2015 Şubat Anneleri

merhaba uzun süredir giremedim. evimizin yoluna mıcır döşemişler bir süştüm çok şükür sıkıntı olmadı ama bir hafta dinlen dedi dr amcamız dinlendik iyiyiz şükür sizler nasılsınız cinsiyetler belli olmuş maşallah yarın güncelleme yapma vaktidir diyorum.. bu hafta benim göbeğim coştu bi foto atasım geldi hani nerde göbüşler görelim bakalım...

Eklentiler

• 983784_1465880390340032_1131938141485266254_n.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 104
Bu durumdan cok rahatsiz olsam da malesef ben de var hemen kendime yoruyorum
Uf evet işte cnm benim düşünmemeye çalışıyorsun ama kafana yazılıyor olabildiğince kötü hikaye duymak istemiyorum ama illa geliyor kulağına Allahım korusun yinede

Herkes öyle. Ben bugün gittim şu bir derdim var bölümünde bebekle ilgili bir şey okudum akşama kadar ona üzüldüm,okurken ağladım. Sonra birde her ths yüksek diyorya ona da taktım ya benimde yüksekse doktor bakmadıysa diye.yarın gidip tahlil yaptırcam.

Malesef bu bende de var insan olumsuz tesire daha cabuk giriyor yalniz dikkatimi ceken bisey var evham evhami doguruyor başarabilirsek en guzeli dusunmemek

hay masallah gonlunce bi ohh dersin simdi darisi bizlere
Evet cnm duymamaya takmamaya çalışıyorum ama bazen takılıyorum elde olmadan napıcam ben bu durumu ya

kötü düşüncelerden korkmayın kızlar. ben oğluma hamileyken bebeğimi kaybettim grubundaki hikayeleri okurdum ve şükrederdim onlar için dua ederdim. şimdi vaktim olmuyor o ayrı. ama yine de gördüğümde duayı eksik etmiyorum. Rabbim sağlıkla kavuştursun meleklerimize. mesela ben doğum videolarını izleyip ona göre karar vermiştim ve bana cazip gelen genel anestezi ile sezeryan olmuştu hiç de pişman değilim yine gelen olacağım Rabbim nasip ederse.

Cnm tshın yüksek olsaydı hamileliğimizin ilk zamanlarda yapılan tahlillerde çıkardı doktorun bişi demediyse takma yoktur bişey ya ben kaçtıkça kulağıma geliyor haberlerde dinledim bugün bi hbr mahvoldum gene bide tam kafayı rahatlatıyoruz bişi çıkıyor yani doğuma kadar rahat yok . Yok şu aylık olduk bu aylık olduk bitmiyor takıntı illa o bebeğin doğduğu günü görene kadar galiba,. Bide kızıyorum kendime ben mi böyleyim diye acaba bebeğimi üzmek istemiyorum

MaşaAllah göbüş almış başını gitmiş:)
Benim cinsiyet henüz belli olmadı olunca inşaAllah:)

hani şunu demek istiyorum bazen gerçekten önemli olan bnm için tabi önemli sorular soruorum genelde yani % 90 nı gümbürtüye gidiyor nedense
Genelde birileri yazar ama bazı zamanlarda kilodan, göbeklerden,bebek adından konuşuyorlarsa arada yazılanları pek görmüyorlar.

Aaa ilk kez benim göbek kadar göbek gördüm. Ne güzel.

canım senin bayağı çıkmış göbeğin bn hala aynıyım alah allah bebek gelişmior mu ne

Iyi akşamlar canlar okuldan geldim uyudum mutfaga giristim gunler sonra uc cesit yemek yaptim saka gibi tebrikler kendime tabi bunda bugun canimin sıkkın olmasinin payi buyuk arada bir birilerinn canimi sıkmasi gerekecek galiba
Okuldami canin sikildi canim masallah birden acildin:)

canım senin bayağı çıkmış göbeğin bn hala aynıyım alah allah bebek gelişmior mu ne
Bebek Zaten hepi topu 220 gr ne kadar göbek çıkaracak benimki kilo ve gaz sanırım. Bebegin olduğu yer belli orda minik bir göbek. Gelişiyordur merak etme

yok canım düşünme öyle benim iç karnım yok. bu hafta coştu her gün daha da buyuyor sanki. artık benim için zor günler başlıyor. düşün ki sen rahat rahat dolaşırken ben 5 dk da bir dinlenerek yürüyüş yapacağım göbeğim yüzünde. boşverrr sağlıklı olsunlarda 9 ay yatmaya razıyım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…