- 9 Ekim 2014
- 2.725
- 2.456
- 333
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #1.641
ah canım varya ankara işin suyunu çıkarmış rapor üçün önüme 500 bahane koydular mantıkende kabul olması gerek çünkü özelde olsa onu yapanda doktor o belge ve hak verilmiş değilmi, ayrıca özele güvenmiyorsan yapmasınlar hiç kümsede umutlanmasın sen nerdeysin kiBENİM DR UM ÖZELDE YAPTIRSAN DA KABUL OLUNUYOR DEMİŞTİ.
YA BURAYA GELSENİZ DE HEMENCİK HALLETSEK KEŞKE
Pıhtılaşma testini ben de yaptırdım, ama genetik testi yaptırmayı doktorum önermediKızlar pıhtılaşma varmış bende bebeğimi o yüzden kaybettim sanırım. Tüp bebek öncesinde mutlaka pıhtılaşma ve genetik testleri yaptırın. O kadar sıkıntılı surecten geçtim bir tahlil yüzünden bunları yasadim
kocaeli ama aşılamanın biri ist gata diğeri marmara üni.a
ah canım varya ankara işin suyunu çıkarmış rapor üçün önüme 500 bahane koydular mantıkende kabul olması gerek çünkü özelde olsa onu yapanda doktor o belge ve hak verilmiş değilmi, ayrıca özele güvenmiyorsan yapmasınlar hiç kümsede umutlanmasın sen nerdeysin ki
indirimli alıyorsun tatlım. benim ilk aşılama da ilaçlar daha fazlaydı 200 tl civarında birşey verdm. rapor olmasaydı 600tl yakın ödeyecektim. eczacıya sormuştum. zaten bi tane çatlatma iğnesi 70 tlArkadaşlar size bişey sorucam rapor çıkarıldığında ilaçların ücretini nasıl oluyor gerimi veriyorlar ücreti yoksa indirimli mi alıyoruz ilaçları.
Hayır cnm rapor çıktığında ilaçları Alman için belli bi Süren var o sürede gidip eczaneden ilaçları alıyorsun indirimli ödüyorsun.2500 liralık ilaçlar için tahmini 700 lira gibi bişey ödüyorsunArkadaşlar size bişey sorucam rapor çıkarıldığında ilaçların ücretini nasıl oluyor gerimi veriyorlar ücreti yoksa indirimli mi alıyoruz ilaçları.
Arkadaşlar size bişey sorucam rapor çıkarıldığında ilaçların ücretini nasıl oluyor gerimi veriyorlar ücreti yoksa indirimli mi alıyoruz ilaçları.
Tabi bu verdiğim tüp bebek için fiyatlarHayır cnm rapor çıktığında ilaçları Alman için belli bi Süren var o sürede gidip eczaneden ilaçları alıyorsun indirimli ödüyorsun.2500 liralık ilaçlar için tahmini 700 lira gibi bişey ödüyorsun
indirimli alıyorsun tatlım. benim ilk aşılama da ilaçlar daha fazlaydı 200 tl civarında birşey verdm. rapor olmasaydı 600tl yakın ödeyecektim. eczacıya sormuştum. zaten bi tane çatlatma iğnesi 70 tl
ya kızlar amh testim çıkmış sonunda 5,21 gibi bir şey kötü mü sonuç
Çok teşekkür ederim canım bende tüp bebek için sormuştum ben aşılama yaptırmadım bi negatif tüp bebek yaptırdım özelde şimdide tekrar denemek istiyorum şimdi maddi manevi çok yıprandık rapor hakkımız varken kullanalım dedikHayır cnm rapor çıktığında ilaçları Alman için belli bi Süren var o sürede gidip eczaneden ilaçları alıyorsun indirimli ödüyorsun.2500 liralık ilaçlar için tahmini 700 lira gibi bişey ödüyorsun
tatlım medıcal parkta amanullah çağataya gidiyorum iyi bi dr ilgili. ameliyatı mı filan o yaptı. amh yi de orda yaptırdım. netten baktığıma göre iyi görünüyor ama dr a göstermedim henüz. sadece bu pko muhabbeti kafamı karıştırıyo biraz.Canım sen Amh testini nerede yaptırdın, Kocaeli'ndeydin dimi sen? Dr.um bir dünya test istedi hala araştırıyorum nerede yaptırsak diye, biz de Çayırovadayız
Bide göremedim ben nasılmış senin sonucun, 5,21 iyi miymiş, sıkıntı yoktur inşallah
Gunaydınnnn kizçeler geldim yahu is bu ara fazlasiyla yogun sabah kendi doktoruma gittim kistler cikolata kisti cok cok cok kucukler 3 tane var sadece yani dokuluyorlar sorun olmaz adet bitiminde hepsi bitmis olir sende pko falan yok oyle olsa tahlillerin bu kdr normal cikmazdi killanma sikayetin olurdu kilo problemin olurdu dedi bende kilo problemi var dedim hayir sende pko yok ve asilama yapilabilir sorun yok dedi igneleri kullanmaya devam et takibini birlikte yapariz dediGünaydın herkeseDenizlilisrsy nerdesin aramaya çıkıcam seniiii
Bedensel ve psikolojik sağlığın yerinde olsunda ümit herzaman cepte içim rahatladı olursa olur olmazsa çay demlenir bacimmmGunaydınnnn kizçeler geldim yahu is bu ara fazlasiyla yogun sabah kendi doktoruma gittim kistler cikolata kisti cok cok cok kucukler 3 tane var sadece yani dokuluyorlar sorun olmaz adet bitiminde hepsi bitmis olir sende pko falan yok oyle olsa tahlillerin bu kdr normal cikmazdi killanma sikayetin olurdu kilo problemin olurdu dedi bende kilo problemi var dedim hayir sende pko yok ve asilama yapilabilir sorun yok dedi igneleri kullanmaya devam et takibini birlikte yapariz dedi
Zaten umitli degilim hic bir sekilde en ufak umut yok icimde asilamanin tutacagina dair sirf rapor icin yani bakalim ne olucak cuma gunu gidicem tekrarda sizlerde benden umitli olmayin
evet sen iyi ol, olursa olur ama 6 tanemiydi neydi, o kadar kisti nerden bulup uydurmuş o adam necinin profu, onun yaptığı aşılamadan da hayır gelmezama rapor için yaptır bacım, bakarsın boşa star doluyu vurursunuzGunaydınnnn kizçeler geldim yahu is bu ara fazlasiyla yogun sabah kendi doktoruma gittim kistler cikolata kisti cok cok cok kucukler 3 tane var sadece yani dokuluyorlar sorun olmaz adet bitiminde hepsi bitmis olir sende pko falan yok oyle olsa tahlillerin bu kdr normal cikmazdi killanma sikayetin olurdu kilo problemin olurdu dedi bende kilo problemi var dedim hayir sende pko yok ve asilama yapilabilir sorun yok dedi igneleri kullanmaya devam et takibini birlikte yapariz dedi
Zaten umitli degilim hic bir sekilde en ufak umut yok icimde asilamanin tutacagina dair sirf rapor icin yani bakalim ne olucak cuma gunu gidicem tekrarda sizlerde benden umitli olmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?