h&m nin de her mağazasında yok. ben burda baktım iki yere yoktu hamile kıyafeti . Marmara forum da var dediler ama . bıraktım sonra. istanbulda Klasik kıyafet arayanlar için bakırköyde sadece hamile kıyafeti satan yerler var, orda her istediklerini bulabilirler.su kıyafet sorunu hepımızın canını sıkıyor anlasılan ama haklısın lıselılerın ne yapıcagı bellı olmaz. sen hangı sehırdesın cnm? eger bulundugun yerde h&m magazası varsa orda cok guzel seyler vardı. maalesef bursada yok ben istanbuldan kuzenlere ısmarlamayı dusunuyorum
inşallah çıkmaz. sanmıyorum çıksın da 29 eylül çok uzak değil mi? başka doktora gittin mi? ya da bekleyeceksen endişesiz bekle bari diyicem de onu nasıl yapacaksan.kız nasıl bişi anlamadın eli kolu burnu ağzı bacağı beli daha ne olsun :) cumartesi çekildim esobacım hiç sorma ya bu fotoyu aldık ama kalbinde beyaz leke varmış kuzumunayrıntılıya gitcez 29 eylülde hemde profesore göstercez inşallah bişi çıkmaz
siz acıkmadınız mı yav gidin yemek yiyin. bırakın şimdi.Ben buldum arda:))))))))
haftaso o zaman doluyo dedi dr o yüzden bekleyin dedi 2 3 doktorla konuştum kadın doğumcu onlarda tek başına bişi ifade etmez diyo da biz yinede bi profa gitcez tedbir amaçlıinşallah çıkmaz. sanmıyorum çıksın da 29 eylül çok uzak değil mi? başka doktora gittin mi? ya da bekleyeceksen endişesiz bekle bari diyicem de onu nasıl yapacaksan.
sanmıyorum bir şey çıksın.
Arda mı? İlhan mı?ilhan mansız futbolu bırakalı çok oldu esocumm ama sen ilhan sın : ))
e gebe com a bak istersen ben ordan aldım pantolonlarimi. normalde 36 giyiyorum bu magazadan 32 ve 34 aldım.valla hafta sonu ıkı gun gezdım yok bulamadım. elbıse ve tayta devam durumundayım suan :) ben avmlerı gezdım ama bu hafta sonuda carsıya cıkıcam artık
:) sen deki ona ilk önce yüzünü gösterirmisiniz o normalde göstermez zaten gösterir se de 4 boyutluda bakabiliyormusunuz de :) inşalah gösterir canım
onların kalıpları çok buyuk ben bıle aldım bu kiloyla belımde tutumuyor sureklı cekerek dolaşıyorum. ama defactonun modelleri daha ıyıler orayı da dene ıstersen. bazı mağazalarında genıs hamıle reyonları var.
e gebe com a bak istersen ben ordan aldım pantolonlarimi. normalde 36 giyiyorum bu magazadan 32 ve 34 aldım.
Arda mı? İlhan mı?
bilmece yaptınız daa . olsun bıraksın ilhan, biz çok severdik vakti zamanında.
eee bebek nasıl bakalım
Aynen canım ya gece sancıyla uyandımBende de var iki gundur dun aksam acile gittim serum vuruldum biraz hafiflemisti simdi yine basladi
hee iyi o zaman. bu doktorlar verem edecekler beni.haftaso o zaman doluyo dedi dr o yüzden bekleyin dedi 2 3 doktorla konuştum kadın doğumcu onlarda tek başına bişi ifade etmez diyo da biz yinede bi profa gitcez tedbir amaçlı
Kızlar ben laiklik den aldım kot çokta rahat fiyatı da uygunbursada magazasına gıttım 160 tl dedı. fazla geldı. bide netten bakayım fiyatlarına
gece acıkmıyorum o kadar çok su içiyorum ki acıkmaya zaman kalmıyor sanırım. ya benım rahmetli babaannemin küçüklükten içime işlettirdirdiği bir lafı vardı " gece yemeyin uykuya karışır" ondan dolayı eskiden beri gece acıksam da yemek yemıyorum ama acıkmıyorumda.acıktı teyzesi şimdi onu doyuruyorum : )) ya hakkaten bişey soracam bikaç gündür geceleri acıkıyorum midem kazınıyor ama uykumda bastırıyo bi taraftan sende acıkıyon mu gece
Kızlar ben laiklik den aldım kot çokta rahat fiyatı da uygun
biraz sonra susuyorlar merak etme.merhabalar kızlarr oku oku anca bıtırdım... bugun benım kuzuzcumda anasınıfına basladı.. hersey guzeldı ama babaanneye bırakıp ıse gıtmek ıcın cıktım arabaya bınmeden daha neden benı bıraktın dıye aglamaya baslamıs aradılar ıcım parca parca oldu artık sunu alcaz bunu alcaz dıye oyaladım ama cokkk uzuldum.. allah tum cocuklarımıza zıhın acıklıgı versın... persembe kontrolum var ınsallah yolunda gıder hersey...
Ya bi de bir şey daha soracam uyurken baldınız kramp giriyor mu 2 defa oldu bende ama erken değilmi daha
hee iyi o zaman. bu doktorlar verem edecekler beni.
ben ilk kez doktora gittiğimde (çok araştırıp , yorum okudum da gittim) bana dedi bebek yok içerde kese boş, boş gebelik olabilir, kenarda kanama noktaları var, düşük riskin yüksek, ilerde rahim yırtılması yaşayabilirsin ve bir sürü olumsuz şey.
onca sıkıntı çekmişim, ameliyat olmuşum , düşük yapmışım, zor bela hamile kalmışım ve ilk karşılaştığım olaya bak.
yol boyu ağladım ve 3 gün göz yaşım kurumadı. bir daha gitmedim.
geçen hastaneden aradılar kaç ay sonra . neden bizi tercih etmediniz diye sordular .dedim böyle böyle oldu. teşekkür etti kapattılar.
aslında kimsenin ekmeği ile oynamak da istemem. işlerini iyi yapıyor olabilirler, belki kötü de olsa onları söylemekle yükümlüler ama insan biraz da hamile psikolojisini bilir de mi? söylemek için başka dil geliştirir ve rahatlatarak söyler.
dikkat edin tercih edilen doktorların hepsi canayakın olduklarından tercih ediliyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?