2015 Şubat Anneleri

Kasım da canım bu sene bende getirsinlerde yiyim diye bakarım valla milletin gözünün içine:))Geçen sene kendimde yaptım gelse de zamanı yesek:)

oh oh az kalmıs :) bende nerde o marıfet kendım asure yapıcam ben anneme fazla fazla yaptırıp eve gotururum anca :)

Tiroid hormonlarina baktirdin mi bazen oda nefes nefese birakiyor ben saglik ocagina gittim baktirdim biraz yuksek gibiydi normale donunce rahatladim ...

ya benım bıldıgım raporum bıtene kadar cıkısımı yapamaz. ama tabı ınsan kaynaklarında calısan varsa daha ıyı bılır

40-45 dakika yürüyom arada da hergün 1 saat zoooor youtube'da "walk at home 2 miles with lessie" var. evde durduğun yerde yürütüyo kadın seni. eğlenceli oluyo hem çok yormuyo. Tavsiye ederim :)

Ama biryerden başlandımı devamı gelir. Ben buna inanıyorum. En büyük en zor şeyden kurtulacaksınız inşallah. Diğerleri ayrıntı. Bize hazır dolap Fabrikası'ndan 2 aya geldi. Yaptırmaya kalkınca kimbilir ne kadar süre beklenir. Sen bu kafayla gidersen sıkıntı olmaz.
Ama ben benimkine laf anlatamıyorumki

günaydın kızlar vay be uzun zamandır 11e kadar uyumamıştım. hep 9 gibi kalkıyordum neyse iyi oldu şimdi yemek yemeliyim :) yemeksiz bir hayat düşünemiyorum

Bu konuda demekki ben esimden yana sansliyim son aylarinda yatar g ezersin dedi alisveris yapmaya basladi

Hala aserme varmi dunku seye
Yok cnm geçti zaten benim hamileleğimde 2. Aşermem filan olsa gerek hala kiloda almadim geçenlerde bi kilo almistim ama sanirim gazdan fazla cıkmısım bugün aynıyım :) herkes dalga geçiyor kilo almadan hamileliği bitiricen bu gidişle diye:)

aynen bende özenıyorum valla:) ama can cıkar huy cıkmaz. al bırını vur ötekine. zorlamaylada bı yere kadar oluyor. allah bıze sabır ve guc, kuvvet versın. cocuk dogduktan sonra ısımız dahada zor ozaman bakalım ne olcak :)

Ne mutlu sana ya :) Özendim

Son aylarda alirsin cnm bende bakalim haftaya kac kilo.aldim.ogrencem.ama bu ayi kesin 8le kapatcam

İnşallah .. Ben abartıyorum sanırım belki ama heyecan yapıyorum korkuyorum işte elimde değil
Ama tebrik ederim son güne kadar çalışmak istemenii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…