Allahın izniyle hiç bişi olmaz canım bebiişlerimiz sağlıkla doğacak. RAbbime emanetler.
Sen gönlünü ferah tut. ayrıntılı usg ni bekle.
Benim bebeğiminde ensesi kalın çıktı sınırda tam.
2li testi yaptırdık şükür buna rağmen risklerimiz düşük çıktı.
Bugün 3lü testimin sonucunu aldım onda da risklerimiz cute off değeri altında çıktı. Ama işte annelik bir kere ense kalınlığı sınırda şöyle olabilir böyle olabilir dediler içine insanın işliyor. Ama ben 2 liyi yaptırdığımz gün bebişimi gördüm harketlerini fln burun kemiğide oluşmuştu ya içime ferahlık geldi ve o günden sonra hep bebişimle konuşuyorum annecim sen sağlıklısın ben hissediyorum sağlıkla kavuşacağız fln die :) belki deli diyebilirsiniz ama ben bebeğimi üzülerek mutsuz etmiyor aksine olumlu enerji vermeye çalışıyorum.
Ensesi kalın die kalbinde anomali olabilir ayrıntılıda bir perinatoloji uzmanına gitsen iyi olur dediler ama uygun fiyata yada devlette olan bir uzman bulamadık henüz dünya para istiyorlar napıcaz bilmiyorum.
Herşeye rağmen benim oğluşum sağlıkla gelişiyor annesine kavuşmayı bekliyor ben buna inanıyorum ki ben FMF hastasıyım bu yüzden bir çok riski taşıyor olma ihtimalimiz var.
Allahın izniyle hiç bişi olmaz canım bebiişlerimiz sağlıkla doğacak. RAbbime emanetler.
Sen gönlünü ferah tut. ayrıntılı usg ni bekle.
Benim bebeğiminde ensesi kalın çıktı sınırda tam.
2li testi yaptırdık şükür buna rağmen risklerimiz düşük çıktı.
Bugün 3lü testimin sonucunu aldım onda da risklerimiz cute off değeri altında çıktı. Ama işte annelik bir kere ense kalınlığı sınırda şöyle olabilir böyle olabilir dediler içine insanın işliyor. Ama ben 2 liyi yaptırdığımz gün bebişimi gördüm harketlerini fln burun kemiğide oluşmuştu ya içime ferahlık geldi ve o günden sonra hep bebişimle konuşuyorum annecim sen sağlıklısın ben hissediyorum sağlıkla kavuşacağız fln die :) belki deli diyebilirsiniz ama ben bebeğimi üzülerek mutsuz etmiyor aksine olumlu enerji vermeye çalışıyorum.
Ensesi kalın die kalbinde anomali olabilir ayrıntılıda bir perinatoloji uzmanına gitsen iyi olur dediler ama uygun fiyata yada devlette olan bir uzman bulamadık henüz dünya para istiyorlar napıcaz bilmiyorum.
Herşeye rağmen benim oğluşum sağlıkla gelişiyor annesine kavuşmayı bekliyor ben buna inanıyorum ki ben FMF hastasıyım bu yüzden bir çok riski taşıyor olma ihtimalimiz var.
Cnm dal gitsin araya baska turlu kacirirsinherkese mrb tabi yine cvb olmayacak ama hergün şansımı deniyorum işte bakıyorum öylesine
Cnm kac kisi oldunuzCnm whatsap grubu olarak biz burayida birakmadan takip ediyoruz
Sahabelerden ummu eymen in adi diye okudum ben amaEYMEN de güzel isim.cennet kapılarından birisinin ismi yanılmıyosam.tevekkül edenlerin kapısı olabilir.ben de kızma reyyan olabilir mi ki diye düşünüyorum (oruç ehlinin gireceği kapı)ama reyhanla karışır mı bilemiyorum.ailede de reyhan var.
Kiz deme oyle pasama o simdi yapiyo dogunca yapmaz bi kere.Selam kızlar:)Bende elimden geldiğince bakmaya çalışıyorum buraya da :)whats up grubu olsa da burası ayrı:)Ama telefon çok daha rahat ne yalan söyleyim:)Herkes iyidir inşallah keyifler nasıl bebeklerimiz nasıl:)Benim doktora gitmeme çok var daha 24 gün!!Nasıl geçecekse bende bilmiyorum..Hareketlerini çok net hissediyorm kafasını tutucam sanki elimde bu beni fena yakacak galiba ilk oğlum uslucuktu:)Neyse sağlıkla kucağımıza alalımda gerisi önemli değil...
Kiz deme oyle pasama o simdi yapiyo dogunca yapmaz bi kere.
En cok gicik oldugum sey de ilac kullandigim halde tshin yukselmis olmasicanım o normal insanlar için için 4.2 sınır. hamileler için 2.5 ve altında olması gerekiyor.
Benim düğünümden 1 hafta önce rutin kadın doğuma kontrole gitmiştim tsh olduğunu öle öğrendim.
Hamilede kalmazsın demişlerdi normal sınırlara inmeden 6.4 tü ilk bnm. Sonra 4.9 düştü bebek istediğimiz için 25 mg ilaç başladım 3.06 ya düştü ve o ay hamile kaldım. 25 mg ile devam ediyordum dahiliyeci normal sınırlarda die ilaç arttırmadı 4.2 nin altında die ama 15 gün sonra değerim 3.9 ya yükselmişti bebekten dolayı artıyor. Snra 50 mg yükselti bir gün tam bi gün yarım iç demişti ve ben endokrin uzmn randevu almıştım. İlacı her gün 50 mg içtim hiç yarım içmedim. 15 böle içtim değerim endokrinciye gittiğimde 1.99 a düşmüştü ve şuanda 1 ay snra tekrar baktırdım 1.88 di. Böyle 50 mg devam ediyorum ben. İlk üç ay bnmde 1.99a düşene kadar bebeğime bişi olmuşmudur stresm vardı ama stres bebeğe daha zararlı o yüzden bol dua ve ilaçlarımızı düzenli içerek bebişlerimizin sağlıklı olduğuna inanıcaz onlara mutluluk güzel hisler hissettiricez.
Unutmayın hamişler bir bebeği anne karınında her türlü eetkiden direkt olarak etkilenmektenden koruyor yapısal olarak biyolojik olarak konumu ama sadece annenin hislerinden direkt etkilenmekten korumuyor. O yüzden mutlu olalım mutlu bebişler doğuralım Allahın iziniyle
Ilki şaheser olmus buda oyle olcak ins mumkunse bizde seninkine benzetmeyecalisiyoruz :)Öylemi diyon Handecim :))Görcez bakalım:)İnşallah :)
Gönlünü ferah tut, ben de o kdr sıkıldım ki yaşadığım sehirden kalktım şimdi Amerikan hast e gidiyorum , cunku özel hastaneler biraz acımasız burada :) sıkılma gerçekten diyorum amniosentez dendi de döndüm ben, başka bi dolu sey de söylendi cunku :) takibi yaptıralım , gönlümüzü ferah tutalım Allah ın izniylesaol canım teşekkür ederim ilgin için anlıyosundur beni eminim çünkü tedirginlik insanı kötü yapıyor bakalım 29 eylülde detaylı ultrason var hayırlısıyla girsem daha net olcak
herkese mrb tabi yine cvb olmayacak ama hergün şansımı deniyorum işte bakıyorum öylesine
bizim isim belli canım EYLÜL :) nikah düğün tarihlerimiz bnm doğum günüm hep eylül ayında :) bizim için özel bi ay yani :) minigimize de eylül adını koycaz :)kız anneleri isim düşünüyor musunuz önceden hamile bayanlara isim verirdim şimdi kendi kızım için isim gelmiyor aklıma.:)))
herkese mrb tabi yine cvb olmayacak ama hergün şansımı deniyorum işte bakıyorum öylesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?