2015 Şubat Anneleri

h&m nin de her mağazasında yok. ben burda baktım iki yere yoktu hamile kıyafeti . Marmara forum da var dediler ama . bıraktım sonra. istanbulda Klasik kıyafet arayanlar için bakırköyde sadece hamile kıyafeti satan yerler var, orda her istediklerini bulabilirler.

ilhan mansız futbolu bırakalı çok oldu esocumm ama sen ilhan sın : ))

inşallah çıkmaz. sanmıyorum çıksın da 29 eylül çok uzak değil mi? başka doktora gittin mi? ya da bekleyeceksen endişesiz bekle bari diyicem de onu nasıl yapacaksan.
sanmıyorum bir şey çıksın.

inşallah çıkmaz. sanmıyorum çıksın da 29 eylül çok uzak değil mi? başka doktora gittin mi? ya da bekleyeceksen endişesiz bekle bari diyicem de onu nasıl yapacaksan.
sanmıyorum bir şey çıksın.
haftaso o zaman doluyo dedi dr o yüzden bekleyin dedi 2 3 doktorla konuştum kadın doğumcu onlarda tek başına bişi ifade etmez diyo da biz yinede bi profa gitcez tedbir amaçlı

valla hafta sonu ıkı gun gezdım yok bulamadım. elbıse ve tayta devam durumundayım suan :) ben avmlerı gezdım ama bu hafta sonuda carsıya cıkıcam artık
e gebe com a bak istersen ben ordan aldım pantolonlarimi. normalde 36 giyiyorum bu magazadan 32 ve 34 aldım.

carrefour a baktım ama orda hıc bırsey kalmamıstı. kapriler ve t-shirtler vardı sadece. başka magazasına bakayım bne ozaman

e gebe com a bak istersen ben ordan aldım pantolonlarimi. normalde 36 giyiyorum bu magazadan 32 ve 34 aldım.

bursada magazasına gıttım 160 tl dedı. fazla geldı. bide netten bakayım fiyatlarına

Arda mı? İlhan mı?
bilmece yaptınız daa . olsun bıraksın ilhan, biz çok severdik vakti zamanında.
eee bebek nasıl bakalım

acıktı teyzesi şimdi onu doyuruyorum : )) ya hakkaten bişey soracam bikaç gündür geceleri acıkıyorum midem kazınıyor ama uykumda bastırıyo bi taraftan sende acıkıyon mu gece

haftaso o zaman doluyo dedi dr o yüzden bekleyin dedi 2 3 doktorla konuştum kadın doğumcu onlarda tek başına bişi ifade etmez diyo da biz yinede bi profa gitcez tedbir amaçlı
hee iyi o zaman. bu doktorlar verem edecekler beni.
ben ilk kez doktora gittiğimde (çok araştırıp , yorum okudum da gittim) bana dedi bebek yok içerde kese boş, boş gebelik olabilir, kenarda kanama noktaları var, düşük riskin yüksek, ilerde rahim yırtılması yaşayabilirsin ve bir sürü olumsuz şey.
onca sıkıntı çekmişim, ameliyat olmuşum , düşük yapmışım, zor bela hamile kalmışım ve ilk karşılaştığım olaya bak.
yol boyu ağladım ve 3 gün göz yaşım kurumadı. bir daha gitmedim.
geçen hastaneden aradılar kaç ay sonra . neden bizi tercih etmediniz diye sordular .dedim böyle böyle oldu. teşekkür etti kapattılar.
aslında kimsenin ekmeği ile oynamak da istemem. işlerini iyi yapıyor olabilirler, belki kötü de olsa onları söylemekle yükümlüler ama insan biraz da hamile psikolojisini bilir de mi? söylemek için başka dil geliştirir ve rahatlatarak söyler.
dikkat edin tercih edilen doktorların hepsi canayakın olduklarından tercih ediliyorlar.

acıktı teyzesi şimdi onu doyuruyorum : )) ya hakkaten bişey soracam bikaç gündür geceleri acıkıyorum midem kazınıyor ama uykumda bastırıyo bi taraftan sende acıkıyon mu gece
gece acıkmıyorum o kadar çok su içiyorum ki acıkmaya zaman kalmıyor sanırım. ya benım rahmetli babaannemin küçüklükten içime işlettirdirdiği bir lafı vardı " gece yemeyin uykuya karışır" ondan dolayı eskiden beri gece acıksam da yemek yemıyorum ama acıkmıyorumda.
canım benim depolarım 6 yıl daha yemek yemsem bana yeter ama bugun ne yesem kesmıyor aşırı bir karbonhidrat isteğim var.

Ya bi de bir şey daha soracam uyurken baldınız kramp giriyor mu 2 defa oldu bende ama erken değilmi daha

biraz sonra susuyorlar merak etme.

Ya bi de bir şey daha soracam uyurken baldınız kramp giriyor mu 2 defa oldu bende ama erken değilmi daha

banada oldu bı ıkı defa cığlık atarak uyandım , hatta eşimde tırstı baya noluyo dıye. ama 5 sanıye sonra gectı

hangi hastaneydi cnm ve doktorun kimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…