2015 Şubat Anneleri

canım kızmda bıldıgın 12 13 haftalık hamıleyken acaıp et kavurması ıstıyodu cnm normalde et yemezdım ben hatta kurban bayramına denk gelmıstı ve bendekı sevıncı gormelıydın babam oturup agladı yıllardır benım yedıremedıgımı bu karnındakı essek sıpasımı yedırdı sana dıye :) ama boyel nasıl kokuyodu anlatamam bıde sonra ıste salatalık resmen uykumda bıle kokuyodu taze taze.. ama bunda daha oyle canım ısteye ısteye bısey yıyemedım hala olmadı dahada olmaz belkı dedım ozaman ınsan aynı olsada cocuktan cocugada fark varmıs arkadas...

niye tuhaf oldun. benimde 2 li yaptı sonra 3 lü yapt

akşam yemeği yaptık da gece yapıp dolaba koymak kaldı.

yok la yemek olarak değil , nerde yemek dediğin gibi akşam yemeğini zor çıkarıyom hamile olalı evdeki makarna rezervi tükendi 2 yılda yemediğimiz makarnayı 3 ayda yedik : ))) öyle çörek gibi falan işte atıştırmalık

Tuhaf oldum derken korkuyorum kötü bişey çıkarsa diye

ben bir tane biliyorum çörek değilde poğaça çok güzel oluyor ama ben kilodan dolayı yiyemiyorum.

Bendede var surekli kasik agrisi buyume kaynaklidir heralde
canım doktor ile görüştün mü hiç ilaç falan kullanıyo musun? benim geçmişti yine hortladı bi arkadaşıma sordum magnezyum veriyo dr o rahatlatıyo dedi benm dr lar bişe söylemedi olur normalden başka

Ya kızlar ben sitede yeniyim daha mesela cevapla diyorum yanlış kişinin mesajini cevaplıyor:)

Gece uyurken ayağımiza kramp giriyor ondan
Ya benimde bacaklarıma acayip kramp giriyor amlatılmaz resmen bi saatte bir uyanıyorum sağa dönüp yatsam sağ bacağıma sola dönüp yatsam sol bacağıma giriyor ve sırt üstü uzanmadıkça da geçmiyor magnezyum eksikliğinden diyorlarda nspıcam ne yicem şaşırdım walla

Niye uyandırıyorsynuz? Ve niye çığlık atıyorsunuz anlamadım ben orayu kaçırdım galiba :)

cnm gece uyurken aniden kramp girdi bacağıma bi iki sefer ama baya acıdı yanı. uykudan bagırark kalktım. ben ne oldugunu anlayamadım tabi eşim hiç anlamadı. ama bıkac sanıye sonra gectı tekrar uykuya dalmısım. nette okudum olabılıyormus hamılelıkte

kızlar krampa arada muz yıyerek cozum bulabılırsınız ama cok yemeyın malumm kabızlık yapabılır... bıde defactonun kalıpları cok dar suu gıcık zayıf hamısler oraya bakın sız enıyısı... esobam bızı nere paklar bılemıcemmm :) allahtan bızım kurum dag basındada oyle resmı felan takılmıyoruz :)

[QUOTpatis, post: 36817087, member: 548109"]bursada magazasına gıttım 160 tl dedı. fazla geldı. bide netten bakayım fiyatlarına[/QUOTE]
Suan indirim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…