canım o normal insanlar için için 4.2 sınır. hamileler için 2.5 ve altında olması gerekiyor.
Benim düğünümden 1 hafta önce rutin kadın doğuma kontrole gitmiştim tsh olduğunu öle öğrendim.
Hamilede kalmazsın demişlerdi normal sınırlara inmeden 6.4 tü ilk bnm. Sonra 4.9 düştü bebek istediğimiz için 25 mg ilaç başladım 3.06 ya düştü ve o ay hamile kaldım. 25 mg ile devam ediyordum dahiliyeci normal sınırlarda die ilaç arttırmadı 4.2 nin altında die ama 15 gün sonra değerim 3.9 ya yükselmişti bebekten dolayı artıyor. Snra 50 mg yükselti bir gün tam bi gün yarım iç demişti ve ben endokrin uzmn randevu almıştım. İlacı her gün 50 mg içtim hiç yarım içmedim. 15 böle içtim değerim endokrinciye gittiğimde 1.99 a düşmüştü ve şuanda 1 ay snra tekrar baktırdım 1.88 di. Böyle 50 mg devam ediyorum ben. İlk üç ay bnmde 1.99a düşene kadar bebeğime bişi olmuşmudur stresm vardı ama stres bebeğe daha zararlı o yüzden bol dua ve ilaçlarımızı düzenli içerek bebişlerimizin sağlıklı olduğuna inanıcaz onlara mutluluk güzel hisler hissettiricez.
Unutmayın hamişler bir bebeği anne karınında her türlü eetkiden direkt olarak etkilenmektenden koruyor yapısal olarak biyolojik olarak konumu ama sadece annenin hislerinden direkt etkilenmekten korumuyor. O yüzden mutlu olalım mutlu bebişler doğuralım Allahın iziniyle
bnm ilk bebek ve kız canım :)kıslar iyi akşamlar
bebişlerin cinsiyetleri belli olmuştur artık grupta çoğunluk ne acaba merak ettim. benim bir oğlum var buda erkek olacak insallah. cevremde hamileler genelde erkek bebiş bekliyo söylenene göre bu sene erkek senesiymiş sizde durumlar nasıl
bnm ilk bebek ve kız canım :)
Benim ayşe reyyan diye arkadaşım vardı. Bi kere yanlış söyleseler uyarıyordu. Kimse ona yurtta reyhan demezdiEYMEN de güzel isim.cennet kapılarından birisinin ismi yanılmıyosam.tevekkül edenlerin kapısı olabilir.ben de kızma reyyan olabilir mi ki diye düşünüyorum (oruç ehlinin gireceği kapı)ama reyhanla karışır mı bilemiyorum.ailede de reyhan var.
Ben öyle şeylere takılmıyorum ama kötü doğum öyküleri beni etkiliyo. Vajinismusta atlattım ben. Yanımda konuşulmasını hiç istemiyorum ama milletede sus diyemiyorum büyüklerim olduğu için.Uf kızlar ya bişey sorucam böyle hamilelikle ilgili yada hamilerle ilgili duymak istemesem de kötü öyküler duyunca canım sıkılıyor takılıyorum sizde de böle oluyor mu? Benim gibi etkilenenler var mı? Düşünmemek istiyorum sonra pat bişey çıkıyor canım sıkılıyor siz nasıl üstesinden geliyorsunuz? Mesela doktor randevusuna 2 hafta var nasıl geçecek? inşAllah böyle olan bi tek ben değilimdir bebişimi üzmek istemiyorum çünkü
Cnm ense kalınlığı kac çıkmıştı
Hamilelerde durumun farkli oldugunu hic duymadim bunu sorucam onemli cunku evet bu tsh yuksekligi gebelige engel ama tsh 100 ile 2 kere doguran bi arkadasim var kiz allah verirse veriyor kismet meselesi bildiklerimizi paylasiyor olmamiz cok güzel
Bu durumdan cok rahatsiz olsam da malesef ben de var hemen kendime yoruyorumUf kızlar ya bişey sorucam böyle hamilelikle ilgili yada hamilerle ilgili duymak istemesem de kötü öyküler duyunca canım sıkılıyor takılıyorum sizde de böle oluyor mu? Benim gibi etkilenenler var mı? Düşünmemek istiyorum sonra pat bişey çıkıyor canım sıkılıyor siz nasıl üstesinden geliyorsunuz? Mesela doktor randevusuna 2 hafta var nasıl geçecek? inşAllah böyle olan bi tek ben değilimdir bebişimi üzmek istemiyorum çünkü
Uf kızlar ya bişey sorucam böyle hamilelikle ilgili yada hamilerle ilgili duymak istemesem de kötü öyküler duyunca canım sıkılıyor takılıyorum sizde de böle oluyor mu? Benim gibi etkilenenler var mı? Düşünmemek istiyorum sonra pat bişey çıkıyor canım sıkılıyor siz nasıl üstesinden geliyorsunuz? Mesela doktor randevusuna 2 hafta var nasıl geçecek? inşAllah böyle olan bi tek ben değilimdir bebişimi üzmek istemiyorum çünkü
Rabbime sukurler olsun icime su serpti doktorum ayrintiliya girdim uc boyutlusundan gorduk pasamizi beyninde ki kist yok olmus galiba bakti goremedi doktor cok sukur dedim diger organlarinin gelisimide cok iyi sukur baska kan falan testi yapilmadi yapilmiyo dimi doktor fazla girme dedi kesin birsey yok ama abd bilim adamlari bebeklerin kucuk kemiklerinin gelisimini etkilesigi ni soyleDi hayirlisi 4 hafta sonra gel seker yuklemesine dedi sonra 32.haftada gel dedi sonrada doguma :))boyle deyince sanki vakit geldi hadi dogumhane ye gibi geldi rabbim.saglikla kucagimiza aldirsin cok tatli eli ayagi durmasi pasamin :)
uyudum uyandım daha yorgun kalktım hala benim halsizliğim geçmedi yav
kıslar iyi akşamlar
bebişlerin cinsiyetleri belli olmuştur artık grupta çoğunluk ne acaba merak ettim. benim bir oğlum var buda erkek olacak insallah. cevremde hamileler genelde erkek bebiş bekliyo söylenene göre bu sene erkek senesiymiş sizde durumlar nasıl
Kafana göre 32 haftalık yapmada bebeğiYa ben sat imi tam hatirlamiyorum ama bebek gelisimi ve tahmini dogumu hep 15 subat gorunuyo degistirdim brnde takvimi acaba neydiki ya
Anlamadım bende ne demek istediğiniherkese mrb tabi yine cvb olmayacak ama hergün şansımı deniyorum işte bakıyorum öylesine
Ben patlama yaşamadım ama eski halsizlik halim yok. Sadece tenbellikten yemek yapmakta zorlanıyorum o eskiden de vardı eski halime döndüm de eskiden iyi olamayız içimiz dolu. Eşime geyiğini de yaptım.ben senin bildiğin içi boş kızlardan değilim dedim. BöööCok merak ediyorum o enerji patlmasini ne zaman yasiycaz biz
benim bi kizim var bu ikinci de buyuk ihtimal kiz dendi
Ben hibor marka kullaniyorum.nedeni 3dusuk yapmam herhangi bir pihti sorunum yok. Dozu ise 3.500 0,2 mlKizlar aranizda clexane kan sulandirici igne var mi? Varsa neden kullaniyosunuz ve dozu nasil
Biz sana küstük :-SSSelam kızlar:)Bende elimden geldiğince bakmaya çalışıyorum buraya da :)whats up grubu olsa da burası ayrı:)Ama telefon çok daha rahat ne yalan söyleyim:)Herkes iyidir inşallah keyifler nasıl bebeklerimiz nasıl:)Benim doktora gitmeme çok var daha 24 gün!!Nasıl geçecekse bende bilmiyorum..Hareketlerini çok net hissediyorm kafasını tutucam sanki elimde bu beni fena yakacak galiba ilk oğlum uslucuktu:)Neyse sağlıkla kucağımıza alalımda gerisi önemli değil...
Bende de iki defa oldu yeri hala agriyorYa bi de bir şey daha soracam uyurken baldınız kramp giriyor mu 2 defa oldu bende ama erken değilmi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?