2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Kızlar daha önceden deneyimli olan arkadaşlara soruyorum. Benim dün sonucum negatif çıktı ama hâlâ kasıklarımda ağrım ve ağız kuruluğum devam ediyor. Size negatif denir denmez ilaçları bıraktınız mı? Dün doktorum aradı 2 gün daha iğneye ilaca devam belki geç tutunmuştur dedi ama bana hiç mümkün gelmiyor. Çünkü öyle olsa kan değerim 0 değil en azından 10-15 çıkardı diye düşünüyorum haksız mıyım?

Maşallah o zaman sana. Ben daha ilkinde böyle olduysam çok nankörlük ettim demekki Gerçi yavaş yavaş daha iyi oluyorum. Hayırlısı olsaydı olurdu zaten diye düşünüyorum..
Canım ben bunları size destek olmak için yazdım.bu yol çok zor bi yol karşımıza ne zamn ne çıkacak bilmiyoruz başarıya ne zamn ulaşıcaz bilmiyoruz bazen ulaştık sanıyoruz ellerimizden kayıp gidiyor.bu yıpratıcı süreçte düştüğümüz her an Kalkıp sadece Önümüze bakmalıyız.yoksa çok çöküyoruz.elbet bir gün hepimizin yawruları olacak ve onlar kucağımıza gelene kadar yılmadan uğraşacağız

canım inş herşey çok güzel ve hayırlı olur,

Canım kaçıncı gün yaptın sen testi. 12. Gün falansa geç tutunmanın bile tutunmuş olması gerekiyor bence. Kasıklarındaki Ağrı regl için olabilir. Ağız kıruluğu bende de var ne vakit mevsimsel OLDUĞUNU düşünüyorum.ben su koydum odaya geçti.ben negatifi 9. Gün aldığımda doktor direkt ilaçları kesti. Ve 3 gün sonra regl olmuştum.günaydın bu arada

Aynen öyle sürekli yeni bir şey çıkıyor inanın test yaptırmaya korkar oldum. Bizim normalde hiç problem görünmüyordu öylesine gittiğim muayenede rahmimin çift olduğu söylendi ve hsg çekimiyle girmiş oldum bu yola. Sonra eşimin morfoloji sorunuyla tüp bebeğe karar verildi, tüp bebekte de benim yumurta sayımın çok ama yumurtalarımın kalitesiz olduğu anlaşıldı. İnanın artık yeni bir şey duymaktan korkar oldum. Şimdi yeniden başlayacağız bu işlemlere şu an ilk baktığım şey bu işlemlerin yanında psikolojik destek de sağlayan bir hastane...

Ben cagatay bey e gityim ama memnun kalmadim acaba sikintiniz ne? Ben de para alnaktan bindolu trst yapmaktan baska bir sey yapmadi.basta ilgili ve yuzlerce hastasi oldugu icin sonradan hiiic ilgilenmedi tabi benim de sikinyilatim buyudu.
dr mevzu kişiden kişiye göre çok değişiyor. ben sevdim hatta eşim bile çok sevmişti. benim rahimde septum vardı ameliyat oldum o sırada kist ve polip varmış onları aldı. aslında baktığında hiç birisi evet bu yüzden denebilcek bi sorun değil ama olmayınca bunlara bağlandı. eşimde varikosel oldu ama sperm sayısını çok etkilemedi rahatsız ettiği için oldu aslında. tabi bu ameliyatlar sonra iki negatif aşılama. yumurta büyüyor her şey düzgün ama sonuç yok.
kısmet vardır bi zamanı deyip bekliyoruz. şubat mart gibi tüp bebek deneyeceğiz inş.

Zatrn sırf bana moral olsun diye demiş olcağınj tahmin ediyorum doktorumun da. Ama zaten hormon ilacı ne kadar erken biterse o kâr.. Ağız kuruluğu da belki şimdiye kadar kullandığım ilaçlardan olmuştur. Çok teşekkür ederim:)

Canim bende bu ay negatif aldım bende yıkıldım esime sarılıp agladim hemde çok çünkü bize tutamadı için hiçbir neden yok dendi ki öyleydi ama kismet te yokmuş ben kimyasal gebelik geçirdim esim yanimda olmasa ne yapardım bilmiyorum gözyaşları dinmiyor du canim halada toparlamaya çalışıyorum bu ay ara verdik gelecek ay yine aynı tedaviyi olacağım benim 2 tane donmus embriyo var ama benim esim tedavi oluyo ken bidaha başlayım dedim yine dondururuz dedim canım bakalım kismet

Olsun boş ver bunlar yıldırmadın seni.bu dal bi derya denizmiş.benim de sanki hiç sorunum yokmuş gibi bi de rahim ağzı yetmezliği çıktı.bebeklerimi o Yüzden kaybettim ve artık rahim Ağzına Dikiş atılacak ve hamileliğimi yatarak geçireceğim. Ama hep şunu derim Allah dermanı olan dert versin çok şükür.canım benim de yumurta sayım aksine az ve ben kalite için çörek otu bal tarçın karanfil karışımını tüketiyorum her ay regl Olduğum gün başlayıp 12 gün kullanıyorum.bence faydası oldu 3. Ve 4. Tedavimde hamile kaldım.dene derim veya arı sütü bal polen karışımını da kullanabilirsin

SONUÇ NE ZAMAN ÇIKICAKKKKK BEKLİYORUZ

Canım sonucun ne zaman belli olucak senden hayırlı haber bekliyoruz

Canım sonucun ne zaman belli olucak senden hayırlı haber bekliyoruz
Negatif canım sonucum, değerimi bile sormadım açıkçası, doktorumdan aldık haberi, hayırlısı olsun. En azından belirsizlik geçti bu hikayede burda bitti. Bir süre çocuk, bebek, doktor, İlaç, iğne kelimelerini bir arada duymak bile istemiyorum. Sizler güzel sonuçlar alırsınız işallah.

sonuç bekleme süreci seni daha çok rahatsız ediyordu, keşke sonuç pozitif olsaydı ama hep dediğimiz gibi vardır bir hayrı ama sonuç yükünü atmışsın üzerinden, dediğin gibi bir süre dinlenip yoluna bakarsın yeniden, sen bu olaya çok fazla duygusal yaklaşmamıştın zaten bir çoğumuz gibi, bu yüzden hep takdir ettim seni,

Size de çok geçmiş olsun. Ben de şimdi tekrar iyi bir merkez arayışına girdim artık şehir fark etmiyor yeter ki sonuç alabileceğim biyer olsun. İlki çok acemiliğimize geldi bulunduğum şehirde biryere gideyim diye nerdeyse başka yerleri araştırmadım bile. Burdan sizlerden okuduklarımla bilinçlendim. Embriyomun kalitesi, özelliği diye herkes yazıyor bişeyler ben bunlardan hep bihaberim:) her işlem öncesi çağırdılar gittim sadece. sorduğumda çok iyi 1.sınıf deyip geçtiler gerçi toplandığı zamana kadar öyleydi ama 17 yumurtadan şu an dondurmak için dahi yumurtamız yok.madem 1.sınıf niye 2. Güne dayanmadı hiçbiri? Öyle az para da almadılar, doktorumun tek dediği benim bu kadar ilgimi sen başka merkezde göremezsin, görsen de en az 15 milyarını alırlar gibi şryler söyleyip durdu. Şimdi bakıyorum istanbul ankara memorial bile o fiyat değil.Evet çok ilgiliydi kontrollerimi düzenli yaptı ama o zaman yumurta kalitem neden düşük bunun da açıklamadını yapsın değil mi? zaten iğnelere başlama transfer derken bu süreç zaten 1 ayda tamamen bitiyor. 1 ayın da 15 i dinlenme dersek kalan sadece 15 gün, onunla da ilgilensinler bi zahmet. Size de hayırlı olsun yeni tedaviniz

Slm kizlar islerin ve hastanenjn yogunluhundan yazamadm ama takipteyim sizleri bizim ilk tup tutmadiya doktor bugun bennden bir yigin kan aldi genetik tahliller falanmis kiz ne kadar pahalihmis 1200 tl tuttu ya bide iki hafta sonra kamerayla bakicakmis rahime onu yapyiran varmi acaba atanizda nasil oluyo ayrica hu tahlilleri bitirim bir kac ay ara verip ole devam etmek istiyorum maddi ve manevi acidan rahatlamaya ihtiyacim var optum hepinizi rabbim isinizi ratsgetirsin insallah

bende bugğn başka bir merkezde karar kıldım ve adetimin ilk günü diye aradım dediler 19. günü lucrin kullan ve adet olunca gel dediler ocaktada tedavi olacakmış, uzun protokolmüş bunu bilen varmı anlatabilir mi

Slm herkese yıllardır çocuk için savaşveriyorum.burası sadece beni anlayanlarladolu.onun için içimi ancak buraya bosaltabilirim diye düşündüm.ben 38yaşındayım.13 yıllık evliyim 12 yıldır bebek özlemi ile ugrasiyorum.evlendikten bir yıl sonra başladık tedavilere 6_7 kez aşılama ve 3 kez tupbebek denedik hepsinde negatif sonuç aldık .ve 4.yu denemeye karar verdik yumurta rezervimde dusmus tabiki bu arada.sonra ignelerimi yaparken ultrsonda Dr bey polip olduğunu ve bu ay yumurtam toplansa ve embriyom olsa dahi transferyapmayacağını.olan embriyoları midonduracağını ve havuz oluşturup diğer aylardaki embriyolarla birlikte değerlendirip .transfer yapacağını söyledi.ve önce histereskopi yapacağını rahmi temizleyexegini söyledi.polip olan embriyoyu atiyor dedi.ve bu ay ise sadece tek yumurtam oldu.ilk defa bu kadar az.ve bugün aradılar ama yumurtam döllenmemiş bile.çok üzgünüm çok yıkıldım ne yapacagimi nasıl davranacagimi bilemiyorum.resmen coktum.ben şimdi ne yapmalıyım.bu durumu yasayan varmi arkadaşlar.lütfen yardım edin.bunalıma girmekten korkuyorum.

seni çok iyi anlıyorum ve gerçekten çok uzun bir süreymiş, ben senin gibi sorunlar yaşamadım sadece rezervim az ve aşılamalarda 5 yada 6 yumurtam varken ilk tüp denememde aksi gibi 3 yumurtam oldu biri boş çıktı kalan 2 si o kadar kötü kalitedeydiki döllenmese daha iyiydi, zatende negatif oldu, o zaman bende çok kötü olmuştum çünkü tüpte olacağına inanmıştım hep ve hatta ben yaşadığım bu aşamaları hala rüyaymış gibi kabul edemiyorum tedavide 3. yılım.
canım sana desem faydası olur bilemiyorum ama Beterin beteri var hayatta, klasik bir cümle olacak ama vardır bir hayır, sakat olsa, ağır hastalıkları olsa Allah korusun, hayırsız yada asi evlat olsa ki ben çok yakın komşumun oğlundan çektiklerini duyunca inanamıştım evlat değil cani idi ve en son haberini aldığımda baba oülunu vurdu anne beyin kanaması geçirdi oğlunun dayağından, kadına felç inmişti oğlu yüzünden kadını çarpmış duvardan duvara sonrası böyle ve ben bu haberi negatif sonucu alınca çok üzülmüştüm bir kaç gün sonra aldım, çok şükür dedim bunada şükür, ben böyle şeylerle teselli ediyorum kendimi birde bol bol dua.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…