- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- 128
ozliiiii şekerim ağlamakla çözülmez bi kere konuş söke söke hakkını al tınma bile benim kızım 4 yaşında güya iyi dedikleri birine verdik hata ettik çocuğu görseydin gitmek istemiyordu son çare benim sınıfıma geldi 5 yaşında rasgele bir öğretmene verdim hoş bi bayandı kızım erkenden anne hadi gidelim diyordu farka bak şimdide 1. sınıf inşş öğretmenimiz çok özeniyor öğrencilerde başarılı oluyormuş inşş bizimkide olur benim için öğretmen dedin mi akan sular dururkızlar acayıp canım sıkıldı agla agla ıcım sıstı
kızımı anasınıfına kaydettırmıstım ya bugun aradım ogretmenını ogrenmek ıcın en ıstemedıgım ogretmene vermısler kuzumu.. ogretmen cok yaslı ve maalesef sıgara ıcıyor. mud yrd. ısrarlar ogretmen secmek gıbı bı hakkımızın olmadıgını soyluyor.. ama benım cocugumda alerjı var sıgara olayı nedır yaa sız karısamazsınız ogretmenın sıgara ıcmesıne dıyo benım derdım o deıl zaten nıye karısıyım sıgarasına ama o ogretmenı ıstememek hakkım deılmı yaa
selam kızlar
ya ben abur cubura çok düştüm bu ara
sürekli cips yiyorum tatlı tuzlu ekşi ne varsa yiyorum
yemek yiyemiyorum bunları yediğim kadar
iştahım yanlış tarafa doğru açıldı sanırsam
hadi gözün aydın canım sağlıkla gelsin paşan darısı bbiz öğrenmeyelere olsun inşşkızlaaaar ben geldim kontrolden.çok güzel geçti bebeğimin gelişimi her şeyi iyiymiş şükürler olsun.vee
prensesimden sonra paşam geliyormuş
yok canımmm salgın varmış eşim söyledi nerden geldi bu zıkkım kızım her gün nerdeyse park turu yaptırıyor orda bi kaç çocuk sürekli hapşuruyordu öksürüyordu geçti sanırım inşş çabucak geçerkendine nazar değdirdin :)dikkat et ılık su iç
ay ben de öyleyim cips konusunda. niye böyle olduk. yememek için almıyorum ama can istiyor bi süre sonra.
Canim banada 250 dedi ama ayni hastanede farkli bi hocamiz yapicakmis sonucu doktora goturcem acikcasi ayni hastane oldugu icin peknarayisa girmedimyani orası şart değil hoş başka yerlerde yapıyordur ama doktor orayla çalışıyor demek yazı yazıcam dedi.
devlet hastaneleri de yapıyor. ben aslında bezmi alemde ameliyat oldum orda da yaptırırdım ama orası da 10 dk da bakıyor elıne bır resım tutuşturup gonderıyor. ilgisizler.
bana 2 li yaptı ıyı cıktı sonra daha yapmıycaz dedı. 3 lü yaptı. şimdi de başka teste gerek yok dedı .önumuzdekı ay 4 lü yapar kesın. ben de sesımı çıkarmıyorum yapsın dıyorum. ne buluyorsa yapıyor.
Canım ayrıntılıya bende girmedim normal 4 boyutluda zaten büyüdükleri için el ayak yüz hatları herşey görünüyor 10 gün önce bile çok netti...ayrıntılıya ne zaman giriliyo doktor bana henüz bişey söylemedi pazartesi gidicem bi soriim bende yav
Benim ilk oglan sagdaydi bu oglan solda :)oglanlar solda durur dıyolar ya ondandır :)
ozliiiii şekerim ağlamakla çözülmez bi kere konuş söke söke hakkını al tınma bile benim kızım 4 yaşında güya iyi dedikleri birine verdik hata ettik çocuğu görseydin gitmek istemiyordu son çare benim sınıfıma geldi 5 yaşında rasgele bir öğretmene verdim hoş bi bayandı kızım erkenden anne hadi gidelim diyordu farka bak şimdide 1. sınıf inşş öğretmenimiz çok özeniyor öğrencilerde başarılı oluyormuş inşş bizimkide olur benim için öğretmen dedin mi akan sular durur
aksu şu tel no işi hiç hoş değil kuzum yaaa illaki ard niyet değil sakın yanlış anlamayın ama face duruken niye whatsapp beni delitmeyin zalımlık yapmayın uleynnn geri dönün yuvanıza yada fece açın delilerŞuan 6
ay resmen aşerdiğimi, anlıyorum ben bu konuda
burnuma geliyor kokusu
bütün gün işyerinde ne yesem diye dolanıyorum
akşam olunca eve gelir gelmez ilk işim cips paketini elime almak oluyor
bide hiç birbiriyle alakası olmayan şeyler istiyor canım
tatlı yerken birden ekşi yemeye geçiyorum
eşimde mideni karıştırma sonra kusuyosun diyor
hadi gözün aydın canım sağlıkla gelsin paşan darısı bbiz öğrenmeyelere olsun inşş
Gozun aydin cnm pasan
Sen bursalıydın dimi? Nerde yaptırdın ki o kadar ycuza bende 175 e yaptırıyorum jimerde?
ben devlet hastanesinden rebdevu aldım 21. haftada yapıyorlarmışkızlar ayrıntılıya kaçıncı haftada giriliyor ben daha gitmedim 20 haftalıkken gideceğim sonraki kontrolüme
yok yok canım biraz başlarına bela oldun mu yapıyolar çalıştığım okullrdan tecrübeliyim veli mız mız olcekkk uğraşmazlar çakişşşşCanım evet bende öğretmen konusunda hassasım..Malesef istemekle olmuyor biz her sene bağış yaptık..Bu sene de 1 e başlayacak baştan bağış yaptık okul için sonra öğretmen seçtik...Aksi halde öyle bir şansın yok....Özlemcim imkanın varsa bağış yapmayı teklif et hemen değiştirirler..
vala öle gerçekten bana 11 haftalıkken 4 boyutluda gösterdi bildiğin fasülye şimdi nasıldır kim bilir ama zaten bebeği normal görsemde olur iyi olsunda :)
benimki kız şekerim.
aksu şu tel no işi hiç hoş değil kuzum yaaa illaki ard niyet değil sakın yanlış anlamayın ama face duruken niye whatsapp beni delitmeyin zalımlık yapmayın uleynnn geri dönün yuvanıza yada fece açın deliler
yok canımmm salgın varmış eşim söyledi nerden geldi bu zıkkım kızım her gün nerdeyse park turu yaptırıyor orda bi kaç çocuk sürekli hapşuruyordu öksürüyordu geçti sanırım inşş çabucak geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?