2015 Şubat Anneleri

Abartmadığın kesin. Bende kendimi kaldırıyorum huysuz olursa peşine koştururum zayıflarım diye
Annem bizim çocuklar 8 yaşında akıllanıyor derdi.

Abartmadığın kesin. Bende kendimi kaldırıyorum huysuz olursa peşine koştururum zayıflarım diye
Annem bizim çocuklar 8 yaşında akıllanıyor derdi.

Oy sekiz cok gec ya Hic duzelmeme iihtimalinden iyidir diyip teselli bulayim

Senle ben varız.
Düğüne gidicez bizde hiç istemiyorum.

sicakta dugun isi de gicik ama yakinsa gidiyon mecburiyetler iste. Bizimkiler uyuyo ben oturuyorum kös kös az sessizlik huzur :)

Oy sekiz cok gec ya Hic duzelmeme iihtimalinden iyidir diyip teselli bulayim

sicakta dugun isi de gicik ama yakinsa gidiyon mecburiyetler iste. Bizimkiler uyuyo ben oturuyorum kös kös az sessizlik huzur :)
Benim eşim göçmen düğün dernek bitmez ve onlara göre herkes yakın akraba. Ben annemin teyzesinin torununu tanımıyorum bile ama bunlara sorunca o bizim kardeşimiz diyorlar.

Sonunda yağmuru gördüm dualarım kabul oldu bi kaç gün böyle gitse keşke :) dışarı bi yemeğe çıktık hemen uyku bastırdı yorgunluk bastırdı güya oradan gezmeye çıkacaktık pil bitti :) bebişimede resmen yalvarıyorum da babası gibi inatçı olacak zanmımca şöyle sağlam bi tekme yiyemedik.

Öyle oluyor valla az disarda dolnmaya gelmiyor artik hemen yoruluyor insan ben de bi umit tepki verir diye canim istemeye isyemeye cikolata yedim ama ihh nafile ses mes vermedi bizimki

Benim eşim göçmen düğün dernek bitmez ve onlara göre herkes yakın akraba. Ben annemin teyzesinin torununu tanımıyorum bile ama bunlara sorunca o bizim kardeşimiz diyorlar.

Biz de gocmeniz ama dugunluk kimse kalmadi pek olanlar da uzak hep dogrudur herkes yakin kabul edilir beklenir napcan kocanin gönlü olsun diye gidiyosundr

Heyoo bizim cadi sitemime alındı herhalde az once bariz hissettrdi ilk defa kendini gobek acik uzanmistim karnim gergin yatiyordum gobek deliğine yakin disardan gorunen bi seyirme oldu hoplatti bi ufacik dokunusla kuzummm oyy cok heyecanlandim pitpitini yedigim esim de farketti dokununca

sana da iki kere gözünaydın o zaman.sen de öğrenmişsin cinsiyeti.seninki de kızdı galiba.sağlıkla al kucağına ismi hazır mı.araştırılacak mı?

benim de yarın ilk kuzum oğlum 1. sınfa başlıyor.heyecanlı ve kaygılıyım.seneler geçiyor.o göbüşümdeyken de yazışıyodum böyle.tekmeledi.doğdu doğacak diye.doğmuş büyümüş okula başlamış.darısı yeni doğacak kuzucukların başına.çok var gibi geliyo di mi.arkaya bakınca öyle olmuyomuş.

Kızlar 4 gunluk kabizlik sonrası bugun tuvalete ciktim ama karin agrim gecmedi, ne yapabilirim? Gaz sancisi gibi ama butun gundur dolasiyor karnimda

Ben geçen gün doğmamış cocuga ev ayakkabısı bakıyorum sonra dedim doğum buyuyecekte bunları giyecek. Doğması bile uzak geliyor.
Oğlunun Allah başarılarını görmeni nasip etsin. 1. Sınıf da zor.

Biz de bgn bebek mobilyası baktık beyazlar çok güzel ben onlardan alicam yalnız burda fiyatlar 5 bin falan 400 euro süpermış

Kızlar cuma günü kız kardeşimin düğünü vardı, çarşambada kınası. Eski enerjim yerine geldi şükür ama yorgunluk oldu. Birde dün bütün sülaleyi yemeğe çağırdım. Biz çerkeziz, çerkeslerin meşhur yemeğini yaptık. Evde 30 kişiydik. Ama çok güzel geçti. Herkes bi işin uından tuttu. Yemeğide onlar yaptı zaten:) yatağa yattığımda ayaklarım çok sızlıyordu. Herkes bana hasta muamelesi yapmaya çalıştı ama hiç yerimde durmadım:) Allahın izniyle bişeycik olmaz enerjim yerinde çok şükür. Biz daha cinsiyeti öğrenemedik. Bu ay sonu inşaAllah. Nub teorisi için yüklicem bi ara. Tahmin isterim S Sond :)

Ben de hep erkek hissediyordm, rüyamda k ama eşim erkek istiyordu diyerek erkeği alıp gidiyordum
canım ben de concord almayı düşünüyorum baktım inceledim katlanması arabaya konması da müsait gibi geldi, yıl sonuna doğru belki indirim olur diye acele etmiyorum şimdilik

sana da iki kere gözünaydın o zaman.sen de öğrenmişsin cinsiyeti.seninki de kızdı galiba.sağlıkla al kucağına ismi hazır mı.araştırılacak mı?

Saolasin canim evet kiz degismezse :) isim dusunmedim henuz agirdan aliyorum nedense bu konuyu

Dunyaya gelen buyuyor iste masallah pasaya rabbim zihin acikligi versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…