- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- 128
çok sağol canımcımhem nasil zordu deldi gecti diyeyim Allah yoklugunu gostermesin de hala da zor cocuk. Bu yuzden ikinciyi dusunmuyordum hic rabbim kismet etti vardir bildigi dedik insallah ikinci de heryonden rahat ederiz
canim cok cok gecmis olsun rabbim esirgesin
gozun aydin canim
benim de solda ama iyice midem hizasında.
Şuan 6kaç kişisiniz watsapta
valla git aşkım git gezmiş olursun der. :) niye geldin diyene de ayrıntılı usg istanbulda pahalı ondan buraya geldim derim. millet g... güler sanırım.
. Çok sevindim cnm gözünaydın şu detaylıyıda atlatsak bi iyice iyice rahatları az kaldı ben 20. Haftada giricem sen ne zaman yaptırıcan?geldim ben 3 lü test iyi çıkmış sevindim. ayrıntılı için bakırköyde Radyotom a yönlendirecekmiş orayıda aradım 290 tl imiş.
nerediymis orasi 150 tl ucuz ucuz :)) doktorumu degistiresim var gecengun cinsiyet tahminini agzindan cimbizla aldik sinir etti bizi sogudum ben bi kent hastanesine bakicam
yok canımcım benim kayınvalde kullanır dilime dolanmıştı bir ara sanki iyi bişeydedandını kız kars tarafıyla alakan varmı senın toprahh basaa felan :)
Sen bursalıydın dimi? Nerde yaptırdın ki o kadar ycuza bende 175 e yaptırıyorum jimerde?cnm ben ayrıntılıyı 70 tl ye yaptırdım. pahalıymıs senınkı bıraz. baska bır yerde yaptırma sansın yokmu acaba sor ıstersen. bu arada gozun aydın, insallah hersey boyle yolunda gıder
kızlar cd olayı cok guzel gercekten ama benım hastanem vermedı bana. bıde sunu soylıyım normal ultrasonda bebıs daha bı şirin gozukuyor sankı. ayrıntılıyı ben begenmedım ozelıkle yuzu daha oturmamıs cok komık gorunuyordoktorda da dedı bu donemlerde bebekler uzaylı gıbı oluyor ılerı kı aylardakı ultrasonlarda cok daha guzel gorunucek dıye
valla şimdi sağ bademciğimin şiştiğini farkettim sanki boğazım ağrıycak ayyy grip olursam yandıkk ailecek
onu yaparlar cnm o kdr barzo değillerdir :) :) :)uzun zamandır iş yerindeki sorunlar nedeniyle fırsat bulup yazamıyordum ama fırsat buldukça okumaya çalışıyorum. şimdi böyle damdan atlamış gibi olacak ama işten çıkmayı düşünen ve konuyu araştırmış biri olarak sorunu görünce bilgi vereyim dedim. canım doğum maaşını alabilmen için 32. haftada izne çıktığın anda sigortalı olman şart. ama bugün izne ayrıldın diyelim yarın iş akdin sona erse dahi maaşını SGK dan alabileceğini okudum. bu kadarını yaparlar herhalde yani önce doğum iznine ayrıldığını sonra çıkışını bildirecekler.. arada birkaç gün bekleyiversinler..
özelden msj az sonra geliyo :)Canım bu konu ile ilgili şöyle söyleyebilirim;
Hamilelik dönemini tamamını orada geçireceğin için atıyorum 32. hafta da raporlu ayrılırsın ve raporlu olacağın için de senin sgk toplam 16 hafta devam eder ve etmek zorunda..16. haftanın bitiminde işe dönmeyeceğini söyleyebilrsin bu senin hakkın hatta 6 ay ücretsiz izin bile isteme hakkınız var bu hakkı vermezlerse de tazminat ödemek zorundalar o yüzden mevbur verirler.. Yada başta da söylesen seni raporlu olarak göstreip sgk devam edecek ve bu 16 haftanın maaşını alma hakkın var. Yani sen her şekilde bu 16 haftalık iznini kullanıp maaşını almaya hakkın var ve sgk devam etmek zorunda..Bu konu da bana her türlü şeyi sorabilirsiniz..
Sayfalar çok çabuk ilerlediği için özelden mesaj atabilirsin çünkü burdan tüm sayfaları maalesef çalıştığım için takip edemiyorum:)
kızlar bi şey sormak istiyorum.
bebeğini hissedenler tam olarak karnının hangi kısımlarında hissediyorlar acaba?
benim nerdeyse midemin yanında bi seyirme var. pıt yapıyo arada, daha aşağıda hissetmem gerekiyor diye düşünüyorum. bu başka bi şeydir değil mi?
ya bonibon şekeriiii whatsapp herkeste yok kuzum yaaa bari face grubu olsaydı benim yok işte face açın daha iyi hem tel noya gerek kalmaz hemde herkeste varKIZLAR birsey söyleyeceğim daha öncede bi kaç kisi yazmıstı ama havada kaldi instagrami face i whatsappi bi yerden daha rahat konusabiliriz aslinda ama bana kalirsa whatsapp hemen hemen herkeste var ordan bi grupta kurabiliriz olur diyenler bana telefon numaralarini mesaj atabilir ordan bi grup açabiliriz bilmiyorum ne dersiniz bu bir fikir tabi telefon numarasi vermek istemeyen olabilir onu da anlarim ama sorun olcağini düsünmüyorum :)
Gozun aydin cnm pasankızlaaaar ben geldim kontrolden.çok güzel geçti bebeğimin gelişimi her şeyi iyiymiş şükürler olsun.vee
prensesimden sonra paşam geliyormuş
yok canım. su baloncuğu patlar gibi. sanki ben çok deneyımlıyım bır kere oldu benımde. herkesınkı tekme atıyor artık.
oglanlar solda durur dıyolar ya ondandır :)
ayrıntılıya ne zaman giriliyo doktor bana henüz bişey söylemedi pazartesi gidicem bi soriim bende yavKızlar whats up gurubu mu kurulmuş kimler katıldı?Bende katılırım gruba....
Bu arada 4 boyutlu çok harika bir duygu...Herkes en az bir kere yaşamalı bunu....Benim bebeğim tam olarak göründü yüz hatları elleri ayaklar her bir ayrıntısı ağladım resmen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?