pehhh. hesapladım da bir saat yürümem için oturduğum ilçenin etrafını dolaşmam gerekiyor. onlara bakarsan günde bir saat yürüyüp her istediğini yiyebilirsin diyorlar. ben en son bir saat yürüdüğümde ayağımın altı su toplamıştı. şimdi ne olurum acep. hiç bir saat yürüyen var mı?
kim aldı hatırlamıyorum ama 1400 tl idiya kızlar dün birisi bebek arabası almıstı.resmını falan koydu. kım dı o ya? fiyatını sordum ama cevap gelmedı? sayfada cok gerılerde kaldı bakamıyorum. bende ıstıyorum o tarz bı araba ama netten baktım fıyatlar 800- ile 2000 tl arası. daha uygun olurmu acaba o tarz travel setlerde?
Evet zumbayi duydum zevkliymis ama karnim top gibi olunca pilates hic cekilmiyoBen evlilik öncesi zumbaya gittim canim hem cok keyifli hemde acayip sekle giriyorsun pilates bana göre değil beceremiyorum :)
pehhh. hesapladım da bir saat yürümem için oturduğum ilçenin etrafını dolaşmam gerekiyor. onlara bakarsan günde bir saat yürüyüp her istediğini yiyebilirsin diyorlar. ben en son bir saat yürüdüğümde ayağımın altı su toplamıştı. şimdi ne olurum acep. hiç bir saat yürüyen var mı?
Amin canim inşallah Rabbim sabır versin bu cocugunda en büyük mutluluklari yasayip diger acilarini unuttursunçok teşekkür ederim canım hep birlikte sağ salim kucamıza alırız inş.
pıhtılaşma testi farklı canım..Genetik bölümlerinde yapılıyor...Gebelik kaybı, anne karnında erken ölüm vs gibi durumlarda yapılıyor hani öncesinde gidip yaptırabilirsin ama sıkıntı çıkarıyorlar kaç kaybın var diyorlar 3 den fazla kaybın varsa yapabiliriz diyorlar..biraz değişik bir durum yani..Çok zor günlerdi benim için ilk ikisini kaybetmek neyseki çaresi olan bir rahatsızlık, doktorunuda iyi seçersen ,allahın izniyle her şey yolunda olur inş
mecburen kendi işim başka çalışan yok. var da stajyer çok şey bilmiyor. ondan kendimi şimdiden motive ediyorum :)İnşallah .. Ben abartıyorum sanırım belki ama heyecan yapıyorum korkuyorum işte elimde değil
Ama tebrik ederim son güne kadar çalışmak istemenii
Bıraz gec gördüm telefondan beceremıorum :)Cook rahatım su ara aahhh bıde cnm sıkılmasaCanım Allah hayırlısını versin. Zaten işyerinde sana stres yapıyolardı doktorun rapor vermiyodu falan. Böylece bebisine daha guzel zaman ayırabilirsin.
bende bakıyorum netten bısıler örmeye falan başlıcam cınsıyetı bın belli olasa ahh ahh:)canım herşeyden önce senin sağlığın ve bebeğinin sağlığı önemli seni iyi anlıyorum bende okul biter bitmez çalışmaya başlayıp 7 sene çalışmıştım sonra 2 sene ara verdim kafayı yemek üzereydim ama şuan olsa hiç düşünmeden bende bırakırdım işi
kendi canını değil bebeğini düşün evde bol bol ona hazırlık yap bebek şekerlerini süslerini kendin yaparsın ne güzel
bir arkadaşın eşi senin gibi yatmak zorunda kaldı minik minik patikler örmüş bebek şekeri yerine süs patikleri verdi gelenler
Annem çok yakın esımde sehır dışındadır bugün gelıo annemdeydım bugün evime gidecek bılmıorum artık evımde kalacam artık kayınvalıdemde yakın hangısı torununu daha çok sevıomus görcezinşallah kısa süre yatmak zorunda kalırsın yanında kalabilecek biri var mı
Yok cnm doktor rapor verdı 1 aylık ama dogum ıznıne kadarda verırım dedı ısyerım çok sorun ettı baya kanlı bıçaklı ayrıldık ama hayırlısıhayrılısı olsun cnm uzme kendını ısten kendınmı cıktın?
Dınlenıorum ama sıkılacağım gıbı görünuo :)çok sağol cnm dedıgın gıbı bebegım ıyı ya gerısı umrumda degıl yatarım 5 ay napım:)canım hayırlısı olsun bebeğin sağlıklı ya çok şükür gerisi önemli değil.dr dediğin gibi bol bol dinlen evde de bulursun yapacak bi şeyler.geçmiş olsun Rabbim kötüsünden korusun inş.
Cnm netten araştırdım bebek yukarı çıkamıyormuş bu sebeple düşük tehlıken oluoyormus bebek rahme çok zarar verırsede erkenden alıyorlarmış ben artık 15 günde bu doktora gıdecem erken dogum ve sezeryan ıhtımalı cok yuksekmıs doktor 7.ayına hazırlığını tamamla dedı... Bu arkadaşımla görüştüm onunda oyleymıs 32.haftasında kanaması olmuş almışlar bebegını amaz şimdi cok sağlıklı cok datlıııı maşallahhh :) Aralık annesı olabılırım yanı :))))aaa melike üzüldüm .geçmiş olsun. sen geçen demiştin değil mi zamanı gelse de evde dursam diye. boşver yat gitsin diyecem ama sena bakar mı birisi acaba. ? bende 1 hafta yatmıştım bir keresınde sonradan alışıyorsun yatmaya. rahim nasıl dar oluyormuş? bir de sonradan genişliyor diye biliyrum.
bana hep diyorlar dünyada ne nimetler var ama sen kaçırıyorsun diye. o ünlü yoğurtlu et varya mesela onu da yemiyorum. ben de şu tadına bakamadan yemiyorum diyenlerdenim maalesef. biliyorum ağzıma alınca midem kalkar. çok karışık çünkü. melemen bile yemiyorum.nasıl yemedın tatlım yaşoktayım şuan. çok şey kacırmıssın . ıcındekıler genelde tuzlu yenen seyler ama ondan guzel tatlı yok bence. kesınlıkle ıyı yapan bırınden denemelısın
1400 e almış.ya kızlar dün birisi bebek arabası almıstı.resmını falan koydu. kım dı o ya? fiyatını sordum ama cevap gelmedı? sayfada cok gerılerde kaldı bakamıyorum. bende ıstıyorum o tarz bı araba ama netten baktım fıyatlar 800- ile 2000 tl arası. daha uygun olurmu acaba o tarz travel setlerde?
kuvöz de falan kalıyor mu acaba normal kiloda falan doğarsa bir problem oluyor muymuş.Bıraz gec gördüm telefondan beceremıorum :)Cook rahatım su ara aahhh bıde cnm sıkılmasa
bende bakıyorum netten bısıler örmeye falan başlıcam cınsıyetı bın belli olasa ahh ahh:)
Annem çok yakın esımde sehır dışındadır bugün gelıo annemdeydım bugün evime gidecek bılmıorum artık evımde kalacam artık kayınvalıdemde yakın hangısı torununu daha çok sevıomus görcez
Yok cnm doktor rapor verdı 1 aylık ama dogum ıznıne kadarda verırım dedı ısyerım çok sorun ettı baya kanlı bıçaklı ayrıldık ama hayırlısı
Dınlenıorum ama sıkılacağım gıbı görünuo :)çok sağol cnm dedıgın gıbı bebegım ıyı ya gerısı umrumda degıl yatarım 5 ay napım:)
Cnm netten araştırdım bebek yukarı çıkamıyormuş bu sebeple düşük tehlıken oluoyormus bebek rahme çok zarar verırsede erkenden alıyorlarmış ben artık 15 günde bu doktora gıdecem erken dogum ve sezeryan ıhtımalı cok yuksekmıs doktor 7.ayına hazırlığını tamamla dedı... Bu arkadaşımla görüştüm onunda oyleymıs 32.haftasında kanaması olmuş almışlar bebegını amaz şimdi cok sağlıklı cok datlıııı maşallahhh :) Aralık annesı olabılırım yanı :))))
Ahmet ve ömer yalınkaya kardeşleri biliyorum,bi kadının içinde sargı bezi unuttukları için kadının bağırsakları alınmıştı,mahkemeliktiler..ahmet pahalı,ömerin hastanesi berbat..memorial en güzel hastane burda,doktorum Aydın Ilgın,çok memnunum.Ben diyarbakirda ahmet yalinkaya ya gitmistim ilk hamileligimde univ hastanesinde doc. arkadasimda onun gozetimi altinda dogum yapti univ hastanesinde memnun kalmisti ama ozel muayenesi iki sene once 250tl idi mardinden kontrole giden arkadadlar var duydun mu hic ismini bilmiyorum var
Ahmet ve Ömer Yalınkaya kardeşler :) bir kadının bağırsaklarını kaybetmesine sebep oldukları için mahkemeliktiler.. Ahmet o paraya değmez,Ömerin de hastanesi berbat.. En iyi Memorial Diyarbakırda,doktorum Aydın Ilgın,çok memnunum ben..Ben diyarbakirda ahmet yalinkaya ya gitmistim ilk hamileligimde univ hastanesinde doc. arkadasimda onun gozetimi altinda dogum yapti univ hastanesinde memnun kalmisti ama ozel muayenesi iki sene once 250tl idi mardinden kontrole giden arkadadlar var duydun mu hic ismini bilmiyorum var
Kızlarrrrrrr canim aşure çekti . Burda bi kaç pastane gezdim ama yok nerden bulucam yahuu :) O paket satilanlar katkı maddesi içeriyor diye istemiyorum da ay cok fenayim :))
Ay yerim ben onu yaaa çok tatlıçocuk zekası bizi alt eder yemin ediyorum
bende yeğenime öle bir şey söyledim her gittiğimde teyze karnındaki bebek ne zaman çıkacak diyor daha 5 yaşında bende dedim ki kış gelecek uzun kolluları giycez o zaman dedim bi baktım ceket giyip gelmiş hadi giyindim bebeği alalım diyorkendi kendine kışı getirmiş
Yaa şimdi senin bu fotondaki gibi güzel iki kızın mı olcak yaaa,en az kendi kızım kadar merak ediyorud he :)Ay yerim ben onu yaaa çok tatlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?