- 23 Haziran 2015
- 1.500
- 1.665
- 53
- 39
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
iyide kullandığımız iğnelerdede varmışki domuz jelatini bende duymuştum bunuBu arada elevit değil de decavit tercih etmemin sebebi elevit te domuz jelatini kullanılıyor olmasi. İlaç firmasiyla görüştük, inkar etmiyorlar. Nasıl olsa aynı vitaminler var ikisinde de. Bilginize :)
inşallah oluverir yahuuu sen hamişlikte tecrübeleri yazarsın bize bizde bizi neler bekliyo öğrenirizayyyy inşallah canım ocak ayına kadar kafamdan atıyım diyorum nasıl olsa ocakda tüp bebek yapılacak belki stres olmayınca kendiliginden oluverir
canikom bende varım dert etme yalnız değilsin
inşallah canım agzından bal damlıyo wallainşallah oluverir yahuuu sen hamişlikte tecrübeleri yazarsın bize bizde bizi neler bekliyo öğreniriz
inşallah canım agzından bal damlıyo walla
yok canım birşey olmaz doktorum bana alabilirsin demişti, vücut depolama yapmıyormuş zaten.kızlar tüp bebek yaptırmama hemen hemen 3 ay var eczaneden folikasit alıp içsem bi zararı olmaz dimi, internette baktım hamilelik düşünüldügünde 3 ay önceden folikasite başlayın diyo hiç içmedim faydası olurmu tüp bebege?
kızlar tüp bebek yaptırmama hemen hemen 3 ay var eczaneden folikasit alıp içsem bi zararı olmaz dimi, internette baktım hamilelik düşünüldügünde 3 ay önceden folikasite başlayın diyo hiç içmedim faydası olurmu tüp bebege?
İğnelerde olduğunu hic duymadim ama arastiracagim merak ettim. Eşim ilaç firmasında çalışıyor, umarim güvenilir bir bilgiye ulaşıriz. Eğer iğnelerde de varsa en azından elevit ten almamış olurum domuzuiyide kullandığımız iğnelerdede varmışki domuz jelatini bende duymuştum bunu
yok canım birşey olmaz doktorum bana alabilirsin demişti, vücut depolama yapmıyormuş zaten.
İğnelerde olduğunu hic duymadim ama arastiracagim merak ettim. Eşim ilaç firmasında çalışıyor, umarim güvenilir bir bilgiye ulaşıriz. Eğer iğnelerde de varsa en azından elevit ten almamış olurum domuzu
Bu arada keciboynuzunu kür şeklinde mi kullanıyorsunuz? Tarif ederseniz sevinirim, tesekkurler
Benimde Aralık başı planlandı, fakat eşimin testleri ve raporun çıkması, bu gidişle aralık sonu veya ocak ortası olacakkızlaaar benim tüp bebekde 2016 ocak ayında olacak nasıl bekliycem o kadar bilmiyorum 2016 inşallah ugurlu gelir hepimize
aynen önce herşeyin hayırlısı rabbim hayırlı olanı nasip etsin kııııı ben bu kdr acele etmiyordum eşimin telaşı telaşlandırdı beni bu kdr şimdi içimden atamıyorum ama negatifdende çok korkuyorum çünkü zor ikna oluyor kocacım kocacımBenimde Aralık başı planlandı, fakat eşimin testleri ve raporun çıkması, bu gidişle aralık sonu veya ocak ortası olacak
Eşim dediyse boş ver, her işte bir hayır var
Merhabalar herkese...Benim de Kasım ayında 3. transferim yapılacak...2 tane embriyo konulacak...Simdi gonapeptyl, estrofem, coraspin ve folidoce kullanıyorum...Umarım bu süreci hep beraber olumlu haberlerimizle geciririz...Allahım hepimize yardımcı olsun, şans bizlerin yanında olsun...
Decavit yada elevit in içindeki folik asit miktarı yetersizzz
folbiol iyimiki bitmek üzere benim yarın yazdırıcam ne yazdırem bi ilaç ismi verin kızlar bakem folikasit içinDecavit yada elevit in içindeki folik asit miktarı yetersizzz
Folidoce kullanıyorum ben ama yazılmiyor ki o gülüm okuyorum yazdıklarınızı ama boyun kol omuz ağrısından yazamıyorum uzun takipteyimfolbiol iyimiki bitmek üzere benim yarın yazdırıcam ne yazdırem bi ilaç ismi verin kızlar bakem folikasit için
hadi yaaa folbiol yazılmıştı benim :/ neyse ya yazılsın yazılmasın hafta sonu girmeden ben gidem yarın alem bana aşılamadan sonra günde 3 defa kullanıcaksın demişti doktorum şimdi biz 1 er tane içiyoruz yetiyormudurkiFolidoce kullanıyorum ben ama yazılmiyor ki o gülüm okuyorum yazdıklarınızı ama boyun kol omuz ağrısından yazamıyorum uzun takipteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?