2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

canım benim ilk sşılamam önce klomen ve arkasından gonal f ile yapıldı 10 gün kadar sürdü zaten boş gebelik oldu sonraki 3 aşılama menogon denilen bir iğne kullandım adetin 3. günü baktı klomen falan vermedi direk iğne kullandırdı 1 hafta sonra falanda aşılama yapıyordu, şindi diyorum ilki niye böyle diğer 3 niye öyle, bide benimkilerde erken olmuş baya adetten 1 hafta sonra yapıyordu, değişiyor ya bak aynı doktor aşılamaları yapan,

Ladycry sen tedavilerini fakültede yaptırdığını yazmışsın bende iki haftaya tüp bebek tedavisine fakültede başlayacağım biraz bilgi verir mısın bana doktor ile bir kere görüştük adetin ilk üç günü gel muayeneden sonra hormon tahlilleri bakılacak dedi ama rapor ile ilgili bir bilgi vermedi birini sorsam birini soramadım yoğunluktan fakültelerde tüp bebek süreci en baştan nasıl başlıyor rapor falan nasıl çıkıyor ilaçlar falan nasıl alınıyor bilgi verir mısın bana.

Canım ben ünv de yaptırıyorum ama raporsuz olarak.benim rapor için şartlarım uymadı ben de beklemedim.aşılama 1 defa denedim mesela,2 yıllık Evliyim falan.ben de uğraşmadan 4 tane yaptırdım tüp.ama eğer sen rapor çıkartacaksan bu tedavin yetişmez diye düşünüyorum.çünkü eşinin 2 veya 3 defa test vermesi gerekiyormuş eee sana Yapacakları hormon testleri 1/2 günde çıkmaz.hsg falan istiyorlar mı bilmiyorum.ni de tüm bu testlerle birlikte dosya oluşturup konseye veriliyormuş.sanırım 2/3 haftaya ancak çıkar.rapor çıkınca doktor sana reçeteni yazıyor, raporu 6 içinde kyllanabiliyormuşsun fakat reçeteyi 3 gün içinde alıyormuşsun.fiyat olarak da 3000 tllik ilaçlar 800 liraya falan geliyormuş.ben raporsuz hastaneye 2500 öderken raporlular 410 lira ödüyorlarmış.bunları da sıra bekleyen hastalarla sohbetlerimden öğreniyorum.hem zamn geçiyor hem bilgi ediniyorum.ama canım senin dosyan bu ayki adetine yetişir mi bilemiyorum.keşke sorsaymışsın.aşılama yaptırdıysanız belki ordaki eşinin testlerini kabul ederler,sen elindeki tüm tahlil test mest götür bence giderken.hakkında Hayırlısı olsun

Kızlar günaydın daha önceden deneyimli arkadaşlara bir şey danışmak istiyorum. Biraz komik gelebilir ama bu konuyu gerçekten bilmiyorum.Bu ay opu işlemi yaptırdıkya sonrasında da transferimiz negatifle sonuçlandı yine eski düzendeki regl tarihinde mi regl oluyoruz, yoksa bu işlemlerden dolayı olmama ya da zaman kayması gibi durum yaşanıyor mu?

benim 3 gün kaydı canım

Benim ki 2-3 gün kaymıştı canım

Günaaaaaaydııın herkeseeee.. haftasonu çok yoğun geçiyor heralde, benim de haftaiçi çok yoğun geçiyooo.. var mı sırada hamiş haberi alacak?? arkadaşlar birkaç negatif haberinden sonra sanırım herkes biraz durgunlaştı.. kendimize gelelimm

Nee Negatifler gördük biz yine pess etmedikk

Günaydın arkadaşlar .negatif olanlar üzülmesin vardır bi hayır . Bizde seneye eylül ekim gibi düşünüyoruz tüp ancak izin ozamn alabilecegiz yazada rapor için gerekli diğer evrakları fln halledelim esim.test versin diyoruz pes peşe iki asilamadan sonra baya kötü oldum bunyem.çok.yoruldu psikolojik olarakda tabi .ama.eğer cesaretini toplarsam.ocak şubat gibi hsg yı çektirmk istiyorum aradan ciksin raporu elimizde olsun bakalım neler olacak bu arada bal tarçın corek otu başladım 3 ay kadar onu yiyeceğim tabibadet olabilirsem bakalım nasibimzde neler var.

C
cnm bal çörek otu tarçını sadece ayda 10 gün kullanabiliyorsun dikkat et.adetinle başlayıp 10 gün kullanıp bırakıyorsun sonraki ay yine aynı şekilde.

Günaydın kızlar transferin 9. Günü 35 10
. Günü 63 çıktı beta hcg bizimkiler durdurmadi beni tahlil yaptık erkenmi seviniyorum acaba hala inanmak güç geliyor
Inan inan cnm Allah kucağına aldığın günleri de göstersin.değerlerin gayet iyi 2 hafta sonra keseyi görürsün inşlh

ne mutlu sana.. inşallah kucağına sağ salim alırsın, inşallah biz de bir gün böyle güsel haberler alıp veririz herkese..

Günaydın kızlar transferin 9. Günü 35 10
. Günü 63 çıktı beta hcg bizimkiler durdurmadi beni tahlil yaptık erkenmi seviniyorum acaba hala inanmak güç geliyor

İnşallah değerin katlayarak artmaya devam eder, inşallah bebişin sana sağ salim tutunur.. ben de böyle mutlu haberleri almayı çok istiyorummmmmmmmm artık..!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…