- 23 Mayıs 2011
- 491
- 982
- 103
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #1.721
İnşlh hepsini yaparlar cnm orda.kesin pıhtılaşmayı hormon testlerini yapıyorlar da belki kromozom analizini yapmazlar.senden hormon testleri de istenmişti yanlış hatırlamıyorsam ama onları adetliyken yaptırman gerekiyor nasıl yapacaksın
Rica ederim cnm.doktor çekiyor hsg yi kim gelecek acaba.bana bayan bi doktor gelmişti çok korkuyordum anestezisiz.eşimi ilaç almaya yolladılar o arada beni aldılar içeri hiçbirşey anlamadan oldu da bitti.Sadece adet Sancısı gibi Sancı oluyor biraz.yanına hijyenik ped al biraz lekelenme gibi kanama olabilir.Canım hesaplamalarıma göre salı günü adetli olmam gerekiyor, olmadı yine randevu alıp giderim ya da kalanları özelde yaptıracağım kısmet bakalım bu arada senin söyledigin merkezi aradım hsg için (konrad) en uygun orası fiyat verdi (400 tl anestezisiz ) adet bitiminden sonra 5 gün içinde çekiyorlarmış, oraya gideceğim çekim için çok sağol bilgilendirme için :)
Rica ederim cnm.doktor çekiyor hsg yi kim gelecek acaba.bana bayan bi doktor gelmişti çok korkuyordum anestezisiz.eşimi ilaç almaya yolladılar o arada beni aldılar içeri hiçbirşey anlamadan oldu da bitti.Sadece adet Sancısı gibi Sancı oluyor biraz.yanına hijyenik ped al biraz lekelenme gibi kanama olabilir.
Bende doktordan geldim bugun hem prof hem docent ikisi birlikte muayene ettiler polikistik overli oldugum kesinlesti bu kdr kisa surede 3 yumurtam buyumus bile
Ikisinede sordum kistlerin zarari yokmu diye ikiside cogul gebelikten baska risk yok dediler pazartesi tekrar gidicem bakalim moral bozuldu ya bu yuzden hic hamile kalamadim demekki genetik sonuclarimizda cikmis ama vermediler haftaya carsamba gunu vericeklermis imza sureci oluyormus 5 gunsebepsiz diye bisey yokmus yani
İnanın kendim hamile kalmış kadar sevindim. Allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah:) sanki farklı merkez hep daha iyi olacak gibi düşünülüyor ama dediğin gibi hepsi kısmet olmayınca olmuyor işte. Ben de bu 2 ayı kendime dinlenme süreci olsrak ayırdım Rabbim inşallah mucizesini kendisi gönderir:) bir de benim aşırı iğne fobim var zaten sırf bu yüzden transfer sonrası dahi fitil kullanmak zorunda kaldım tam hepsi oh bitti derken tekrar iğne tekrar anestezi gözüm çok korkuyor artık. Allahım en kolay yoldan hayırlısıyla nasip etsin inşallah bana ve benim gibi başlayan herkesecanım kaygılarını çok iyi anladığım için cevap yazmak istedim çünkü aynı yollardan 3 kere geçtim. ben de ilk tedavimi bulunduğum şehirde yaptırdım memorial olduğu için adı bile yetiyordu güvenmeme ama ayrılırken binbir soru işareti ile ayrıldım ve bi daha hiç gitmek istemedim o merkeze . aslında ilk tedavimde tutmuştu ama 6+4 de kaybettim 3 adet dondurulmuşum vardı bir ay ara verip yeniden denemek istedik ama sağlıklı çözünmedi embriyolar ve bana pişkin pişkin demekki kaliteli değilmiş yumurtan dedi değildi de neden dondurdun her neyse ikinci tedavim için ben de senin gibi şehir dışının daha iyi olacağını düşündüm ve ankara memorial Aygül hanıma gittim bu sefer hastane şartları ilgi vs çok güzel ama tedavi şeklinde çözüm bulma şeklinde hiç bir fark yok. fazladan bi histeroskopi yaptı Aygül hanım canlandırma yapacam tutunma kolay olacak diye 3-5 bin de ona verdik sonuç yine negatif üstelik senin gibi dondurulmuşum da kalmıyor hiç 18-20 yumurta toplanmasına rağmen. şehir dışı beni çok yorduğu yıprattığı için bu sefer memleketimde acıbadem ile devam ettim yola artık bi çözüm bulun dedim neden dondurulmuş kalmıyor yumurta neden kalitesiz ? cevap yok prosedür aynı iğne ilaç opu transfer değişk bişey yok yine 18 ymurta yine dondurulmuş yok ve yine negatifpes etmeyi düşünmedim ama bir insan kaç kere daha dayanabilir ki bu sürece maddi manevi... olana kadar dedi doktorum güldüm.... en son 30 ağustosta almıştım negatifi ekim kasım adetimi atlatıp aralıkta yeniden başlamayı planladım tedaviye acele ediyordum çünkü yaşım 37. 1 yılda 3 tedavi dengemi mahvetti kasım adetim gecikti 38. gün dayanamayıp doktora gittim kist mi oluştu diye vee Rabbim mucizesini kendiliğinden gönderdi meğer hamileymişim henüz çok yeni ama kesemizi gördük. çok uzattım biliyorum ama şunu demek istiyorum ne kadar çabalasak ta Allahın dediğinden ötesi yok tabi elimizden geleni yapalım ama merkezler doktorlar konusunda çok panik yapma 3 merkez değiştirmiş biri olarak illa ki hepsinde farklı problemler yaşadım ama burdan da çok şey öğrendim. inşallah Rabbim sana ve isteyen herkese mucizesini bir an önce göndersin. sevgiler...
Canım Ya bosver polikistiksin değilsin içimde güzel bir heyecan var senin için olacak belkide bu defa pozitif olalım ablammmBende doktordan geldim bugun hem prof hem docent ikisi birlikte muayene ettiler polikistik overli oldugum kesinlesti bu kdr kisa surede 3 yumurtam buyumus bile
Ikisinede sordum kistlerin zarari yokmu diye ikiside cogul gebelikten baska risk yok dediler pazartesi tekrar gidicem bakalim moral bozuldu ya bu yuzden hic hamile kalamadim demekki genetik sonuclarimizda cikmis ama vermediler haftaya carsamba gunu vericeklermis imza sureci oluyormus 5 gunsebepsiz diye bisey yokmus yani
Ewet cnm ilaca eşim 70 lira mı ne ödemişti.o zamn fiyat gayet makul.ben anestezili istemiştim dr ikna etmişti beni iyiki de öyle olmuş boşu boşuna anestezi alacaktımDr.adı almadım, ilaçlara ekstra para verecek miyiz dedim yok hepsi içinde dedi, siz kendiniz mi almıştınız ilaçları, ağrı için de adet sancısının bir tık üstü olur dedi, yani benim ağrı eşiğim çok yüksektir, aşılama falan da oldum daha önce sıkıntı olacağını sanmıyorum, ped hiç aklıma gelmemişti sağol canım alırım yanıma
ben boşuna demiyorum sebepsize inanmıyorum arkadaş illaki var birşeyde. bilinmesi gerek, îyi ki tanı konmuş en azından senepsizdeki gibi el kol bağlı oturup kslmaz tani yönünde tedavi uygularsın, demek rezervle alakalı değil bu iş, şaşırdım amaBende doktordan geldim bugun hem prof hem docent ikisi birlikte muayene ettiler polikistik overli oldugum kesinlesti bu kdr kisa surede 3 yumurtam buyumus bile
Canım hesaplamalarıma göre salı günü adetli olmam gerekiyor, olmadı yine randevu alıp giderim ya da kalanları özelde yaptıracağım kısmet bakalım bu arada senin söyledigin merkezi aradım hsg için (konrad) en uygun orası fiyat verdi (400 tl anestezisiz ) adet bitiminden sonra 5 gün içinde çekiyorlarmış, oraya gideceğim çekim için çok sağol bilgilendirme için :)
Bende doktordan geldim bugun hem prof hem docent ikisi birlikte muayene ettiler polikistik overli oldugum kesinlesti bu kdr kisa surede 3 yumurtam buyumus bile
Dr.adı almadım, ilaçlara ekstra para verecek miyiz dedim yok hepsi içinde dedi, siz kendiniz mi almıştınız ilaçları, ağrı için de adet sancısının bir tık üstü olur dedi, yani benim ağrı eşiğim çok yüksektir, aşılama falan da oldum daha önce sıkıntı olacağını sanmıyorum, ped hiç aklıma gelmemişti sağol canım alırım yanıma
Canım anlamadım kistler mi çoğul gebeliğe neden olabiliyormuş, en azından sebebini öğrenmiş oldun ona göre tedavi uygularlar kolaylıklar diliyorum
Canım Ya bosver polikistiksin değilsin içimde güzel bir heyecan var senin için olacak belkide bu defa pozitif olalım ablammm
ben boşuna demiyorum sebepsize inanmıyorum arkadaş illaki var birşeyde. bilinmesi gerek, îyi ki tanı konmuş en azından senepsizdeki gibi el kol bağlı oturup kslmaz tani yönünde tedavi uygularsın, demek rezervle alakalı değil bu iş, şaşırdım ama
canım geçmiş olsun... neden daha önce böyle bir teşhis konulmadı acaba.. insanın aklında soru işareti oluyor..
bence moralini hiç bozma, ne güsel ikiz olma ihtimali yüksekmiş :)
ya zaten kesinlikle sebepsiz olma ihtimali yok, herşeyin bir sebebi var ancak doktorlar bunu araştırmaya gerek duymuyor çünkü araştırıp sebebini bulsalar bile tek çare tüp bebek oluyor, yani sonuçta tüp yaptıracaksın..
Su an onu yaptirmaktan bile emin degilim cunku cokmus hissediyorum kendimi
Bende anlayamadim inanya inanmıyorum sana, bırakma kendini. her şeyin bir çaresi var. bu kadar ümitsiz olma, yolumuza işimize bakalımm..
kendi doktorun polikistik over yok mu diyor? e bu doktorlar da var diyor.. enteresan yaa.. neden böyle bir ikilem var.. acaba başka doktora mı görünsen.. bence hiç yılma, nerde kaldıysan ordan devam et.. iğnelerini yaptır ve aşılamanı ol. üzme kendini..
canımım içi, bitanesi, bak olmuyor böyle. 3 yıllık ev arkadaşım polikistik overdi aynı dönem evlendik hayalimizdi aynı dönem bebekleri ama ikimizinde olmadı kalktık gittik doktora, ayrı illerdeyiz ve pna polikistik dediler ve bana sebebsiz ağlaya ağlaya perişan oldu ama ben sebesizse olur dedim takmadım onun kadar başladık ikimizde çatlatma iğnelerine ve 3. çatlatma iğnesinde hamile kaldı şimdi yaşına girdi dünyalar tatlısı kızı var ve ben bilmem kaçıncı iğne, kaç aşılama ve olumsuz bir tüp neler grçirdim hala yok ortada, sitede okuyorum 2 sayfa önce biri yazmmış hatta iki negatif tüpten sonra bir anda hamile kalan, rezerv azlığı ile doğal hamile kalan, bu iş kısmet Allah bilir, sebepler sadece bahane, bende düşünmüyorum hala polikistik olduğuna, bence aylarca aldığımız ilaç ve bir o kadar yan etkisi olan stres vücut dengemizi bozuyor, sadece bebek derdimiz yokki bizim gibi çalışanlar birde iş ve ev sorumluluğu, stresi taşıyor ve hayat bizi iki kat daha fazla yoruyor, ee vucut napsın biz bile çöküyoruz okadar şeye, bak şimdi önce doğru bir acile git o miğren illeti öle patatesle falan geçmez bilirim, yaptır bir ağrı kesici ile diazem ve mışıl mışıl uyu sabaha kadar, sonra sabah güzel bir kahvaltı yap, son bir doktora daha git istersen, sen birkez hamile kaldın dış mış oldumu oldu, bi daha olur inşallah, sen hayatının her döneminde mücadele etmiş bir kadınsın, bence çok şey için mücadele ettim o yuzden bazılarının hayatı mücadeledir hep ve oluncada Rabbim en güzelini verir değil mi? bizede verecek bir ödül misali gibi. benimde tüpte acayip kalitesiz ve az yumurtam oldu biliyorsun sonraki ayda kendiliğinden 4 tane oldu, bu ay zaten sen geciktin bir kere, bu ay böyleydi bence diğer aylarda çatlatma iğnesi yapan doktorda erken olgunlaşmış diyebilirdi. lütfen bir an önce toparlan biz aynı dönemin hamileleri olacağız çünkü bu yola birlikte çıktık, J jasmine7676Su an onu yaptirmaktan bile emin degilim cunku cokmus hissediyorum kendimi
İnsallahhhhhhcanımım içi, bitanesi, bak olmuyor böyle. 3 yıllık ev arkadaşım polikistik overdi aynı dönem evlendik hayalimizdi aynı dönem bebekleri ama ikimizinde olmadı kalktık gittik doktora, ayrı illerdeyiz ve pna polikistik dediler ve bana sebebsiz ağlaya ağlaya perişan oldu ama ben sebesizse olur dedim takmadım onun kadar başladık ikimizde çatlatma iğnelerine ve 3. çatlatma iğnesinde hamile kaldı şimdi yaşına girdi dünyalar tatlısı kızı var ve ben bilmem kaçıncı iğne, kaç aşılama ve olumsuz bir tüp neler grçirdim hala yok ortada, sitede okuyorum 2 sayfa önce biri yazmmış hatta iki negatif tüpten sonra bir anda hamile kalan, rezerv azlığı ile doğal hamile kalan, bu iş kısmet Allah bilir, sebepler sadece bahane, bende düşünmüyorum hala polikistik olduğuna, bence aylarca aldığımız ilaç ve bir o kadar yan etkisi olan stres vücut dengemizi bozuyor, sadece bebek derdimiz yokki bizim gibi çalışanlar birde iş ve ev sorumluluğu, stresi taşıyor ve hayat bizi iki kat daha fazla yoruyor, ee vucut napsın biz bile çöküyoruz okadar şeye, bak şimdi önce doğru bir acile git o miğren illeti öle patatesle falan geçmez bilirim, yaptır bir ağrı kesici ile diazem ve mışıl mışıl uyu sabaha kadar, sonra sabah güzel bir kahvaltı yap, son bir doktora daha git istersen, sen birkez hamile kaldın dış mış oldumu oldu, bi daha olur inşallah, sen hayatının her döneminde mücadele etmiş bir kadınsın, bence çok şey için mücadele ettim o yuzden bazılarının hayatı mücadeledir hep ve oluncada Rabbim en güzelini verir değil mi? bizede verecek bir ödül misali gibi. benimde tüpte acayip kalitesiz ve az yumurtam oldu biliyorsun sonraki ayda kendiliğinden 4 tane oldu, bu ay zaten sen geciktin bir kere, bu ay böyleydi bence diğer aylarda çatlatma iğnesi yapan doktorda erken olgunlaşmış diyebilirdi. lütfen bir an önce toparlan biz aynı dönemin hamileleri olacağız çünkü bu yola birlikte çıktık, J jasmine7676mavi zeyus mrym5579 aklıma gelmeyen diğerleri ve ben ile sen aynı dönemde hamileyiz diyip birde anne topiği açıcaz
Bende anlayamadim inan
Var yada yok ama ben yoruldum artik tek basima mucadele ediyorum birde onunda etkisi var bi kac gun kafami dinliyim bakalim
Pazartesiye kdr igneye devam dedi cok hizli ilerliyormus yumurtalar pazartesi catlatabiliriz dediler bugun bakalim bu hengamede bir bence sen işten de çok yoruldun bu hafta dinlen gerçekten düşünme hiçbişey aburcub7r film oje sür çıkar tekrar sur ağlak filmler izle
Ablamm m yorulmuşsun sen pijama patlamış mısır cukulata Gofret ağlatmasi ve guldurmesi bol filmler oje sürme sonra çıkarma sonra tekrar sürme dergilere bakma sırtüstü yan yüzüstü vb her pozisyonda Toto yayma yazıyorum sana olmadı atla izmire gel gezdireyim ablam seniiiİnsallahhhhhh
Canm benim cooookkkkk ama cokk tesekkur ederim destegin icin esim daha yeni geldi biraz dinlensin mutlaka gidicem dr a sakine siz ne kdrlik kac gun kullanmostiniz asilamada igneyi
Ben hala ayni fikirdeyim olursa ne ala olmazsa saglik olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?