2015 Şubat Anneleri

ozliiiii şekerim ağlamakla çözülmez bi kere konuş söke söke hakkını al tınma bile benim kızım 4 yaşında güya iyi dedikleri birine verdik hata ettik çocuğu görseydin gitmek istemiyordu son çare benim sınıfıma geldi 5 yaşında rasgele bir öğretmene verdim hoş bi bayandı kızım erkenden anne hadi gidelim diyordu farka bak şimdide 1. sınıf inşş öğretmenimiz çok özeniyor öğrencilerde başarılı oluyormuş inşş bizimkide olur benim için öğretmen dedin mi akan sular durur

kızlaaaar ben geldim kontrolden.çok güzel geçti bebeğimin gelişimi her şeyi iyiymiş şükürler olsun.vee

prensesimden sonra paşam geliyormuş
hadi gözün aydın canım sağlıkla gelsin paşan darısı bbiz öğrenmeyelere olsun inşş

kendine nazar değdirdin :)dikkat et ılık su iç
yok canımmm salgın varmış eşim söyledi nerden geldi bu zıkkım kızım her gün nerdeyse park turu yaptırıyor orda bi kaç çocuk sürekli hapşuruyordu öksürüyordu geçti sanırım inşş çabucak geçer

ay ben de öyleyim cips konusunda. niye böyle olduk. yememek için almıyorum ama can istiyor bi süre sonra.

ay resmen aşerdiğimi, anlıyorum ben bu konuda
burnuma geliyor kokusu
bütün gün işyerinde ne yesem diye dolanıyorum
akşam olunca eve gelir gelmez ilk işim cips paketini elime almak oluyor
bide hiç birbiriyle alakası olmayan şeyler istiyor canım
tatlı yerken birden ekşi yemeye geçiyorum
eşimde mideni karıştırma sonra kusuyosun diyor

Canim banada 250 dedi ama ayni hastanede farkli bi hocamiz yapicakmis sonucu doktora goturcem acikcasi ayni hastane oldugu icin peknarayisa girmedim

ayrıntılıya ne zaman giriliyo doktor bana henüz bişey söylemedi pazartesi gidicem bi soriim bende yav
Canım ayrıntılıya bende girmedim normal 4 boyutluda zaten büyüdükleri için el ayak yüz hatları herşey görünüyor 10 gün önce bile çok netti...

Canım evet bende öğretmen konusunda hassasım..Malesef istemekle olmuyor biz her sene bağış yaptık..Bu sene de 1 e başlayacak baştan bağış yaptık okul için sonra öğretmen seçtik...Aksi halde öyle bir şansın yok....Özlemcim imkanın varsa bağış yapmayı teklif et hemen değiştirirler..

Bende aynıyım canım hep abur cbur yemek istiyorum ama olmaz tabi..Mecbur süt ayran ceviz kuru meyve en azından tüketmeye çalışıyorum....Ama elimde olsa 3 öğün ıvır zıvır yicem:))

kızlar ayrıntılıya kaçıncı haftada giriliyor ben daha gitmedim 20 haftalıkken gideceğim sonraki kontrolüme

Sen bursalıydın dimi? Nerde yaptırdın ki o kadar ycuza bende 175 e yaptırıyorum jimerde?

evet cnm bursalıyım. rentıpta yaptırdım. bizim hastanenın sgk ile anlasması var o nedenle daha uygun fıyatlar. jimerinn anlaşması yok.

yok yok canım biraz başlarına bela oldun mu yapıyolar çalıştığım okullrdan tecrübeliyim veli mız mız olcekkk uğraşmazlar çakişşşş

vala öle gerçekten bana 11 haftalıkken 4 boyutluda gösterdi bildiğin fasülye şimdi nasıldır kim bilir ama zaten bebeği normal görsemde olur iyi olsunda :)

valla oyle cnm saglıklı olsunlarda bız şimdi gormesekte olur. dogunca bol bol bakarız melek yüzlerıne

Canım biz 2008 eylül anneleri olarak tüm gün whats uptan tam 6 senedir süren dostluğumuzu sürdürüyoruz çokta hoş ilerleliyor ben art niyet olacağına zaten inanmıyorum da bence böyle düşünme çok güzel ilerliyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…