2015 Şubat Anneleri

Cnm ense kalınlığı kac çıkmıştı

Cnm ense kalınlığı kac çıkmıştı

Sahabelerden ummu eymen in adi diye okudum ben ama

Selam kızlar:)Bende elimden geldiğince bakmaya çalışıyorum buraya da :)whats up grubu olsa da burası ayrı:)Ama telefon çok daha rahat ne yalan söyleyim:)Herkes iyidir inşallah keyifler nasıl bebeklerimiz nasıl:)Benim doktora gitmeme çok var daha 24 gün!!Nasıl geçecekse bende bilmiyorum..Hareketlerini çok net hissediyorm kafasını tutucam sanki elimde bu beni fena yakacak galiba ilk oğlum uslucuktu:)Neyse sağlıkla kucağımıza alalımda gerisi önemli değil...

Kiz deme oyle pasama o simdi yapiyo dogunca yapmaz bi kere.

En cok gicik oldugum sey de ilac kullandigim halde tshin yukselmis olmasi Dozaj yukseltildi. 50mg aliyorum aynen ben de. Bir 1 ay daha bekleyecegiz. Evet hamilelikte 1 2 arasi ideal diyorlar.

Uf kızlar ya bişey sorucam böyle hamilelikle ilgili yada hamilerle ilgili duymak istemesem de kötü öyküler duyunca canım sıkılıyor takılıyorum sizde de böle oluyor mu? Benim gibi etkilenenler var mı? Düşünmemek istiyorum sonra pat bişey çıkıyor canım sıkılıyor siz nasıl üstesinden geliyorsunuz? Mesela doktor randevusuna 2 hafta var nasıl geçecek? inşAllah böyle olan bi tek ben değilimdir bebişimi üzmek istemiyorum çünkü

saol canım teşekkür ederim ilgin için anlıyosundur beni eminim çünkü tedirginlik insanı kötü yapıyor bakalım 29 eylülde detaylı ultrason var hayırlısıyla girsem daha net olcak
Gönlünü ferah tut, ben de o kdr sıkıldım ki yaşadığım sehirden kalktım şimdi Amerikan hast e gidiyorum , cunku özel hastaneler biraz acımasız burada :) sıkılma gerçekten diyorum amniosentez dendi de döndüm ben, başka bi dolu sey de söylendi cunku :) takibi yaptıralım , gönlümüzü ferah tutalım Allah ın izniyle

Iyi akşamlar canlar okuldan geldim uyudum mutfaga giristim gunler sonra uc cesit yemek yaptim saka gibi tebrikler kendime tabi bunda bugun canimin sıkkın olmasinin payi buyuk arada bir birilerinn canimi sıkmasi gerekecek galiba

fyz35 canim benm uzuntunu endişeni cok iyi anliyorum elimiz yuregimizde her acabada ama bu söylenen bicok gebeye deniyor diye biliyorum kizlar da demis tek basina bi tani olamaz ki inşallah da hicbiseycigi yok kuzunun ayrıntılı ultrasonu iyi bi perinatolog yapsin icin iyice rahatlasin canim benim rabbim guzel gunler gostercek inşallah

kız anneleri isim düşünüyor musunuz önceden hamile bayanlara isim verirdim şimdi kendi kızım için isim gelmiyor aklıma.:)))
bizim isim belli canım EYLÜL :) nikah düğün tarihlerimiz bnm doğum günüm hep eylül ayında :) bizim için özel bi ay yani :) minigimize de eylül adını koycaz :)

uyudum uyandım daha yorgun kalktım hala benim halsizliğim geçmedi yav

Rabbime sukurler olsun icime su serpti doktorum ayrintiliya girdim uc boyutlusundan gorduk pasamizi beyninde ki kist yok olmus galiba bakti goremedi doktor cok sukur dedim diger organlarinin gelisimide cok iyi sukur baska kan falan testi yapilmadi yapilmiyo dimi doktor fazla girme dedi kesin birsey yok ama abd bilim adamlari bebeklerin kucuk kemiklerinin gelisimini etkilesigi ni soyleDi hayirlisi 4 hafta sonra gel seker yuklemesine dedi sonra 32.haftada gel dedi sonrada doguma :))boyle deyince sanki vakit geldi hadi dogumhane ye gibi geldi rabbim.saglikla kucagimiza aldirsin cok tatli eli ayagi durmasi pasamin :)

kıslar iyi akşamlar
bebişlerin cinsiyetleri belli olmuştur artık grupta çoğunluk ne acaba merak ettim. benim bir oğlum var buda erkek olacak insallah. cevremde hamileler genelde erkek bebiş bekliyo söylenene göre bu sene erkek senesiymiş sizde durumlar nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…