- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
hapşırırken bende de oluyo. yere çöküyorum ister istemez. eşim artık hapşırırken otur falan demeye başladı.
elbise giy. en kurtarıcısı o.
zayıf olmak daha iyi kızlar boşverin. okulda beni görenler geçen haftadan beri kilo almışsın dedi. aslında aynıyım. ama nasıl bir tipim varsa her gördüğünde büyük görünüyorum millete
ilk hamilelikte normaldi kilom kıyafet de bulurdum neyse bakalım bebek doğsun veririz inş.
saol canım alah hepimizin bebeğine sağlık versin.ah masallah kuzumaane kadar da belırgın cıkmıs ve kocaman olmus resmen. ah ya acayıp duygulandım resmen çizilmiş gibi. bebegım benım ya . bu ayrıntılı resmi öi normal ultrason mu? ah kuzular kocaman oluyor artık ...
Masallah subanallahhBakın Buda benim kızçem :) maşallah kuzuma
kolunu emiyomuş dr öle dedi :)Masallah subanallahhyerim inu nasilda ellerini kaldirmis ya kuzucuk
hahaha :)) valla ben de bilmiyorum hangi takımlı olduğunu ama sık duyuyorum.eşime futbolcu isimlerini saydırıp bulacağım adını, böyle çok gizemli oldu merak ettim
heee ilhan mansız.bende ilhan dır : )
ayy cok merak ettım yaa:)hahaha :)) valla ben de bilmiyorum hangi takımlı olduğunu ama sık duyuyorum.
zayıf olmak daha iyi kızlar boşverin. okulda beni görenler geçen haftadan beri kilo almışsın dedi. aslında aynıyım. ama nasıl bir tipim varsa her gördüğünde büyük görünüyorum millete
ilk hamilelikte normaldi kilom kıyafet de bulurdum neyse bakalım bebek doğsun veririz inş.
benim bir tane likralı hamile pantolonum var siyah. bir de üst var o da siyah. paso onları giyiyorum. akşamdan yıkıyorum sabah gıyıyorum. nasıl olsa yakışmıyor bir şey almsam da fayda yok. bundan sonrada. bir tunik bir tayt üstüne de uzun hırka ile hamileliği bitirmek istiyorum.rahat olmaz mı cnm ya. ben zaten hersabah ne gıysem derdınden işe gec kalıyorum. normalde dert hamılelıkte ıyıce beter durum. elbıse almıstım bıkac tane onlarda artık hava serınledı gıyılmıyo askılı falan oldugu ıcın. tayt tunik gıyıyorum bıkac gundur
saol canım alah hepimizin bebeğine sağlık versin.canım bunu normal muayenede çekti 4 boyutluymuş ama ben biraz çakalık yaptım sanırım doktora dedim ki bana yüzünü gösterirmisiniz dedim biraz fazla hareketli bizim cadı durmuyo bakılırken ben öle diyince hemen 4 boyutluya çevirdi daha öncede rapor versin diye ayakta duramıyom demiştim gaddar oluyolar çünkü istediklerini yaptırmak için çakal olman gerekiyo :)
benim geçen hafta çok oldu. kasık ağrısı bimiyorum ama böyle sağ tarafıma bir sancı giriyordu aniden. bide oturup kalktıkça ıkı bulum yuruyordum gectı sonra.kızlar zaman zaman kasık ağrınız oluyor mu?
benim bir tane likralı hamile pantolonum var siyah. bir de üst var o da siyah. paso onları giyiyorum. akşamdan yıkıyorum sabah gıyıyorum. nasıl olsa yakışmıyor bir şey almsam da fayda yok. bundan sonrada. bir tunik bir tayt üstüne de uzun hırka ile hamileliği bitirmek istiyorum.
siz gibi olsam piyasada kıyafet bırakmaz hepsini alırdım ama işte kilo çok alınca her giyilen yakışmıyor.
ben resimden bir şey anlamadım. baktım baktım. bunu ne zaman çekti yeni mi?kolunu emiyomuş dr öle dedi :)
:) sen deki ona ilk önce yüzünü gösterirmisiniz o normalde göstermez zaten gösterir se de 4 boyutluda bakabiliyormusunuz de :) inşalah gösterir canımvalla dogru soyluyosun gercekte çakal olmak lazım. bı dahakıne bende istıycem boyle resım özendirik oldum
onların kalıpları çok buyuk ben bıle aldım bu kiloyla belımde tutumuyor sureklı cekerek dolaşıyorum. ama defactonun modelleri daha ıyıler orayı da dene ıstersen. bazı mağazalarında genıs hamıle reyonları var.bebegım oyle dıyosunda ben kıcımda duran pantolon bulamıyorum:) lcw den denedım resmen düştü ya :) cok buyuk gelıyor. olanı bulsak alıcaz da yok ki :) zayıf olmak kılolu olmak kadar zor
ben resimden bir şey anlamadım. baktım baktım. bunu ne zaman çekti yeni mi?
Ben buldum arda:))))))))hahaha :)) valla ben de bilmiyorum hangi takımlı olduğunu ama sık duyuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?