.acıktı teyzesi şimdi onu doyuruyorum : )) ya hakkaten bişey soracam bikaç gündür geceleri acıkıyorum midem kazınıyor ama uykumda bastırıyo bi taraftan sende acıkıyon mu gece
medipol doktorun adı neydi? fazile adı da soyadını hatırlamıyorum. c.paşanın doktoruymuş herkes her ince ayrıntıya bakar dıye yorum yapmış ama suratsız dıye yapmamışlar.yüzüme bile bakmadı. sanki düşmanımmış.hangi hastaneydi cnm ve doktorun kimdi?
gece acıkmıyorum o kadar çok su içiyorum ki acıkmaya zaman kalmıyor sanırım. ya benım rahmetli babaannemin küçüklükten içime işlettirdirdiği bir lafı vardı " gece yemeyin uykuya karışır" ondan dolayı eskiden beri gece acıksam da yemek yemıyorum ama acıkmıyorumda.
canım benim depolarım 6 yıl daha yemek yemsem bana yeter ama bugun ne yesem kesmıyor aşırı bir karbonhidrat isteğim var.
V
.
ben dün gece 5te eşimi uyandırdım bişiler yemek için kalktım bi süt içtim biraz çörek yedim yattım sabaha gene kurt kadar aç kalktım :)
:) yanlış yazmışım LC Waikiki demek istemiştim:)laiklik ne canım magaza mı? int sitesi mi?
iyi masum bir şey istemiş.bu gece mesela canım salatalık istedi : ) ama kalkamadım da gece gece salatalık nedir yaa
ayy kızımda delı salatalık yemıstım ustelıkte kısın hamıleydım ama kokuyodu resmen sımdı kızımda cok sever...bu gece mesela canım salatalık istedi : ) ama kalkamadım da gece gece salatalık nedir yaa
Aynen walla bende eşimi uyandırıyorumbanada oldu bı ıkı defa cığlık atarak uyandım , hatta eşimde tırstı baya noluyo dıye. ama 5 sanıye sonra gectı
iyi masum bir şey istemiş.
Tuzlu poğaça gibi işte :) tuzlu olunca midemi bastırıyor tatlıyı hiç sevmiyorum zorla bazen yemeye çalışıyorumbişeyler yapıp koymalıyım dolaba artık gece kalkınca hemen yiyebileceğim çörek ne çöreği kız bak şimdi : )))
kafasında çiçek olanlardan ve şekli bozuk olanlardan al.he sabah uyanınca baktım dolaptakiler benim canım istediği gibi değillerdi şimdi işteyim ama çıkışta bi markete uğrayacam alacam o masum şeyden : )))
ayy kızımda delı salatalık yemıstım ustelıkte kısın hamıleydım ama kokuyodu resmen sımdı kızımda cok sever...
Tuzlu poğaça gibi işte :) tuzlu olunca midemi bastırıyor tatlıyı hiç sevmiyorum zorla bazen yemeye çalışıyorum
Niye uyandırıyorsynuz? Ve niye çığlık atıyorsunuz anlamadım ben orayu kaçırdım galiba :)Aynen walla bende eşimi uyandırıyorum
kafasında çiçek olanlardan ve şekli bozuk olanlardan al.
Cnm eltim yapmış un tuz yağ ve sütten yapılıyor ben bilmiorum nasıl yapıldığını :)nsl yapıyon basit mi yapması mayalı mı bu bilgileri de versene : ))))
özlem sana deneyimli olarak soruyorum. ne zaman aş eriyorsun canının istemesi değil böyle deli gibi istemeler ne zaman oluyor. benim canım daha bir şey istemedi.hoş paso yiyorum ama özel bir şeyler istemiyor normal gündelik yiyecekler istediklerim.ayy kızımda delı salatalık yemıstım ustelıkte kısın hamıleydım ama kokuyodu resmen sımdı kızımda cok sever...
niye tuhaf oldun. benimde 2 li yaptı sonra 3 lü yaptKızlar bide 3 lü tarama yı yaptırdınız mı ben cuma yaptiricam 2 li taramayı yapmadı benim drum ense kalınlığı normal dedi 3 lu yaparız dedi ama içim bi tuhaf olup bitseydi biran önce rahatlicam
akşam yemeği yaptık da gece yapıp dolaba koymak kaldı.bişeyler yapıp koymalıyım dolaba artık gece kalkınca hemen yiyebileceğim çörek ne çöreği kız bak şimdi : )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?