Bu konuda demekki ben esimden yana sansliyim son aylarinda yatar g ezersin dedi alisveris yapmaya basladi
Hiç.yemedim tadını bile bilmiyorum ama bana görüntüsü sanki tuzlu olması gereken bir yemeği tatlı yapmışsın gibi geliyor.
Yemek meselesi de evet hayır yarışması gibi çok çabalıyorum bir yerde geçiyor bir yemek adı ama şimdiye kadar hiç yazılan bit şeyden canım çekmedi.
Yani coraspin de kullanıyorum ..hemde ignesi var onu kullanıyorum 10 gündür ama canm yanıyor bir de doguma kadar kullacaksin diyor her gün.doktor aslinda cok tecrubeli biri ama işte yinede başka birsoktora gitmekte fayda var sanki:)
Neresi iyi cnm ya doktorum.kiziyo boyle olunca son ayda hic kilo almadan bitirmem lazim sinir 14 cunkuMasallah tatlım ya 8 kilo cok iyi istah yerinde heralde :) yerim seni :)
20 dk yürüyemedim dahapehhh. hesapladım da bir saat yürümem için oturduğum ilçenin etrafını dolaşmam gerekiyor. onlara bakarsan günde bir saat yürüyüp her istediğini yiyebilirsin diyorlar. ben en son bir saat yürüdüğümde ayağımın altı su toplamıştı. şimdi ne olurum acep. hiç bir saat yürüyen var mı?
Ben diyarbakirda ahmet yalinkaya ya gitmistim ilk hamileligimde univ hastanesinde doc. arkadasimda onun gozetimi altinda dogum yapti univ hastanesinde memnun kalmisti ama ozel muayenesi iki sene once 250tl idi mardinden kontrole giden arkadadlar var duydun mu hic ismini bilmiyorum varDiyarbakır merkezdeyim,ilçeler kötü burda..Memorial hastanesine gidiyorum,hastanem ve doktorum mükemmel ama ne bileyim adam öyle deyince içime kurt düştü,garantisi yok dedi,bi aşıdan nolcak dedi..metal,toprak hepsi riskmiş..yoksa yaptırmayacaktım ben..
Belkide cnm.ondandir ama anlat bunu ona allahin izniyle.hic bisey olmaz benimkinin amaci herseyi yavastan yapalim bi anda para vermiyelim birinin borcu bitince birine baslariz diyoDilini ısırrr :KK63: Ayy negüzel. Benimki normalde acayıp anlayışlı. Ama alışverişe gelince kaybettik o duyuyu
Sanırım daha önceki düşükleriminde etkisi var bunda
Boşver canim hiç takma benim yengem 30 kilo aldi 40 kilo verdi kilo veriliyor yeterki bebisler iyi olsunNeresi iyi cnm ya doktorum.kiziyo boyle olunca son ayda hic kilo almadan bitirmem lazim sinir 14 cunku
Orasi oyle benim ablamda 30 kilo almisti annemde kardesimde 35 kilo aldi ama benim ailede armutluk genetik ondan snra armut seklini aliyosunBoşver canim hiç takma benim yengem 30 kilo aldi 40 kilo verdi kilo veriliyor yeterki bebisler iyi olsun
Canim öncelikle cok üzüldüm .Allah bu bebegini sana bagıslasin ben sunu merak ettim hani ilk baslarda kan testi yapiyorlar ya onda pıhtılaşmayi görüp önlem almiyorlar mi merak ettimbende de kn pıhtılaşması var bundan önce 2 kayıp yaşadım iğne ve aspirin sayesinde 16 haftaya kadar geldik diğerlerinde kalp atışını bile görememiştik..bana prof dr pıhtılaşmanın problem olmayacağını söyleyip başından savmıştı şimdiki doktorum hem aspirin hemde iğne kullanacaksın dedi iğne olmak can sıkıcı hergün arı sokması gibi bir acı hissediyorum ama bunu da kaybetmek istemiyorum pıhtılaşma konusunda doktorlarda hem fikir yok zaten kimisi iğneye gerek duymaz kimisi sadece aspirin verir kimiside her ikisine karşıdır başka doktora sorup kafanı karıştırma istersen hayırlısıyla kucağımıza alırız inş...sonu güzel osunda ipne ağrısı anlıktır gelir geçer
Cnm ben aldim gormemistim yazdigini 1400 aldimya kızlar dün birisi bebek arabası almıstı.resmını falan koydu. kım dı o ya? fiyatını sordum ama cevap gelmedı? sayfada cok gerılerde kaldı bakamıyorum. bende ıstıyorum o tarz bı araba ama netten baktım fıyatlar 800- ile 2000 tl arası. daha uygun olurmu acaba o tarz travel setlerde?
Ay armut elma olsun bebegim ya spora yaziliriz hallederiz :)Orasi oyle benim ablamda 30 kilo almisti annemde kardesimde 35 kilo aldi ama benim ailede armutluk genetik ondan snra armut seklini aliyosun
Ahahah oda var ben spor isine simdiden basladim ama obur aya birakcam gibi top gibi olcam bide kadin topla.yuvarlandiriyo beniAy armut elma olsun bebegim ya spora yaziliriz hallederiz :)
oyy minigim kiyamam ben ona. doktor alkol dokup cikarir merak etme yumusuyr hemen cikiyor. hissetmez bile annesi uzme kendini
hem nasil zordu deldi gecti diyeyim Allah yoklugunu gostermesin de hala da zor cocuk. Bu yuzden ikinciyi dusunmuyordum hic rabbim kismet etti vardir bildigi dedik insallah ikinci de heryonden rahat ederiz
canim cok cok gecmis olsun rabbim esirgesin
gozun aydin canim
oh oh az kalmıs :) bende nerde o marıfet kendım asure yapıcamben anneme fazla fazla yaptırıp eve gotururum anca :)
hee biliyorum ben de dukan yaparken bahsediyorlardı ondan. benim de max yürüyebileceğim yarım saat.40-45 dakika yürüyom arada da hergün 1 saat zooooryoutube'da "walk at home 2 miles with lessie" var. evde durduğun yerde yürütüyo kadın seni. eğlenceli oluyo hem çok yormuyo. Tavsiye ederim :)
Canim öncelikle cok üzüldüm .Allah bu bebegini sana bagıslasin ben sunu merak ettim hani ilk baslarda kan testi yapiyorlar ya onda pıhtılaşmayi görüp önlem almiyorlar mi merak ettim
Ben evlilik öncesi zumbaya gittim canim hem cok keyifli hemde acayip sekle giriyorsun pilates bana göre değil beceremiyorum :)Ahahah oda var ben spor isine simdiden basladim ama obur aya birakcam gibi top gibi olcam bide kadin topla.yuvarlandiriyo beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?