ayynen katılıyorum arkadaşım.whatshapp konusunda da benimde yokcinsiyet öğrenen arkadaşlar hayırlı olsun bebişlerimiz kız erkek olsun önemli olan sağlıklı olmaları ama yinede annelerin içinde hep bir cinsiyet geçiyor ister belli etsin söylesin ister etmesin. Bende rüyamda fln erkek olarak görmüştüm ama kız olsun isterdim ilk çocuğumun birde kız bebiş kıyafetleri fln hep bnm içim gitmiştir gördükçe o kıyafetleri ama annelik işte erkek diyince dr bir böyle erkek annesi moduna geçtim benimsedim yani şuan tek derdim sağlıkla doğsun cennet kokusuna kavuştursun beni RAbbim başka birşey istemiyorum
bu arada benim whatshapp yok olsa grubunuza katılmak isterdim.
rapor yazdı mı peki. ölçüleri falan.
valla git aşkım git gezmiş olursun der. :) niye geldin diyene de ayrıntılı usg istanbulda pahalı ondan buraya geldim derim. millet g... güler sanırım.ohh bahanede hazırsöle kocana
vala izmirde olsan gel beraber gidelim derdim :) 30 dk bakıyor cd de veriyormuş 150 tl fiyatı
kızlar bi şey sormak istiyorum.
bebeğini hissedenler tam olarak karnının hangi kısımlarında hissediyorlar acaba?
benim nerdeyse midemin yanında bi seyirme var. pıt yapıyo arada, daha aşağıda hissetmem gerekiyor diye düşünüyorum. bu başka bi şeydir değil mi?
valla benim doktorda tek tek baktı her şeyine ama biz de huy olmuş heralde her gördüğümüzü yaptırmadan duramıyorum. para batıyor.rapor doktoruma gıttı. ama butun olcumlerı yaptı tabıkı. kemıklerını bıle tek tek olcuyor. kafa cevresınide . ben en son 3 lu tarama raporu olarak aldım. yanı hepsının toplam analızını yapıyorlar, kan, detaylı, diğer risk faktorlerı falan işte. hem detaylıda bakarken konusuyo bır yandan, bılmem ne kemıgı normal, bobrek normal, karacıger normal anlatıyor yanı
ben karınım altında kasıklarıma yakın hissediyorum canım.gün geçtikçe daha güçlü bi şekilde tepişiyorkızlar bi şey sormak istiyorum.
bebeğini hissedenler tam olarak karnının hangi kısımlarında hissediyorlar acaba?
benim nerdeyse midemin yanında bi seyirme var. pıt yapıyo arada, daha aşağıda hissetmem gerekiyor diye düşünüyorum. bu başka bi şeydir değil mi?
Odur bnce ilk bşta bnde seyirmr gbiydi anlamıyodum tam bebek değildr diyodum ama dün ilk defa net bi şekilde hissettm kolumu çarptı ayagınımı gerdide de degdi bilmem ama bnde birini göbeğimin tam anltında diğerinide göbeğimşe aynı hizada sol tarafta hissedyrm bir ikiz annesi olarak :)kızlar bi şey sormak istiyorum.
sağdan soldan 1,5 cm ölç ordan hissediliyor. :)) şakakızlar bi şey sormak istiyorum.
cnm karnımın heryerınde hıssedıyorum cunku sureklı hareket edıyor ama genelde solda oluyor benımkı.
Odur bnce ilk bşta bnde seyirmr gbiydi anlamıyodum tam bebek değildr diyodum ama dün ilk defa net bi şekilde hissettm kolumu çarptı ayagınımı gerdide de degdi bilmem ama bnde birini göbeğimin tam anltında diğerinide göbeğimşe aynı hizada sol tarafta hissedyrm bir ikiz annesi olarak :)
sağdan soldan 1,5 cm ölç ordan hissediliyor. :)) şaka
ben göbek deliğimden biraz aşağıda solda hissetmiştim. kızan mide taaaa nerde ne yaptın sen.
vala izmirde olsan gel beraber gidelim derdim :) 30 dk bakıyor cd de veriyormuş 150 tl fiyatı
yok canım. su baloncuğu patlar gibi. sanki ben çok deneyımlıyım bır kere oldu benımde. herkesınkı tekme atıyor artık.işte onun için anlamıyorum ne olduğunu : )
bir bilene sorayım dedim. cahillik işte : )
sağol canım benim geçti gitti şükürYaa geçmişolsun o kadar hissedildimi antalyada olmş galiba
valla şimdi sağ bademciğimin şiştiğini farkettim sanki boğazım ağrıycak ayyy grip olursam yandıkk ailecekkız maşalah de dilini ısır hadi enerjin bitmesin :)bana da yola azcık son iş günü ve hiç dermanım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?