2015 Şubat Anneleri

Hamilelerde durumun farkli oldugunu hic duymadim bunu sorucam onemli cunku evet bu tsh yuksekligi gebelige engel ama tsh 100 ile 2 kere doguran bi arkadasim var kiz allah verirse veriyor kismet meselesi bildiklerimizi paylasiyor olmamiz cok güzel

bnm ilk bebek ve kız canım :)

E="krizantemcik, post: 36821777, member: 380312"]bizim isim belli canım EYLÜL :) nikah düğün tarihlerimiz bnm doğum günüm hep eylül ayında :) bizim için özel bi ay yani :) minigimize de eylül adını koycaz :)[/QUOTE]
Eylul ismi cok güzel bnm ki kız olsaydi ilk düşündüğüm isimlerden olurdu

Benim ayşe reyyan diye arkadaşım vardı. Bi kere yanlış söyleseler uyarıyordu. Kimse ona yurtta reyhan demezdi

Ben öyle şeylere takılmıyorum ama kötü doğum öyküleri beni etkiliyo. Vajinismusta atlattım ben. Yanımda konuşulmasını hiç istemiyorum ama milletede sus diyemiyorum büyüklerim olduğu için.

Cnm ense kalınlığı kac çıkmıştı

canım ensesini ölçmeye uğraştık baya.
Paşamız uyuyordu ilk girince. Sonra tatlı bişiler yedik 1.5 saat durduk su içtim fln öle harekete başladı.
2 kere zıpladı oğluşum dr 1. de 2.3 mm ikincide 2.4 mm ölçü snra 3. kez ölçecekti ama yine uyumaya başlayınca ölçemedi ve biz en sağlamı 2.5 mm yazalım dedi 2li teste. Ve 2.5 mm yazdık öyle geldi sonuçlarımız.

risklerim cute off değerinin altında düşük risk çıktı. Sadece kandaki şu beta hormunu değerim düşük çıkmış.
3 lü testimide aldık 3lü teste risklerimiz daha da düşmüş 10 binlere kadar. Ama sanırım bunda da yine beta hormonunun değeri düşük diyebilir daha dr göstermedik 3lünün raporunu. Şuandada ensesinin kalınlığı kaç bilmiyorum en son kilosunu ölçmüştü 14. 15. hafta arasında 100 gr çıktı normalden biraz fazla. Boy ölçümüde normal haftasından ilerde. Genel olarak 5 gün 1 hafta ilerde gidiyor bebişimin gelişimi.

Kayınvalidem hep 4 kilo ve üzerinde doğum yapmış bebişlerine. Eşimi 4 kilo doğurmuş acaba diyorum bnmde bebiş babası gibi iri bebek mi olacak. Çünkü iri bebek olursada ensesi kalın çıkabilirmiş.
Down send oluncada kalın olabilirmiş ama risklerimiz 10 binde 1 ve burun kemiği vardı.
Yada kalbinde anormallik olunca ense kalın olurmuş artık bilmiyorum bizim tombik oğlum hngi katagoride ama biliyorum ben benim bebişim sağlıklı ama tombik olacak

Hamilelerde durumun farkli oldugunu hic duymadim bunu sorucam onemli cunku evet bu tsh yuksekligi gebelige engel ama tsh 100 ile 2 kere doguran bi arkadasim var kiz allah verirse veriyor kismet meselesi bildiklerimizi paylasiyor olmamiz cok güzel

banada dahiliyeci dr 4.2 sınır diyordu. Ama burda forumda troid hastası olup hamile kalmak için uğraşanlar topiğinde ki arkadaş demişti banada gebelerde 2.5 altına düşürmekle uğraşıo dr. Ayrıca 2.5 düşmeden hamile kalınması zor diyorlardı. Sonra o topiktede biri yazdı ben hamile kalınca öğrendim tshimi tam 100 değerine çıkmış demişti. 100 de hamiş olan dediğin gibi nasip ederse RAbbim her türlü oluo. Bende biraz tsh yüksek olamam die korunmak istemedim ama nisanda evlendim mayıs ayında hamile kalmışım. Eşim acayıp istiyordu hemen bebiş olsun die. Düğünden snra 1 kere regl olduğumda üzülmüştü Ama 2.yi olmak nasip olmadı bebişim geldi kondu göbüşüme. Bu ilacı sabahları aç karnınıa yemekten 40 dk 1 saat önce içmek ve hergün düzenli almak önemli olan. Gerisi RAbbime emanetiz

Bu durumdan cok rahatsiz olsam da malesef ben de var hemen kendime yoruyorum

Kizlar aranizda clexane kan sulandirici igne var mi? Varsa neden kullaniyosunuz ve dozu nasil

Malesef bu bende de var insan olumsuz tesire daha cabuk giriyor yalniz dikkatimi ceken bisey var evham evhami doguruyor başarabilirsek en guzeli dusunmemek

hay masallah gonlunce bi ohh dersin simdi darisi bizlere

uyudum uyandım daha yorgun kalktım hala benim halsizliğim geçmedi yav

Cok merak ediyorum o enerji patlmasini ne zaman yasiycaz biz

benim bi kizim var bu ikinci de buyuk ihtimal kiz dendi

Cok merak ediyorum o enerji patlmasini ne zaman yasiycaz biz

benim bi kizim var bu ikinci de buyuk ihtimal kiz dendi
Ben patlama yaşamadım ama eski halsizlik halim yok. Sadece tenbellikten yemek yapmakta zorlanıyorum o eskiden de vardı eski halime döndüm de eskiden iyi olamayız içimiz dolu. Eşime geyiğini de yaptım.ben senin bildiğin içi boş kızlardan değilim dedim. Bööö

Kizlar aranizda clexane kan sulandirici igne var mi? Varsa neden kullaniyosunuz ve dozu nasil
Ben hibor marka kullaniyorum.nedeni 3dusuk yapmam herhangi bir pihti sorunum yok. Dozu ise 3.500 0,2 ml

Biz sana küstük :-SS

kızlar ben çıkıyorum. Sizlere iyi geceler.
Bugün acılı ezme, menemen ve domates sosu konservesi yaptım 15 kilo domates almıştım. Belim ve ayaklarım ağrıo son domatesler ocakta kaynıyor. ayaklarımı uzatıp biraz dinlenmek ve çay içmk istiyorum sonrada çup uyurum.

Hadi herkese hayırlı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…