2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Kesinlikle vardır bunada bir hayır uzulmemek elde değil ama çokta isyan etmemek lazım

herşerde vardır elbet bir hayır. Rabbim sabır versin ah o negatiflerin ağırlığı ahhh ama birgün bizde kavuşacağız evlatlarımıza

Üzülmemek elde değil biliyorum dediğiniz gibi vardır bir hayır, benim ilk tüp ted. kimyasal gebelik olmasaydı gebeliğim devam etseydi çok çok büyük sıkıntılar çekecektim, çünkü yaklaşık 6 aylık hamileyken düşecektim diz kapağı kemiğimde iki kırık olacaktı, günlerce en ağır ilaçları kullanıp ameliyat olacaktım, tedavim hala devam ediyor, tüm bunları yaşayınca dedim ki Allah'ım büyüksün demek ki hayırlı zaman değilmiş, insan üzülüyor elbette onca emek, umutlu bekleyiş maddi manevi yıpranıyoruz...

Allah'ım hayırlısıyla kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah

herşerde vardır elbet bir hayır. Rabbim sabır versin ah o negatiflerin ağırlığı ahhh ama birgün bizde kavuşacağız evlatlarımıza
Benim ilk denememdi o yüzden aslında çok da farkında değildim. Tedavimi oldum 12 gündür de nerdeyse yerimden bile kalkmadsn yattım. İlaçlarıma beslenmeme inanılmaz dikkat ettim bunları yapınca kesin tutacak sanmışım demek ki... Bugün o negatif sonucunu alınca oturduğum yerde kaldım öyle. Allahım başka sıkıntı vermesin evet çok zor tekrar başlamaya cesaretim şu an için hiç yok. Ama bunda da vardır bi hayır diyorum. Şu an eşim de ben de ruh gibiyiz ben yine ağlıyorum konuşuyorum o tepki de vermiyor. Allahım yardım et bize ve bizim durumda olan herkese...

Bu kimyasal gebelik nasıl bir durum?

Çok geçmiş olsun. Bazen böyle büyük görünen tedaviler aslında ne kadar çok hayatı anlamamızı sağlıyor, şükretmeyi öğretiyor bize..

ben ilk negatifimde ne yapacağımı bilememiştim günlerce, günler sonra ağlamayyla elen bir krizle atlattım çok ağırdı o yuzden anlıyorum seni çok çok içten hemde ama Rabbim bize ne güzel şeyler vermiş, iyi eş, güzel evlilik, ruh ve beden sağlığı, maddi- manevi imkan ve say say bitmez, buda nazar boncuğu olsun hayatımıza, herşeyimiz tam olsa belki bilemezdik bazı şeylerin kıymetini, ağla rahatla, toparlanınca adım adım baştan başla ama unutma bizim şükredecek çok şeyimiz var ve birgün sabrımızın karşılığı olarak herşeyi bahşeden Rabbim evlatda verecek, canısı biz güçlü insanlarız, Allah evlat acısı ve dahada büyük acılar vermesin yeterki

İlk başta daha sakindim hayırlısı değilmiş deyip kabullenmeye çalıştım ama zaman geçtikçe daha çok üzüyor sanki. Hâlâ yerimden kalkarken dikkat ediyorum, eğilmemeye çalışıyorum sonra aklıma geliyor negatif olduğu. Aynen öyle çok şükür ki ailemiz, eşimiz yanımızda sağlığımız iyi. Allahım tekrar deneme gücü ve olumlu sonuç nasip etsin inşallah da unutalım bugünlerimizi..

Bu kimyasal gebelik nasıl bir durum?

Pozitif sonucu aldık havalara uçtuk bebeğimiz ya da bebeklerimiz bizimleydi, sonra leke gelmeye başladı hiç kalkmadan yattım, progestanın iğnesini vurundum ama 1 hafta sonra değerim düştü, dr.demişti zaten kan testi yapın değer düşükse düşük yapıyorsun 4 ya da 5 haftalıkken düştü, sağlıksız embriyo geliştiğinde vucut onu kabul etmezmiş, kalp atışlarını bile göremedik, duyamadık dedim ya kısmet değilmiş, sizi anlayabiliyorum inanın, yaşayan bilir derler ya işte aynen öyle canım

Bizde anca o zamani bulur canm yanliz degilsin merak etme

Sagligin yerinde olsun agzin tatli huzurun yerinde olsun guclu dur elbetteki bebisin birgun sana gelicek
Bi ara bende yan cizmistimde simdi yine toparladim kendimi ben elimden geldigi kdr emek sarf ediyorum.rabbim nasibimize bebek sahibi olmayi evlat yetistirmeyi yazmissa birgun mutlaka olucaktir olmazsada icinde hayir oldugu icin olmicaktir
Rahat ol biliyoruz cok zor ama hayirlisi dedin ya sureklo bumu gekrarla tevekkul rabbimden esirgemez merak etme
Bende dis gebelik oldugunda aslaaaaa bir daha ben hamile kalmak istemiyorum diyordum ama simdi bak teponmeye devam ediyorum ki hepimiz oyleyiz
Olursa gonlumuzun sahi olmazsa ömrümüzün sınavı
Güclü ol.kadınlar güclüdur biz her zaman burdayiz kuzum yanliz degiliz degilsin

Bedensel ve psikolojik sağlığın yerinde olsunda ümit herzaman cepte içim rahatladı olursa olur olmazsa çay demlenir bacimmm

Valla ole olursa olur olmazsa olmaz tek dis gebelik cart curt olmasinda gerisi sorun degil bi tökezler sonra silkelenirim
8 taneydi kist döküyorsun dedi dr 8 den 3 e bu kdr kisa surede duamez yoksa dedi adet kanamanla atiyorsun dedi ua bakalim cuma gittigimizde cok bilmis prof ne dicek
Bu arada kizlar seviliyorsunuzzz

Cnm üzüldüm senin adına.ama Herşeyin Hayırlısı.hiç üzme kendini inan beterin beteri var.benşm ilki tutmadı üzüldüm.tuttu kimyasal oldu daha çok üzüldüm.Sonra tuttu 2 aylık kaybettim üzüntüden ölüyorum sandım.sonra yine tuttu bu sefer 5 aylık doğum Yaptım bukez ne hissedeceğimi bile bilemedim.resmen bitkisel hayata girdim.şimdi ise yeni tedavi için can atıyorum Başıma bu sefer neler geleceğini bilmeden.

Selam kızlar yarın test günüm, dananın kuyruğu yarın kopacak. Artık pozitif yada negatif tek istediğim bir sonuç öğrenmek. Bu bilinmezlik daha çok yoruyor beni. 5 gün önce test günüm gelsin diye gün sayıyodum şimdi hiç yaptırmak istemiyorum. Ayaklarım geri geri gidiyor. 5 gündür rüyamda regl olduğumu görüyorum panik içinde uyanıyorum. Çektiğimiz çileye ya değsin yada bitsin artık bu psikolojik ve fizyolojik işkence.

Mrb arkadaslar kasim sonu baslicam ignelere esinde sperm azligi nedeniyle tup bebek yapptiran varmi aranizda
Merhaba canım benim eşiminde sperm azlığı var bi negatif denemem oldu şimdi ikinci tüp bebek için tedaviye başlıycam inşallah bu topik hamilelerle dolup taşar

Hakkında hayırlısı olsun inşallah

Maşallah o zaman sana. Ben daha ilkinde böyle olduysam çok nankörlük ettim demekki Gerçi yavaş yavaş daha iyi oluyorum. Hayırlısı olsaydı olurdu zaten diye düşünüyorum..

İnsallah guzel haberi paylasirsiniz hayirlisiyla :)

Ben cagatay bey e gityim ama memnun kalmadim acaba sikintiniz ne? Ben de para alnaktan bindolu trst yapmaktan baska bir sey yapmadi.basta ilgili ve yuzlerce hastasi oldugu icin sonradan hiiic ilgilenmedi tabi benim de sikinyilatim buyudu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…