2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Bu konuda yeni bir tup bebek tedavisi var diye biliyorum bullent tirasla iletisime gecmeni tavsiye ederim basarisiz tup bebekler icin farkli bir tedavi uyguluyorlar cunku ve umudunu kaybetme biz hep burdayiz ve seni coooookkkkk iyi anliyoruz emin ol

Bu konuda yeni bir tup bebek tedavisi var diye biliyorum bullent tirasla iletisime gecmeni tavsiye ederim basarisiz tup bebekler icin farkli bir tedavi uyguluyorlar cunku ve umudunu kaybetme biz hep burdayiz ve seni coooookkkkk iyi anliyoruz emin ol
nasıl bir tedavi acaba bilginiz varmı.çok teşekkürler

Merhaba Aysosman öncelikle aramıza hoş geldin başından geçenlere gerçekten çok üzüldüm Allah bizleri farklı sınavlar ile sınıyor kimine istemediği halde evlat veriyor o evlat da doğar doğmaz çöpe atılıyor yada hayvanlara parçalatılıyor kimini ise yıllarca aratıyor belkide sabrımızı sadakatimizi şükürümüzü deniyor Yüce Rabbim yaşadıklarında da bir hayır vardır her hayır gördüğümüz şeylerde bir şer her şer görünende de bir hayır bulunurmuş mutlaka zihnini başka şeylerle meşgul etmeye çalış çünkü insan düşündükçe daha kötü hissediyor kendini Allah hayırlısını nasip etsin her zaman böyle dua edelim birbirimize yeter ki kimseye evlat acısı yaşatmasın Allah'ım.

Canim ayni seyleri bende yasadim 1. Negatif tup bebekten sonra bir yiğin kan testi verdi cok sukur cogu iyi cikti ama bugun trombofili panelinde pihtilasma bozuklugu cikti.. Bunun icin birdahaki tedavimde hergun kansulandirici igne kullanicam. Ayrica bu testler universite hastanelerinde ucrtsiz yapiliyor ama biraz uzun suruyor sonuclar. Bekleme niyetin varsa bence hic bosuna para dokme derim. Kamerayla bakma islemi derken sanirim histeroskopiden bahsedyrsn ben onu da yaptracagm 2 hafta sonra.. O zaman yasadklarimi yine paylasirm. Hakkimizda hayrlisi olsun kader arkadaslarim

Peşpeşe negatif sonuç alan biziz sanırım inşallah diğer arkadaşlar pozitifi görür, biz de onlara seviniriz artık:) size de çok geçmiş olsun inşallah diğer tedaviye her şey daha güzel olur

Negatiften sonra sizlere durum hakkında bilgilendirme yapıldı mı? Bizim negatif ama sonrasında ne bir inceleme ne tahlil bitti gitti:) benim de ilk denememdi açıkcası çok bilgisizim bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

Benim kimyasal gebelik oldu canim once pozitifi gordum sonra deger dustu.. Doktorumla aglamaktan konusamamistim sonra esim bi sure bebek doktor uzak duralim dedi tabi ben en fazla 2 ay dayanabildm sonra yine solugu doktorumn yaninda aldim niye boyle oldu diye cnku oda cok umitliydi 2 tane 5. Kalite embriyosu tarnsfer edilmisti. Ondan sonra doktor esimle benden genetik testleri ve pihtilasma paneli istedi. Bu tetkikleri yaptrmak biraz zaman aldi. Kisacasi 1. De olmayinca bu testler giriyor devreye acaba bunlara mi bagli diye. 2. Baslamadn tedbir aliniyor. Ben bugun pihtlasma sorunum oldgunu bununda bebegin tutunamamasina neden oldgunu ogrendm. Artk bildgmz bisey var 2. De transferden sonra hergun kan sulandirici igne olacagim.. Bu testleri ikinciye baslamadan yaptir canim..

Trombofili testini yaptırmıştım bende de var kan pıhtılaşması, transferden itibaren düzenli olarak kullandım iğnelerimi. Ama bizdeki neden farklı be hiçbir açıklama yapılmadı tek dedikleri yumurta kaliteniz düşük. Bunu toplamadan önce bilemezler miydi ya da bundan sonra güçlendirmek için ne gerekir?

Yumurta kalitesi icin incir kurunu duymus olabilirsn. Birde ari sutu bak polen uclusu var.. Bugun universitedeki doktor haftada 2 kez balik tuketin sebze ve meyveyi ihmal etmeyin ayrica hucre yenilenmesi icin bol bol su icmelisinz dedi. Yumurta ve sperm kalitesini inanilmaz etkiliyormus bunlar.. İnsallah Rabbim kedilignden nasip eder insan bi yerde tikaniyor Rabbim gucumuzu hic bitirmesinn umudumz sonsuz..

2 gün önce sonucu aldığımda sanırım tekrar deneyemem diyordum hiç gücümün kalmadığını hissetmiştim bian için. Ama bugün kendimi yine tüp bebek merkezi araştırırken buldum. Nasılbir duyguysa olmadan olmuyormuş... Ama dediğin gibi arkadaşım Allah inşallah kendiliğinden sağlıklı, sıhhatli nasip etmiş olsun. İncir kürünü yapmıştım, poleni de deneyeceğim bir de spora başlayım diyorum. Şimdiye kadar zayıfım diye hiç Gerek duymadım ama vücut dinçliği için o da gerekliymiş. İki ay kadar sürede kendimi ne kadar toparlayabilirsem artık. Sonra tekrar başlarım kısmetse.

İnsallah canim bende senin gibi dusunmustum bidaha denemem diye ama hemen sonra arastirmalar baslamisti.. rabbim maddi manevi gucumuzu eksik etmesin. İnsallah guzel sonuclar alana kadar pes etmek yok

Arkadaşlar merhaba;
Bende tüp bebek yaptırcam artık başka türlü bebek olmuyor malesef.Özelde yaptırmak istiyorum ancak önce zeynep kamilde rapor alıcam.Bizde eşimde sperm düşüklüğü var 5 milyonun altında o nedenle sperm testi istediler.Daha önce zeynep kamilden rapor alan varsa yardımcı olabilirmi benimde yapmam gereken test olcakmı yoksa eşimden dolayı erkek faktörlü olarak hemen alabilirmiyim.Şimdiden teşekkürler.

Esime soledim ama yok dinletemedim illaki burda basladik burda yaptiralim dedi orda yaptirdik artk napim ya gelen gidio okadar stres oldumki su para konusunda bide etrafimdakilerde sigortada yapsaydin falan die konusunca ben iyice doluyorum ama esime anlatamadm zaten ikinciyide burada yapicam olmazsa bayagi bi beklemeye alirim kendimi valla maddi manevi stres bitiryor adami ya

Biz genetik tahliller için salı gününe Zeynep Kamil'den randevu aldık Tıbbi genetik bölümünden şansımızı deneyeceğiz bakalım belki bir iki tanesini yaparlar, tahlillerle ilgili çok iyi araştırma yapın arkadaşlar fiyatlar çok değişiyor özel lab.lar 900 ile 1200 arası fiyat veriyor, özel bir hast.neye sordum 2'sini yapmıyormuş 3 tahlil için 3700 kusur fiyat verdi

Salı günü yazarım yine sonucu sizlere

canım kaygılarını çok iyi anladığım için cevap yazmak istedim çünkü aynı yollardan 3 kere geçtim. ben de ilk tedavimi bulunduğum şehirde yaptırdım memorial olduğu için adı bile yetiyordu güvenmeme ama ayrılırken binbir soru işareti ile ayrıldım ve bi daha hiç gitmek istemedim o merkeze . aslında ilk tedavimde tutmuştu ama 6+4 de kaybettim 3 adet dondurulmuşum vardı bir ay ara verip yeniden denemek istedik ama sağlıklı çözünmedi embriyolar ve bana pişkin pişkin demekki kaliteli değilmiş yumurtan dedi değildi de neden dondurdun her neyse ikinci tedavim için ben de senin gibi şehir dışının daha iyi olacağını düşündüm ve ankara memorial Aygül hanıma gittim bu sefer hastane şartları ilgi vs çok güzel ama tedavi şeklinde çözüm bulma şeklinde hiç bir fark yok. fazladan bi histeroskopi yaptı Aygül hanım canlandırma yapacam tutunma kolay olacak diye 3-5 bin de ona verdik sonuç yine negatif üstelik senin gibi dondurulmuşum da kalmıyor hiç 18-20 yumurta toplanmasına rağmen. şehir dışı beni çok yorduğu yıprattığı için bu sefer memleketimde acıbadem ile devam ettim yola artık bi çözüm bulun dedim neden dondurulmuş kalmıyor yumurta neden kalitesiz ? cevap yok prosedür aynı iğne ilaç opu transfer değişk bişey yok yine 18 ymurta yine dondurulmuş yok ve yine negatif pes etmeyi düşünmedim ama bir insan kaç kere daha dayanabilir ki bu sürece maddi manevi... olana kadar dedi doktorum güldüm.... en son 30 ağustosta almıştım negatifi ekim kasım adetimi atlatıp aralıkta yeniden başlamayı planladım tedaviye acele ediyordum çünkü yaşım 37. 1 yılda 3 tedavi dengemi mahvetti kasım adetim gecikti 38. gün dayanamayıp doktora gittim kist mi oluştu diye vee Rabbim mucizesini kendiliğinden gönderdi meğer hamileymişim henüz çok yeni ama kesemizi gördük. çok uzattım biliyorum ama şunu demek istiyorum ne kadar çabalasak ta Allahın dediğinden ötesi yok tabi elimizden geleni yapalım ama merkezler doktorlar konusunda çok panik yapma 3 merkez değiştirmiş biri olarak illa ki hepsinde farklı problemler yaşadım ama burdan da çok şey öğrendim. inşallah Rabbim sana ve isteyen herkese mucizesini bir an önce göndersin. sevgiler...

Canım çok sevindim inan bebeğine.allah kucağına almayı nasip etsin.sanırım seninle diğer tedavilerimizde de başka gruplarda karşılaşmıştık ismin hiç yabancı gelmedi.dediklerinde çok Haklısın malesef bizleri Kazanç kapısı Görüyor birçok merkez.gerekli gereksiz bir Sürü işlem yaptırıyorlar belki de bilmiyoruz ki neyin ne OLDUĞUNU.birçok arkadaş isim yapmış bir Çok merkeze deniyor şansını bence merkez kadar doktor da önemli.ben 1 buçuk yılda 1 aşılama ve 4 tüp bebek tedavisi gördüm.hepsini de ünv hastanesinde yaptırdım.4 tüpten de 3 ü tuttu.gerçi raporum olmadığı için özel yaptırdım ünvde ama özel Kuruluşlara göre bir nebze daha uyguna geldi sanırım.arkadaşlara önerim özel şartlarını çok zorluyorsa devlette de deneyebilirler

Cnm yukarıdaki Yazıyı sana da yazdım tekrar tebrik ederim

İnşlh hepsini yaparlar cnm orda.kesin pıhtılaşmayı hormon testlerini yapıyorlar da belki kromozom analizini yapmazlar.senden hormon testleri de istenmişti yanlış hatırlamıyorsam ama onları adetliyken yaptırman gerekiyor nasıl yapacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…