2015 Şubat Anneleri

çok sağol canımcım

valla git aşkım git gezmiş olursun der. :) niye geldin diyene de ayrıntılı usg istanbulda pahalı ondan buraya geldim derim. millet g... güler sanırım.

kız allah iyiliğini versin ya sen beni güldürdün allah ta seni güldürsün

geldim ben 3 lü test iyi çıkmış sevindim. ayrıntılı için bakırköyde Radyotom a yönlendirecekmiş orayıda aradım 290 tl imiş.
. Çok sevindim cnm gözünaydın şu detaylıyıda atlatsak bi iyice iyice rahatları az kaldı ben 20. Haftada giricem sen ne zaman yaptırıcan?

nerediymis orasi 150 tl ucuz ucuz :)) doktorumu degistiresim var gecengun cinsiyet tahminini agzindan cimbizla aldik sinir etti bizi sogudum ben bi kent hastanesine bakicam

canım alsancakta bu özel ultrason merkezi gibi arkadaşım söyledi bana da ismini tam öğreneyim yazayım trt binasının orlarda heralde

cnm ben ayrıntılıyı 70 tl ye yaptırdım. pahalıymıs senınkı bıraz. baska bır yerde yaptırma sansın yokmu acaba sor ıstersen. bu arada gozun aydın, insallah hersey boyle yolunda gıder
Sen bursalıydın dimi? Nerde yaptırdın ki o kadar ycuza bende 175 e yaptırıyorum jimerde?

vala öle gerçekten bana 11 haftalıkken 4 boyutluda gösterdi bildiğin fasülye şimdi nasıldır kim bilir ama zaten bebeği normal görsemde olur iyi olsunda :)

onu yaparlar cnm o kdr barzo değillerdir :) :) :)

özelden msj az sonra geliyo :)

Canım ben göğüsün altında hissediyorum orda duruyor göğüs ortasından bir parmak aşağıda:)

selam kızlar
ya ben abur cubura çok düştüm bu ara
sürekli cips yiyorum tatlı tuzlu ekşi ne varsa yiyorum
yemek yiyemiyorum bunları yediğim kadar
iştahım yanlış tarafa doğru açıldı sanırsam

Kızlar whats up gurubu mu kurulmuş kimler katıldı?Bende katılırım gruba....

Bu arada 4 boyutlu çok harika bir duygu...Herkes en az bir kere yaşamalı bunu....Benim bebeğim tam olarak göründü yüz hatları elleri ayaklar her bir ayrıntısı ağladım resmen:)

Reactions: Dgy
ya bonibon şekeriiii whatsapp herkeste yok kuzum yaaa bari face grubu olsaydı benim yok işte face açın daha iyi hem tel noya gerek kalmaz hemde herkeste var

ayrıntılıya ne zaman giriliyo doktor bana henüz bişey söylemedi pazartesi gidicem bi soriim bende yav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…