mrb netten ebru m.... dıye devam eden bır site var ındırım bolumu var oradan klasık falan var bakabilirsın cnm ... tam isim yazılıyo mu bılmıyorum yasak olabılır..ya kızlar ben kıyafet bulamıyorum hiç
bir de dun cok guzel ciciler buldum bayanlarinstagram da bi satici isim verebiliyo muyuz acaba cok sirin seyler var bayildimmmm
Gunaydin kislar
Faceden bi grup actim
2015 subat annekeri ve melekleri
Simdilik grup gizli isteyen varsa ekleyelim ordan da goruselim
Canım senin kızın ne kadarlık bilmiyorum. Benim oglumda bu gece aynısı idi. Şimdiden kara kara düşünmeye başladım. Oğlum 17 aylık. Çocukları peşpeşe düşünenler ikisi arasında en az 2 yaş olsun. Diğeri Dogunca ya kadar 3 yaşını bulsun. Cis uyku yeme problemi çözülsün. Yoksaki çok zorIyi pazarlar kizlar hic günüm aydin degil bugun geceyarisindan beri cigrindan cikmis bir cocugum var. Bu aralar nedensiz krizlerinden ciddi anlamda yoruldum kardes geliyorun ayak sesleri mi bunlar bilmiyorum ama zaten huysuzdu daha betee böcek oldu kucuk cadi ya basedemiyoruz resmen
Araba isinde iyi arastirin derim agirligi cok onemli ne kadar pratik acilip kapanan birsey olursa ve tasimasi kolay yer kaplamayan o kadar kullanisli oluyor. Tabi bizim kadar bebegin konforu da.muhim bazi arabalarin oturus yatis pozisyonlari bence bebeklere hic uygun olmuyor onlarin sirt omurga gelişimine uygun olmasi muhim oyle yastık minder dayar desteklerim deniyor bazen alırken ama cok dogru bulmuyorum ben. Yon olayi benmki ilk etapta oto koltugu arabaya monte oluyordu kucuk oldugu donem yuzunuze donuk olmasi bi avantaj muhakkak. Biraz buyudugunde oto koltugu da olan puseti cikarip kendi oturma alanini takip kullanmya baslamistik biz o sekilde de rahat ettik disariyla ilgili bi cocuk oldugu icin devamli bize dönük olmasi gerekmedi yani. Tek cikicaksaniz yardim almadan açıp kapayabileceginiz bagaja yerlestrrken sikinti cikarmycak bsy olmasi avantaj oluyor
Canım senin kızın ne kadarlık bilmiyorum. Benim oglumda bu gece aynısı idi. Şimdiden kara kara düşünmeye başladım. Oğlum 17 aylık. Çocukları peşpeşe düşünenler ikisi arasında en az 2 yaş olsun. Diğeri Dogunca ya kadar 3 yaşını bulsun. Cis uyku yeme problemi çözülsün. Yoksaki çok zor
Ilk ben sorduğum için direk üzerime alınıyorum bu cevabı:)
Çok güzel açıklamışsın. Doğru madem yastıkla destek vericem neden okadar pahalı bi araba alıyım. Eğer bakma şansın varsa concorde neo arabalara bakarmısın ? Nasıl ? Ilk doğduğu andan itibaren kullanılırmı ??
Allah yardım etsin. Çocuğun karakteri böyleyse işin biraz zor olacak ama ona kardeş yapmakla çok iyi yapmışsın. Bazı huylarindan vazgececek zor da olsa. Ama bundan sonra daha sabır lı olman gerekecekCanim seninki kucuk iki yas sendromunda olablir o dönem de cok zor yasadik biz. Benimki 42 aylik koca kiz oldu herseye akli eriyor ama inanilmaz hircin baskin bi karakter hiçbişeyle durduramiyon inadini huyuna gitmek guzellikle konusmak da yaramiyo.sanirsin buyyk insan bir de boyle durduk yere kriz cikartiyo en illet oldugum o zaten iktidar mücadelesi bizimki herseyin tek hakimi olma arzusu tam bi kucuk ergen yani of gözüm korktu bebekten sonra neler gorcez bakalim
Allah yardım etsin. Çocuğun karakteri böyleyse işin biraz zor olacak ama ona kardeş yapmakla çok iyi yapmışsın. Bazı huylarindan vazgececek zor da olsa. Ama bundan sonra daha sabır lı olman gerekecek
Ben çok huysuzdum o yaşta dünya dayak yerdim ama yine de benim dediğim olsun derdim. Umarım kızım öyle olmaz.Inşallah canm ya başkalarıyla cok iyi yedi cihanla barisik sosyal bi cocuk ama bize hukmetme inadi cok fena gurbette herseyi biz olunca ayari sasrdi artik kardese cok hevesli olunca ondan sorun cikariyo diye de emin olamiyorum hani oyle bi hazrlik da yapmadik henuz kiskansin diycem ama cocuk iste bilemiyorsun niyesini yeni nesil cok fena valla ins kardesten sonra teskin olur diyorum bazilari da 4 yas krizi on ergenlik diyor buna ama biz buyurken yokmuydu bu donemler yahu iki kas gözle oturuverrdik yerimize ne saf nesilmisiz :)
Ben çok huysuzdum o yaşta dünya dayak yerdim ama yine de benim dediğim olsun derdim. Umarım kızım öyle olmaz.
Kuzenin kızı da 4 yaşında annesi yanında yokken olağanüstü bir çocuk ama annesi varken kapris naz hiç çekilmiyor.
Slm kizlsar bende kismet olursa subata bebisimi kucagima alacam hamilelik takvimini nerden yapacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?