2015 Şubat Anneleri

yok yaw 1 saat nsl yürünür ben markete gidince marketin içinde yoruluyom

kim aldı hatırlamıyorum ama 1400 tl idi

ben işe yuruyup gıdıp geliyorum. sabahları yarım saat aksamları yarım saat. ama onun dısında spor vs yapmıyorum. yolum bıraz da yokus. zorluyo beni yani. inş doğuma fayda sağlar.
keçiboynuzu pekmezi yiyorum hergün 1 kaşık mutlaka o da ii geldi galiba daha iyi hissediyorum.

Amin canim inşallah Rabbim sabır versin bu cocugunda en büyük mutluluklari yasayip diger acilarini unuttursun

İnşallah .. Ben abartıyorum sanırım belki ama heyecan yapıyorum korkuyorum işte elimde değil
Ama tebrik ederim son güne kadar çalışmak istemenii
mecburen kendi işim başka çalışan yok. var da stajyer çok şey bilmiyor. ondan kendimi şimdiden motive ediyorum :)

Canım Allah hayırlısını versin. Zaten işyerinde sana stres yapıyolardı doktorun rapor vermiyodu falan. Böylece bebisine daha guzel zaman ayırabilirsin.
Bıraz gec gördüm telefondan beceremıorum :)Cook rahatım su ara aahhh bıde cnm sıkılmasa

bende bakıyorum netten bısıler örmeye falan başlıcam cınsıyetı bın belli olasa ahh ahh:)

inşallah kısa süre yatmak zorunda kalırsın yanında kalabilecek biri var mı
Annem çok yakın esımde sehır dışındadır bugün gelıo annemdeydım bugün evime gidecek bılmıorum artık evımde kalacam artık kayınvalıdemde yakın hangısı torununu daha çok sevıomus görcez

hayrılısı olsun cnm uzme kendını ısten kendınmı cıktın?
Yok cnm doktor rapor verdı 1 aylık ama dogum ıznıne kadarda verırım dedı ısyerım çok sorun ettı baya kanlı bıçaklı ayrıldık ama hayırlısı

canım hayırlısı olsun bebeğin sağlıklı ya çok şükür gerisi önemli değil.dr dediğin gibi bol bol dinlen evde de bulursun yapacak bi şeyler.geçmiş olsun Rabbim kötüsünden korusun inş.
Dınlenıorum ama sıkılacağım gıbı görünuo :)çok sağol cnm dedıgın gıbı bebegım ıyı ya gerısı umrumda degıl yatarım 5 ay napım:)

Cnm netten araştırdım bebek yukarı çıkamıyormuş bu sebeple düşük tehlıken oluoyormus bebek rahme çok zarar verırsede erkenden alıyorlarmış ben artık 15 günde bu doktora gıdecem erken dogum ve sezeryan ıhtımalı cok yuksekmıs doktor 7.ayına hazırlığını tamamla dedı... Bu arkadaşımla görüştüm onunda oyleymıs 32.haftasında kanaması olmuş almışlar bebegını amaz şimdi cok sağlıklı cok datlıııı maşallahhh :) Aralık annesı olabılırım yanı :))))

bebek arabası ben hemen almayı düşünmüyorum çünkü normalde de tek başıma çıkan biri değilim eşim sevgili dönemimizden beri hep arabayla getirir götürür her yere işi de müsait hemen evimize 5 dakika araba kiralama işinde. o yüzden gidip gelebiliyor eve. sadece araba koltuğu ile anakucağı almayı düşünüyorum. annemde evine beşik alıcak ufak tarzda. bizim beşiğimiz hazır. geriye eşyaları ıvır zıvırı kaldı. sağolsun annemle babam vericek alışveriş parasını. gerisinide biz eşimle halletmeye çalışıcaz. uygun gibi duruyor çocuk eşyaları ama gerçekten pahalı. geçen şöyle bir çıktık annemle çarşıya bazı şeyler çok aşırı pahalı.

mesela ben bir tane ateş ölçer baktım temassız olandan genelde doktorların kullandığı 100 lira gibi birşey ama diğerleriyle ateş ölçmek zor oluyor bebeklerde en iyisi bir tane böyle birşey alıp uzun süre kullanmak.

nasıl yemedın tatlım ya şoktayım şuan. çok şey kacırmıssın . ıcındekıler genelde tuzlu yenen seyler ama ondan guzel tatlı yok bence. kesınlıkle ıyı yapan bırınden denemelısın
bana hep diyorlar dünyada ne nimetler var ama sen kaçırıyorsun diye. o ünlü yoğurtlu et varya mesela onu da yemiyorum. ben de şu tadına bakamadan yemiyorum diyenlerdenim maalesef. biliyorum ağzıma alınca midem kalkar. çok karışık çünkü. melemen bile yemiyorum.

1400 e almış.

kuvöz de falan kalıyor mu acaba normal kiloda falan doğarsa bir problem oluyor muymuş.
bana da ameliyattan dolayı rahimde yırtılma olabilir demişlerdi ben de korktum şimdi aklıma geliyor endişeleniyorum ama şimdiki doktorum bir problemden bahsetmiyor hiç.

bizim bebeğin de bişeyi yok ve ilk bebek ve ilk torun. daha erken diyorlar ama o yüzden bişi almadık bizde.

Neyse ben utu yapmaya kaciyorum sonrasindada evi supurmem gerekiyo insallah bugun yapicam simdilik hoscakalin

Ahmet ve ömer yalınkaya kardeşleri biliyorum,bi kadının içinde sargı bezi unuttukları için kadının bağırsakları alınmıştı,mahkemeliktiler..ahmet pahalı,ömerin hastanesi berbat..memorial en güzel hastane burda,doktorum Aydın Ilgın,çok memnunum. Ahmet ve Ömer Yalınkaya kardeşler :) bir kadının bağırsaklarını kaybetmesine sebep oldukları için mahkemeliktiler.. Ahmet o paraya değmez,Ömerin de hastanesi berbat.. En iyi Memorial Diyarbakırda,doktorum Aydın Ilgın,çok memnunum ben..

Kızlarrrrrrr canim aşure çekti . Burda bi kaç pastane gezdim ama yok nerden bulucam yahuu :) O paket satilanlar katkı maddesi içeriyor diye istemiyorum da ay cok fenayim :))

Canım zaten azıcık yiyeceksin hazır al ye bir taneden bişey olmaz. Ben de aynı durumdayım alıcam :)

Ay ben kac gundur asermiyo benim koca iyi yayildi ben bu aksam bisey aseriyimde arasin bulsun

Ay yerim ben onu yaaa çok tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…