2015 Şubat Anneleri

Neler yaptınız akşama kızlar :) bgn ofise gitmedim süperimiş böyle :)) yemek temizlik kendine geldi ev valla

Face de olur yaaa neden olmasın ama valla suan sohbet çok iyi benim hoşuma gitti ama yaaa banane sende gell

Okuldan sonra bir uyumusuz bu saat olmus amanin yine ac kaldik bugun bi is de tutmadi elim oysaEEn azından kac gunun yorgunluguna degdi uyuyunca.

@dandini gecmis olsun herhalde cocuktan sonra sira sana mi geldi

cinsiyet ogrenenler hayirli olsun darisi yarin bize insallah cok heyecanliyim

Watsup konusu olmus katilirim herhalde o sorun dehil de bu sekilde grup vb acilinca burdan kopuluyo muhabbet ikiye bolunuyo imkani olmayip gelemeyenler kaliyor geride oyle olsun istemem sonucta ilk burdan actik gonlumuzu birbirimize

. Çok sevindim cnm gözünaydın şu detaylıyıda atlatsak bi iyice iyice rahatları az kaldı ben 20. Haftada giricem sen ne zaman yaptırıcan?
Bende 20 de randevum var dr yazı yazacak 22 de giricem.senin ne kadar fiyatı.

Bi citcitli badi aldim kuzuma o da cinsiyet bilmiyoz diye beyaz agirlikli siz yazdikca ozeniyorum hazirliklara gerçi kiz olursa bicok seyi hazir. Erkekse de temel seyler duruyor araba ana kucagi besik vb gibi. Bakalim yarinki randevuda bize bi gelisme cikacak mi
Gerci burdaki dr cok güven vermiyo bilgisi konusunda ya hayırlısı

selam kızlar
ya ben abur cubura çok düştüm bu ara
sürekli cips yiyorum tatlı tuzlu ekşi ne varsa yiyorum
yemek yiyemiyorum bunları yediğim kadar
iştahım yanlış tarafa doğru açıldı sanırsam
canım cips yeme ya ben de hamilelik öncesi cok tuketirdim ama doktorumun yasaklar listesinde cips de vardı..hem faydalı degil hem de MSG (Monosodyum Glutamat) içeriyor..internette zararlarını okursan bidaha yemezsin

niye zoruna gidiyorki canım :) benim türlü türlü testlerim yapıldığı halde 3 düşüğün nedeni bulunamadı allahtan diyip yolumuza baktık :) ve pıhtı olmadığı halde bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. pıhtının tedavisi gebelikten sonra sorun olmuyor. ve sonrasında da bir tedavi gerekmiyor. aslında bu pıhtılaşma işi çok değişik bir durum hiç iğne kullanmadan kucağına alanda var yavrusunu her türlü iğneyi aspirini vs tedavisini olduğu halde erken haftada bebeği düşende. yani testlere takılmamanı öneririm. ben çok araştırdım çok okudum ortaya hiç bir elle tutulacak yazı çıkmadı. ki bunu doktorda onaylıyor. çoğu doktor pıhtı sorunu olan hastaya iğne bile vermiyor. o yüzden sabredip az daha iğneye katlanıcaz. az kaldı 4 5 ay gibi bir süre. yeterki sağ salim kucaklarımıza alalım.

bu arada watsapplaşmışınız :) maşallah ben daha öncede belirtmiştim hatunlar herhangi face vs gibi bir gruba gelmiyeceğim diye. çünkü daha önce dilim yandı şimdi de arkadaşlığımız bozulmasın istiyorum. o yüzden ben buradan devam etmek istiyorum. :)

cok sinirli ve gerginim. canim istedi kiyma yaptim kokusunu alinca yiyemedim. hala midem bulaniyor. bir insan evinin mutfagindan tiksinir mi yaa.
watsapp kurmussunuz face yok whatsap var gelirim ama küslük kirginlik oluyor baska yerde. en iyisi burdan drvam etmek.
yazdihim mesajari arada kaynasa kimse gormese de buranin havasi baska

canım ya sıkma canını önden baska bişiler atıstır mideni bastırır sonra yiyebilirsin belki..bnm de hala bazen buzdolabından veya bulasık makinesinin kokusundan midem bulanıyor ama o çok buyuk bulantılar gecti çok şükür..seninde gecer insallah en kısa zamanda

peyy o durum bende de var canım. kokusunu aldığım şeyi yiyemiyorum. hani yumurta haşlanırken kötü kokar ya sonra o yumurtayı yiyemiyorum mesela. başka yerde sıkıntı yokta evde kendim yaptığım hiç birşeyi yiyemez oldum.

canim ben de oyleyim hem et grubuna karsi hem buzdolabı ve mutfaga igreniyim resmen o yuzden de hic elim varmıyo adam akıllı yemek yapmaya yaptgimi da beğenmiyom hatta

175 tl en ıygunu zaten kendi hastanem diğerleri uçmuş 300-400 tl den bahaettiler

ben bir kere riskli gebelik uzmanını aramıştım fiyat için fsmde kendisinin muayehanesi. sekreter bana 600 tl dedi. böyle gözüm seğirmişti. adamlar ne koparabilirsek. sen uyguna bulmuşsun yaptır hiç arama başka yer. 175 tl nerelere verilmiyorki

yüzüme dokunuyorum pul pul dökülüyo nemlendirici süremiyorum yüzüme balık gibi oldum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…