2015 Şubat Anneleri

V
acıktı teyzesi şimdi onu doyuruyorum : )) ya hakkaten bişey soracam bikaç gündür geceleri acıkıyorum midem kazınıyor ama uykumda bastırıyo bi taraftan sende acıkıyon mu gece
.
ben dün gece 5te eşimi uyandırdım bişiler yemek için kalktım bi süt içtim biraz çörek yedim yattım sabaha gene kurt kadar aç kalktım :)

hangi hastaneydi cnm ve doktorun kimdi?
medipol doktorun adı neydi? fazile adı da soyadını hatırlamıyorum. c.paşanın doktoruymuş herkes her ince ayrıntıya bakar dıye yorum yapmış ama suratsız dıye yapmamışlar.yüzüme bile bakmadı. sanki düşmanımmış.

bu gece mesela canım salatalık istedi : ) ama kalkamadım da gece gece salatalık nedir yaa

V
.
ben dün gece 5te eşimi uyandırdım bişiler yemek için kalktım bi süt içtim biraz çörek yedim yattım sabaha gene kurt kadar aç kalktım :)

bişeyler yapıp koymalıyım dolaba artık gece kalkınca hemen yiyebileceğim çörek ne çöreği kız bak şimdi : )))

ben akşam bunları alıcam gidebilirsem biri 50 küsür diğeri 30 küsür dü. internet mağazasında. kısa kollu ama olsun hırka giyerim hava soğuyunca. hava benim için soğumayacak sanırım.

Eklentiler

• 5873-m--azeleo--acelya-0-1.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 90
  • 5909-siyahblackxs--3-1.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 68
he sabah uyanınca baktım dolaptakiler benim canım istediği gibi değillerdi şimdi işteyim ama çıkışta bi markete uğrayacam alacam o masum şeyden : )))
kafasında çiçek olanlardan ve şekli bozuk olanlardan al.

ayy kızımda delı salatalık yemıstım ustelıkte kısın hamıleydım ama kokuyodu resmen sımdı kızımda cok sever...

aa benimde belki kızım olur : ))) daha belli değil cinsiyeti bebeğimin ama bana çekmiş obur olacak , metebolizmasıda bana çekerse tamamdır yer yer kilo almaz heheyyy

Kızlar bide 3 lü tarama yı yaptırdınız mı ben cuma yaptiricam 2 li taramayı yapmadı benim drum ense kalınlığı normal dedi 3 lu yaparız dedi ama içim bi tuhaf olup bitseydi biran önce rahatlicam

ayy kızımda delı salatalık yemıstım ustelıkte kısın hamıleydım ama kokuyodu resmen sımdı kızımda cok sever...
özlem sana deneyimli olarak soruyorum. ne zaman aş eriyorsun canının istemesi değil böyle deli gibi istemeler ne zaman oluyor. benim canım daha bir şey istemedi.hoş paso yiyorum ama özel bir şeyler istemiyor normal gündelik yiyecekler istediklerim.

Kızlar bide 3 lü tarama yı yaptırdınız mı ben cuma yaptiricam 2 li taramayı yapmadı benim drum ense kalınlığı normal dedi 3 lu yaparız dedi ama içim bi tuhaf olup bitseydi biran önce rahatlicam
niye tuhaf oldun. benimde 2 li yaptı sonra 3 lü yapt
bişeyler yapıp koymalıyım dolaba artık gece kalkınca hemen yiyebileceğim çörek ne çöreği kız bak şimdi : )))
akşam yemeği yaptık da gece yapıp dolaba koymak kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…