2015 Şubat Anneleri

kızlar ben çok domates yiyiorum bi sakıncası olur mu acaba yaa hele bu domates yapma sevdasına valla bi günde bi kilo yedim. inşallah zararı olmaz.

seninde iç karnın yok mu canım. benim arkadan belli olmuyor hamiş olduğum önden gören ooooo bu ne ya diyo bol giysemde çıkıyo minnakk
Bilmem nerden anlaşılıyor iç karın doktor mu söylüyor.normalde göbekten kolay kolay kilo almazdım yapılı bile olsam göbeğim düz ama hamilelikte çok çıktı.

Hamilelerde durumun farkli oldugunu hic duymadim bunu sorucam onemli cunku evet bu tsh yuksekligi gebelige engel ama tsh 100 ile 2 kere doguran bi arkadasim var kiz allah verirse veriyor kismet meselesi bildiklerimizi paylasiyor olmamiz cok güzel
Ya benim korktugum tsh yuksekliginde cocukta gelisim bozuklugunun olmasi. O 100tshla 2kere dogum yapan arkadasin kizlari iyi degil mi canm. Bunlar bize hep moral oluyor. Bi aralar 3 ay tedavi olmadim diye hamilelikte tsh ile ilgili herseyi okumustum. Allah korusun tsh hormonu yuksek olanlarin cocuklarinda IQ geriliginden tut,boy kisaligina olabiliyormus. Hamilelikte 1 2 arasi tutalim degeri dedi doktor.

Ya benim anlamadığım bizim ya da anne babalarımız zamanında ne ultrason varmış,ne doktor,ne tahlil. o tsh mi her neyse o da ölçülemiyordur ama herkesin aklı yerinde.
Bizi mi buldu bunlar.

Arkadaşlar yakin zamanda tetenoz asisi yaptirip simdi yaptirmayacak olan varmi? Veya ikinci bebegi bekleyen önceden yaptirmis olan. Bugün saglik ocagiyla görüştüm ille yaptir diye tutturdular. Doktorum 2 yol önce yaptirdigim için gerek olmadigini söylüyor. İçimde kotu birşey var güvenmiyorum saglik ocagindakilere. Yaptirmayacagim dedigimdeyse gelip imza atmaniz gerek diyorlar. Birde saglik ocagindakiler karma asi imiş. Bi tanidik eczaneden alip yaptir demişti. Kafam allak bullak kizlar..

ben geçen hafta yaptırdım gitti

Butun gun ki enerjim suan aci aci cikiyo belim agriyo ayaklarim agriyo oyy oyyy cocugu okula gotur sabahin 8 inde geri eve getir kahvalti hazirla ortaligi topla evi supur sil yemek yap cocuga yedir sonra koca gelsin sofra hazirla topla yika derken daha yrni uzandim ya bide detayli temizlige girmeyi dusunuyorum simdiden agirlasmisim haberim yok

S Sond benim karnim hem o sekilde buyuk hem yana dogru genis sen dusun artik bide dengesiz gprumcem sana ne olmus cok yeme diyo dedim benim bunye bole ebeninki opmus dicektimde iste ahh ahh susma zorunlulugu:)

S Sond benim karnim hem o sekilde buyuk hem yana dogru genis sen dusun artik bide dengesiz gprumcem sana ne olmus cok yeme diyo dedim benim bunye bole ebeninki opmus dicektimde iste ahh ahh susma zorunlulugu:)
Yorum yapmasalar ölecek hastalığı var millette fenalık geldi aynen

günaydın canım senin hemen olmuş bebeğin ben de 2 yıl oluyor evleneli ben istemedim hemen bebek olsun zaten evlendik 1 yıl ayrı şehirlerdeydik tayin durumlarından dolayı işte kısmet bu zamanaymış istediğim bir zamanlama oldu bizim için hep böyle istiyorduk, ben bu tsh için yaklaşık 3-4 yıldır gidiyorum endokrin uzmanına iyide bir doktordu şimdi doçent oldu gebelik başındada gittim hiç söylemedi 2,5 falan haftaya kontrolüm var doktoruma sorucam

Daha önce kaç doz yaptırdığın önemli canım 5 doza tamamladiysan ömür boyu koruyucu 2.doz 3 yıl falan koruyor galiba internette yazıyordu kaçıncı dozun ne kdr korudugu

Uf evet işte cnm benim düşünmemeye çalışıyorsun ama kafana yazılıyor olabildiğince kötü hikaye duymak istemiyorum ama illa geliyor kulağına Allahım korusun yinede

ben hemen kafamdan uzaklaştırmaya çalışıyorum , yoksa kötü kötüyü çağırıyor insan beyni çok becerikli bu konuda Allah büyüktür dua edip sabırlı olmak lazım diye düşünüyorum aklımda güzel şeyler canınızı sıkmayın , ne olacaksa herşey olacağına varır debelenmenin, içimizdeki miniği etkilemenin alemi yok ne bilim ben böyle telkin ediyorum kendimi

Günaydıiin başım catliyor agridan once kızım sonra esim sayesinde harika bi acilis yaptim güne kafamda davul calip horon tepiyolar sanki

gayet sağlıklı çocukları maşallah ben çocuğu etkileme safhasının ileri boyutlarda yaşanabileceğini düşünüyorum (ki mesela 100 gayet ileri Allah korumuş bebekleri) benim annemde guatr hastasıydı 5 tane doğurdu bunlar kısmet meselesi bişey bişeye neden olur hep hayatta öyle değil midir zaten?

Cok sirin büyümüş gobusun masallah

Okuldami canin sikildi canim masallah birden acildin:)

Yok ya su stresle bekledigim misafirler vardi ya ismi lazim olmayan gicik sahis onun huzursuzluk cikarmak icin yaptgi entrikalara
SSinir oldum hala da olmaktayim

Ya ben cok hatrlamiyorum ama o bes doza tamamlamk icin duzenli cagriyodu eski saglik ocagim tamamlamis olablr miyim ki karti da bulamiyorum. Yeni saglik ocagi arayip sormuyo sallamiyom ben de simdilik yaptrmasan da olur diyolar asi konusunda zaten isgilleniyorsun da bilemiyom

gorumcek nolcakLaf sokunca goge yukseliyolar sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…