2015 Şubat Anneleri

Bu konuda demekki ben esimden yana sansliyim son aylarinda yatar g ezersin dedi alisveris yapmaya basladi

Dilini ısırrr :KK63: Ayy negüzel. Benimki normalde acayıp anlayışlı. Ama alışverişe gelince kaybettik o duyuyu
Sanırım daha önceki düşükleriminde etkisi var bunda

nasıl yemedın tatlım ya şoktayım şuan. çok şey kacırmıssın . ıcındekıler genelde tuzlu yenen seyler ama ondan guzel tatlı yok bence. kesınlıkle ıyı yapan bırınden denemelısın

bende de kn pıhtılaşması var bundan önce 2 kayıp yaşadım iğne ve aspirin sayesinde 16 haftaya kadar geldik diğerlerinde kalp atışını bile görememiştik..bana prof dr pıhtılaşmanın problem olmayacağını söyleyip başından savmıştı şimdiki doktorum hem aspirin hemde iğne kullanacaksın dedi iğne olmak can sıkıcı hergün arı sokması gibi bir acı hissediyorum ama bunu da kaybetmek istemiyorum pıhtılaşma konusunda doktorlarda hem fikir yok zaten kimisi iğneye gerek duymaz kimisi sadece aspirin verir kimiside her ikisine karşıdır başka doktora sorup kafanı karıştırma istersen hayırlısıyla kucağımıza alırız inş...sonu güzel osunda ipne ağrısı anlıktır gelir geçer

20 dk yürüyemedim daha o kadar yürümek bile yoruyor beni

Ben diyarbakirda ahmet yalinkaya ya gitmistim ilk hamileligimde univ hastanesinde doc. arkadasimda onun gozetimi altinda dogum yapti univ hastanesinde memnun kalmisti ama ozel muayenesi iki sene once 250tl idi mardinden kontrole giden arkadadlar var duydun mu hic ismini bilmiyorum var

Dilini ısırrr :KK63: Ayy negüzel. Benimki normalde acayıp anlayışlı. Ama alışverişe gelince kaybettik o duyuyu
Sanırım daha önceki düşükleriminde etkisi var bunda
Belkide cnm.ondandir ama anlat bunu ona allahin izniyle.hic bisey olmaz benimkinin amaci herseyi yavastan yapalim bi anda para vermiyelim birinin borcu bitince birine baslariz diyo

Boşver canim hiç takma benim yengem 30 kilo aldi 40 kilo verdi kilo veriliyor yeterki bebisler iyi olsun
Orasi oyle benim ablamda 30 kilo almisti annemde kardesimde 35 kilo aldi ama benim ailede armutluk genetik ondan snra armut seklini aliyosun

ya kızlar dün birisi bebek arabası almıstı.resmını falan koydu. kım dı o ya? fiyatını sordum ama cevap gelmedı? sayfada cok gerılerde kaldı bakamıyorum. bende ıstıyorum o tarz bı araba ama netten baktım fıyatlar 800- ile 2000 tl arası. daha uygun olurmu acaba o tarz travel setlerde?

Canim öncelikle cok üzüldüm .Allah bu bebegini sana bagıslasin ben sunu merak ettim hani ilk baslarda kan testi yapiyorlar ya onda pıhtılaşmayi görüp önlem almiyorlar mi merak ettim

ya bizde durum ters eşim şimdiden beşiğini bile almak istiyor baya acele ediyor ama ben biraz daha duralım diyip duruyorum..Acaba haklı mı ki??
aslında en mantıklısı 5. aydan sonra hem çok ağırlaşmadan havalar soğumadan olabilir...bayramdan sonra havalar daha sogumaz...

Cnm ben aldim gormemistim yazdigini 1400 aldim

vaaay bu arada 2000 li sayfalarada gecmısız aferın bıze

oyy minigim kiyamam ben ona. doktor alkol dokup cikarir merak etme yumusuyr hemen cikiyor. hissetmez bile annesi uzme kendini

Canım sağol şimdi geldik doktordan,kesti bantı eve gidin yumuşatın çıkacak dedi kıyametler koptu benim oğlanın canı ne tatlıymış çıldırdım resmen hem ona kızıyorum hem üzülüyorum offf ya evlat canından can kanından kan..O ağladıkça benim içime aktı gözyaşları..Geldik 15 dakikadır banyodayız hala bekliyoruz..Rabbim sabrımı bunla sınıyor o bant başıma dert oldu!!!Mübarek Cuma evlatla sınamasın Rabbim büyük şeyler yaşayanlar ne yapsın çük şükür....

Kıyamam Allah sabrını veriyor işte inşallah ikincisi çok uslu olur annesi....

oh oh az kalmıs :) bende nerde o marıfet kendım asure yapıcam ben anneme fazla fazla yaptırıp eve gotururum anca :)

Bende 34 senede 1 kere yaptım:)))

40-45 dakika yürüyom arada da hergün 1 saat zoooor youtube'da "walk at home 2 miles with lessie" var. evde durduğun yerde yürütüyo kadın seni. eğlenceli oluyo hem çok yormuyo. Tavsiye ederim :)
hee biliyorum ben de dukan yaparken bahsediyorlardı ondan. benim de max yürüyebileceğim yarım saat.

Canim öncelikle cok üzüldüm .Allah bu bebegini sana bagıslasin ben sunu merak ettim hani ilk baslarda kan testi yapiyorlar ya onda pıhtılaşmayi görüp önlem almiyorlar mi merak ettim

çok teşekkür ederim canım hep birlikte sağ salim kucamıza alırız inş.
pıhtılaşma testi farklı canım..Genetik bölümlerinde yapılıyor...Gebelik kaybı, anne karnında erken ölüm vs gibi durumlarda yapılıyor hani öncesinde gidip yaptırabilirsin ama sıkıntı çıkarıyorlar kaç kaybın var diyorlar 3 den fazla kaybın varsa yapabiliriz diyorlar..biraz değişik bir durum yani..Çok zor günlerdi benim için ilk ikisini kaybetmek neyseki çaresi olan bir rahatsızlık, doktorunuda iyi seçersen ,allahın izniyle her şey yolunda olur inş

Ahahah oda var ben spor isine simdiden basladim ama obur aya birakcam gibi top gibi olcam bide kadin topla.yuvarlandiriyo beni
Ben evlilik öncesi zumbaya gittim canim hem cok keyifli hemde acayip sekle giriyorsun pilates bana göre değil beceremiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…