2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Ben doktorumun dediği birşeyi paylaşmak istedim, çoğu kişi rahim filmi çektirildiğinden bahsetmiş tüp bebek tedavisi sırasında. Ben doktora ilk görüşmeye gittiğimde ki irenbede ilk görüşme ücretsiz, İstediğiniz tüm soruları sorabiliyorsunuz doktora, doktor bana ister burda yaptırın ister başka yerde rahim filmi gereksiz demişti, boşuna para vermeyin diyede belirtmişti. Hatta tüpkeriniz bize lazım değil dedi. Paylaşmak istedim, bazen çünkü özel merkezler gerçekten para tuzağı olabiliyor, biraz bizim hassasiyetimizden faydalanabiliyorlar. Herşey yapılsın istiyoruz çünkü. Tüp bebek kesinse doğal gebelik ihtimali yok denecek kadar azsa, rahim filmi konusunu araştırın derim. 500 liraya kadar tutabiliyor çünkü.

en azından çözümü olan sorunlarımız var bunada çok şükür

maşalllaahhhh inşallah sıkı sıkı tutunur annesine bu defa yüzün güler bebişine kavuşursun sağlıklı sıhhatli nerde kaça mal oldu tüp bebek peki

ahhhha hhhh sorma aşılamadan transfer olduk artık tüp bebişe hepimiz evet benim hamilelik oldu ama dış gebelik oldu canım inşallah bundan sonrakiler sorunsuz olucak sakinem zaten sorma ne çok hayal kırıklığı yaşadı şükürki güçlü anne adaylarıyız biz yılmadık savaşmaya mücadeleye devam

maşalllaahhhh inşallah sıkı sıkı tutunur annesine bu defa yüzün güler bebişine kavuşursun sağlıklı sıhhatli nerde kaça mal oldu tüp bebek peki
Teşekkür ederim canım inşallahhh hepimizin... Ben Prof Dr Cemal Posacı ya gidiyorum işlemler İrenbe de oluyor. Yumurta toplama 5000 tl tuttu. Hemen transfer olmadığı için bu ay da Dr uma 750 tl verdik artı ilaçlar var tabii onların totalini hatırlamıyorum ama. Baya maliyelitli bir süreç maddi özellikle manevi çok etkileniyoruz ama sonuç pozitif olduktan sonra değer

evet aynen öyle benim doktorumda aynı şeyi söyledi tüp bebekte rahim filmine ihtiyacımız yok zaten daha önce 2 kere çekilmiş tüplerle işimiz yokki bizim demişti birde irenbede kaan bozkurt varmış çok iyi diyorlar

öyle tabikiii rapor için uğraşmadınızmı peki biz burda tüm işlemler dahil sadece muayyene ücreti hariç paket fiyat anlaştık 4,500 liraya ilaçlar yumurta toplama herşey içinde antalya ve izmir ne yazıkkı biraz tuzlu helede istanbulda 10 binleri buluyor rakam
bu iş ticaret kimin ismi sükse yapmışsa fiyatıda orantılı artışda ne yazıkki tuzaklara dikkat etmek lazım

Kesinlikle haklısın en büyük hayalimiz bu kadar yüksek maliyetli olmamalı rapor prosedürlerini tam bilmiyorum ama yaşım 31. Sanırım onun için 35 yaş üstü olmak ve bikaç aşılama yaptırdıktan sonra çıkartılıyor diye duymuştum yanlışım mı biliyorum acaba? Aşılama hiç denemedik. İlk bi ilaç tedavisiyle denedik sonra direkt tüp bebeğe geçtik.

Son düzenleme:
evet yanlış biliyorsun senin yumurta rezervine göre yada eşinin sperm değerlerine göre rapor alabiliyorsun bu değerlere göre aşılama yapılıyor yada yapılmıyor en azından aklında bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…