
mantıklı.. ama benim doktorum 1 ay dinlensen yeter demişti eğer aşılama tutmadıysa yanibu ay aşılama yaptırmıştım canım yumurtaların dinlensin ocakda yapalım dedi doktorum
hem bellimi olur aşılamadan sonrada hamiş kalanlar var ilaçların etkisi devam ediyormuş bakarsın sürpriz geliiverirbu ay aşılama yaptırmıştım canım yumurtaların dinlensin ocakda yapalım dedi doktorum
Elevit ve decavit aynı içeriğe sahip. Multivitamin. Normalde gebelikte veriliyor. Folik asit, c vitamini, e vitamini vs. İçeriyor. Gebelik oluşmadan baslattilar sebebini de sormadim. Açıkçası öğretmen olduğum ve sürekli faranjit ve Grip olduğum için vücudumu destekler diye kurcalamadim ve kullanmaya başladım:) bunlar dışında sigarayı çok azalttım. Çoğunlukla günde 1-2 adet içiyorum(günde bir pakete yakiniçiyordum.)Ancak iki dış gebelik öncesi de gebeliklerden iki ay önce tamamen birakmistim. Bu sefer tamamen birakamiyorum. Birkaç kez hic icmemeyi denedim ancak çok stres yaptım ve kabızlık oldu :)) iğnelere başlayınca inşallah tamamen bırakırım. Her gün ceviz, fındık, incir yiyorum. Beslenmem zaten hep düzenlidir. Et, sebze, balık, yumurta, süt her şeyi dengeli tüketirim. Günde en az 2 lt su içmeye gayret ediyorum. Sizler de faydali gördüklerinizi yazın lütfen. Belki gözden kacirdigimiz bir şeyler vardır
eneeeeeeeee bende çok korkarım he gök gürültüsünden dolap içine saklanmışlığım vardır veya işyerinde masa altınaayyyy ya çok kötü gök gürledi, yalnızım korktumm
ayyyy inşallah canım ocak ayına kadar kafamdan atıyım diyorum nasıl olsa ocakda tüp bebek yapılacak belki stres olmayınca kendiliginden oluverirhem bellimi olur aşılamadan sonrada hamiş kalanlar var ilaçların etkisi devam ediyormuş bakarsın sürpriz geliiverir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?