bencede herkesin watsap ı yok. ve olmayanlar katılamayacak ikiye bölünmüş olacak.Kizlar watsappa kimler katiliyo?
Ben tereddutte kaldim acikcasi tel no paylasmak pek givenilir gelmemekle beraber buradaki paylasimin azalacagini da usunuyorum
Kim ne dusunuyor?
Eki Görüntüle 1235272Kızlar benimde oğlum olacakmış çok heyecanlandım inanamadım Dr ciddi mi diye sorunca çıkışta Dr mun ultrason kağıdındaki bu esprisiyle karşılaştım.
Maşallah demeyi unutmayın
bu 29 mayıs hangi 29 mayıs . bizim 29 mayısımız kapandı pek üzüldük sülale hep orda doğum yapmıştı.Ayyy çok güldü komikmiş senin doktor :) hadi bakalım saglıkla inşallah:) maşalah annesin oğlunada
maşallah canım hayırlı olsun.bizim doktorda cinsiyeti belli mi deyince direk pipisini gösterdi.senin dr da alemmişEki Görüntüle 1235272Kızlar benimde oğlum olacakmış çok heyecanlandım inanamadım Dr ciddi mi diye sorunca çıkışta Dr mun ultrason kağıdındaki bu esprisiyle karşılaştım.
Maşallah demeyi unutmayın
Ben katıldım kızlar haberiniz olsun:)bencede herkesin watsap ı yok. ve olmayanlar katılamayacak ikiye bölünmüş olacak.
benim var ama bilemedim bende.
yine de herkes fikrini beyan etsin bakalım orta yol bulunur :)
vala izmirde olsan gel beraber gidelim derdim :) 30 dk bakıyor cd de veriyormuş 150 tl fiyatısağol canım. valla hiç o araştırma işine gırmek ıstemıyorum aslında. olacaksa ıyı bır yer olsun. cd de verıyorlarmıs hem :)
bu 29 mayıs hangi 29 mayıs . bizim 29 mayısımız kapandı pek üzüldük sülale hep orda doğum yapmıştı.
evet aslında 150 de uçak bileti denk geliyor hem de gezmiş olurum amcamlar falan var görürüm.vala izmirde olsan gel beraber gidelim derdim :) 30 dk bakıyor cd de veriyormuş 150 tl fiyatı
yani orası şart değil hoş başka yerlerde yapıyordur ama doktor orayla çalışıyor demek yazı yazıcam dedi.
devlet hastaneleri de yapıyor. ben aslında bezmi alemde ameliyat oldum orda da yaptırırdım ama orası da 10 dk da bakıyor elıne bır resım tutuşturup gonderıyor. ilgisizler.
bana 2 li yaptı ıyı cıktı sonra daha yapmıycaz dedı. 3 lü yaptı. şimdi de başka teste gerek yok dedı .önumuzdekı ay 4 lü yapar kesın. ben de sesımı çıkarmıyorum yapsın dıyorum. ne buluyorsa yapıyor.
Nahidemia yazdım aslında. görüntü onun sanırım.
evet aslında 150 de uçak bileti denk geliyor hem de gezmiş olurum amcamlar falan var görürüm.
yok kız ben farzı misal dedim. bilmiyorum 4 lü zamanını. öyel bir şey demedi doktor.canım bişey sorcam sana 4 lüyü nasıl önümüzdeki ay yapcakmış anlamadım ben yarın gitcem doktora bana dediki bu hafta yapıcam yoksa geç olur her doktor farklımı yapıyor anlamadım ki ne dedi sana ?
yani orası şart değil hoş başka yerlerde yapıyordur ama doktor orayla çalışıyor demek yazı yazıcam dedi.
devlet hastaneleri de yapıyor. ben aslında bezmi alemde ameliyat oldum orda da yaptırırdım ama orası da 10 dk da bakıyor elıne bır resım tutuşturup gonderıyor. ilgisizler.
bana 2 li yaptı ıyı cıktı sonra daha yapmıycaz dedı. 3 lü yaptı. şimdi de başka teste gerek yok dedı .önumuzdekı ay 4 lü yapar kesın. ben de sesımı çıkarmıyorum yapsın dıyorum. ne buluyorsa yapıyor.
yok canım ben istanbulda oturuyorum. evet özeldi diyanet vakfına bağlıydı. memnunduk ondan sordum.sonra aradım aradım ulaşamadım.Cnm tdv 29 Mayıs özel hastaneymiş ama daha yeni devlet hastanesi olmuş Ankara dikmende ben çok beğendim hastaneyi zaten Hülya kula Dr um daha önceden tanıyordum. devlet hastanesi ama eğer randevuyu netten randevu sisteminden alırsan özel hastane konforunda direkt o saatte içeri alıyorlar daha ne olsun
sağol canım inan kız olsaydı da çok mutlu olurdum.hep bi kız kardeş veya ablam olsun istemiştim.bence sağlıklı evlada sahip olan her anne çoook şanslı.gözünaydın. ne güzel bir kız bir erkek oldu. genelde aynı cins olmuştu burda ikincisi olanların. şanslısın.
valla bana dedi ki 18-20 haftalar arası yapılır sonra detaylıya girersin ondan şaşırdım sen öle diyince :) 3 lüyü yapmadı bizimki çünkü direk 4 lü dedi 4 lüde aynı hormonlara bakıyoz dediyok kız ben farzı misal dedim. bilmiyorum 4 lü zamanını. öyel bir şey demedi doktor.
Kizlar watsappa kimler katiliyo?
Ben tereddutte kaldim acikcasi tel no paylasmak pek givenilir gelmemekle beraber buradaki paylasimin azalacagini da usunuyorum
Kim ne dusunuyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?