- 23 Haziran 2015
- 1.500
- 1.665
- 53
- 39
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #1.761
Ahaaaa benim o benimmm :)))sayfanıza tesadüfen girdim.pko teşhisi konulan arkadaş var sanırım.pkolu olmak dünyanın sonu değilki.psikolojini bozma.ben de pkoluyum.1 dış gebeliğim var geçen sene.bu sene ilk tüp bebek denememle allahımın izniyle hamişim.rabbim isteyen herkese nasip etsin
tmm cesaret ettin ve aşılama yaptırmaya karar versin demi kurban olurum dış gebelik diyip durma artık, bu kadar kafana koyup sürekli vucüduna bu mesajı verme lütfen, bol bol Allah'a dua et hayırlısını ver diye, hayırlısı değilse hayra çevir de, bu kadar dış gebelik diyene kadar bunları dede belki Allah'ım Rahmetinden bizede nasip eyler, bak ağzından çıkan ne zaman dua yerine geçer bilemezsin bitanesi...Ahaaaa benim o benimmm :)))
Pkocan denizlilisrsy
Yahu igne yine sol tarafi buyuttu herhalde yine dis gebelik olcak sanirim bu asilamada hayirlisiyla bir tup raporunu alabilseydim
Tedavisiz kesinlille bebek umudum tok care tup bebek biliyorum ama cok fazlada gucumun kalmadigini hissediyorum artik
ne işeyarıyor bu karışım?C
cnm bal çörek otu tarçını sadece ayda 10 gün kullanabiliyorsun dikkat et.adetinle başlayıp 10 gün kullanıp bırakıyorsun sonraki ay yine aynı şekilde.
dis gebelik hemen olcak bisi diil.cok olumsuzsun.bu surecte moral cok onemliAhaaaa benim o benimmm :)))
Pkocan denizlilisrsy
Yahu igne yine sol tarafi buyuttu herhalde yine dis gebelik olcak sanirim bu asilamada hayirlisiyla bir tup raporunu alabilseydim
Tedavisiz kesinlille bebek umudum tok care tup bebek biliyorum ama cok fazlada gucumun kalmadigini hissediyorum artik
Hem nasil olumsuzum anlatilmaz doktora gidip gelmek bile o kdr luzumsuz geliyorki su surec bir gecsede rahatlasamdis gebelik hemen olcak bisi diil.cok olumsuzsun.bu surecte moral cok onemli
Kuzum benmmmm ben sana kurban olurum tabiki rabbim hayirlisini versin ama istatistik degerler ortada umudum ya tutmamasi yada dis gebelik olmamasi yonunde ne bilem ya sakinem beni biliyorsun istetmm cesaret ettin ve aşılama yaptırmaya karar versin demi kurban olurum dış gebelik diyip durma artık, bu kadar kafana koyup sürekli vucüduna bu mesajı verme lütfen, bol bol Allah'a dua et hayırlısını ver diye, hayırlısı değilse hayra çevir de, bu kadar dış gebelik diyene kadar bunları dede belki Allah'ım Rahmetinden bizede nasip eyler, bak ağzından çıkan ne zaman dua yerine geçer bilemezsin bitanesi...
bu süreci uzun uzun yaşadım biliyorsun, olumsuz duygular nedir, nasıl yaşanır hepsini anlıyorum ama sürekli olmayacak yada dış gebelik olacak diye düşüneceksen iki kat uzdırap olacak bu iş sana. Allah ın dediği olur ve kısmetten öte köy yok biliyorsun hazır izindeyken aç bol bol dua et, ne demişti hoca sana, sabah namazlarını kaçırma, dua et namaz kıl, yada ne bileyim içini rahatlatacak meşgale bul kendine ama düşmemeye gayret et, bak ben 7 aralıkta iğnelere başlıycam ölüyorum korkudan, ya negatif olursa yeniden 6. kez nasıl dayanırım nasıl kalkarım altından fikri kalbimin skışmasına yetiyor, deli gibi korkuyorum ama biranöncede olsun istiyorum, aklıma kötü şeyler gelince hemen elime yanımda taşıdığım mucize dualar kitabını alıyorum ilk işim oluyor meryem duasını okumak eğer buna fırsatım yoksa hemen bir ayetel kürsi falan okuyorum tane tane, başka çaremiz yok böyle böyle yürüyeceğiz bu yolda, gelme artık diyene kadar gideceğiz, yok daha gitmem desekte duramıycaz. Ama iyi düşünerek, dua ederek ve kendimize işkence etmeyerek bu süreci atlatmak ruh sağlığımız ve evliliğimiz sçısından önemli farkındasın değil miKuzum benmmmm ben sana kurban olurum tabiki rabbim hayirlisini versin ama istatistik degerler ortada umudum ya tutmamasi yada dis gebelik olmamasi yonunde ne bilem ya sakinem beni biliyorsun iste(
Canım ben de yeni çektirdim uzanıyosun sağa sola dönüyosun hareket ederken biraz acı çekebilirsin ama sıkıntı oluşturmaz sanırım çok geçmiş olsunArkadaşlar şimdi benim son olduğum ameliyattan sonra sağ dizim tam bükülmüyor fizik tedavim devam ediyor hsg filmi çekilirken bu sıkıntı olur mu, görüştüğüm merkeze sormayı unuttum şimdi aklıma takıldı
Canım ben de yeni çektirdim uzanıyosun sağa sola dönüyosun hareket ederken biraz acı çekebilirsin ama sıkıntı oluşturmaz sanırım çok geçmiş olsun
bu süreci uzun uzun yaşadım biliyorsun, olumsuz duygular nedir, nasıl yaşanır hepsini anlıyorum ama sürekli olmayacak yada dış gebelik olacak diye düşüneceksen iki kat uzdırap olacak bu iş sana. Allah ın dediği olur ve kısmetten öte köy yok biliyorsun hazır izindeyken aç bol bol dua et, ne demişti hoca sana, sabah namazlarını kaçırma, dua et namaz kıl, yada ne bileyim içini rahatlatacak meşgale bul kendine ama düşmemeye gayret et, bak ben 7 aralıkta iğnelere başlıycam ölüyorum korkudan, ya negatif olursa yeniden 6. kez nasıl dayanırım nasıl kalkarım altından fikri kalbimin skışmasına yetiyor, deli gibi korkuyorum ama biranöncede olsun istiyorum, aklıma kötü şeyler gelince hemen elime yanımda taşıdığım mucize dualar kitabını alıyorum ilk işim oluyor meryem duasını okumak eğer buna fırsatım yoksa hemen bir ayetel kürsi falan okuyorum tane tane, başka çaremiz yok böyle böyle yürüyeceğiz bu yolda, gelme artık diyene kadar gideceğiz, yok daha gitmem desekte duramıycaz. Ama iyi düşünerek, dua ederek ve kendimize işkence etmeyerek bu süreci atlatmak ruh sağlığımız ve evliliğimiz sçısından önemli farkındasın değil mi
ahada değilsin işte kuzum polikistik falan nooluurrr poizitif ol bende aldım bugün test sonuçlarımı doktor herşey normal dedi ama asn680 genotip saptanmıştır diye bir şey yazıyor bende onu araştırıyorum şimdi neymiş bu asn 680canım benimmmmmm
bugün kontrolüm vardı sabah 8 den 12 ye kdr hastanede bekledim son olarak sağ tarafta 18 mm sol tarafta 16 ve 14 mm yumurtalar varmış bugün son iğne olucak yarın çatlatma iğnesi ve perşembe günü aşılama olursa olurrrrr olmazsa olmaz yine karnım kocaman oldu çok şişiyorum ben iğneden dolayı yahu hemen 700 gr almışım bile
o kdrda dikkat ediyorum duamıda ediyorum etmezmıyim hiç fırsatını bulmuşken..
korkunun ecele faydası yok doktora bugün ısrarla sordum polikistikmiyim değilmiyim diye hayır değilsin bizim gördüklerimiz yumurtaymış ve şimd,i sadece 3 tane var sen polikistik değilsin dedi neye inanıcamı şaşırdım yeminlen 10 yılı aşkındır doktor doktor geziyorum kimse bana bu teşhisi koymamıştı zaten dedim güldü adam biz çatlamamış yumurtayı gördüğümüzde kist deriz helede sayıca fazlaysa polikistik deriz kafana takıcak bir problemin yok dedi bakalım nolucak görücez artık bu arada hala genetik sonuçlarımıda alamadım cinssss hastane çalışanları ya sonuç çıkmış adm vermiyor manyakmıdır nedir
canımmHos geldinnnnnn kuzum bebis nasilll nasil gidiyor hamislik
Maşallahhhhhhhh ay çok şükürr minişler yoldaaa kendini yorma dinlen bolbollcanım benimmmmmm
bugün kontrolüm vardı sabah 8 den 12 ye kdr hastanede bekledim son olarak sağ tarafta 18 mm sol tarafta 16 ve 14 mm yumurtalar varmış bugün son iğne olucak yarın çatlatma iğnesi ve perşembe günü aşılama olursa olurrrrr olmazsa olmaz yine karnım kocaman oldu çok şişiyorum ben iğneden dolayı yahu hemen 700 gr almışım bile
o kdrda dikkat ediyorum duamıda ediyorum etmezmıyim hiç fırsatını bulmuşken..
korkunun ecele faydası yok doktora bugün ısrarla sordum polikistikmiyim değilmiyim diye hayır değilsin bizim gördüklerimiz yumurtaymış ve şimd,i sadece 3 tane var sen polikistik değilsin dedi neye inanıcamı şaşırdım yeminlen 10 yılı aşkındır doktor doktor geziyorum kimse bana bu teşhisi koymamıştı zaten dedim güldü adam biz çatlamamış yumurtayı gördüğümüzde kist deriz helede sayıca fazlaysa polikistik deriz kafana takıcak bir problemin yok dedi bakalım nolucak görücez artık bu arada hala genetik sonuçlarımıda alamadım cinssss hastane çalışanları ya sonuç çıkmış adm vermiyor manyakmıdır nedir
çok şükür canım inşallah bundan sonra daha bilinçli dr ile karşılaşır minişlerine kavuşursuncanım bu ayrı ve özel yapılan bir yest rıtinlerin arasında değil maalesef, ben düzgün yumurtluyorum adet döngüm normal diye doktor bana sebebsiz dedi ve 4 negatif aşılama grçirdim tüp bebeğe geçince istediler bu testi birde baktıkki benim amh çok düşük 0.48 geldi, yani yumurta rezervlerin tükenmek üzere menopoza çok yakınım haliyle sona kalan yumurtalarda kalite anlamında berbat oluyor ve bunlar gebelik şansını giderek düşürüyor, anlayacağın doktorların şafına bakmadan ısrar edip yaptırmanda fayda var çünkü beklemmedik bir sonuçla karşılsştım ben boşuna 2 yıla yakın zaman kaybım oldu ya o arada farketmeden menopozla karşı karşıya gelseydim. Allah yardım ettide bir vesile ile çğrendim, amh kısa yazılışı açılımı anti- mullarian gibi birşey
Iyi oldugunuza cok ama cok sevindim tatlimçok şükür canım inşallah bundan sonra daha bilinçli dr ile karşılaşır minişlerine kavuşursun
bun incir kürü var yumoş çoğaLTIP BUYUTENNN bir baksan ona bi dönem bende yaptım yumoş büyüyünce havuç da ekliyorduk
Ne demekkkk hos geldinnnn sefa getirdinMerhaba arkadaslar araniza yeni katilmak istiyorum tabi kabul ederseniz
Poziyif olmak icin inanki caba sarf ediyorum du bakalim bende bi bakiyim neymis bu asnahada değilsin işte kuzum polikistik falan nooluurrr poizitif ol bende aldım bugün test sonuçlarımı doktor herşey normal dedi ama asn680 genotip saptanmıştır diye bir şey yazıyor bende onu araştırıyorum şimdi neymiş bu asn 680
Asn demir eksikligiyle alakaliymis sanirim bol.bol pekmez tuketmeye calis ablalarin guzeliahada değilsin işte kuzum polikistik falan nooluurrr poizitif ol bende aldım bugün test sonuçlarımı doktor herşey normal dedi ama asn680 genotip saptanmıştır diye bir şey yazıyor bende onu araştırıyorum şimdi neymiş bu asn 680
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?