2015 Şubat Anneleri

ay ben 17. haftayı bitiriyorum hala sornlara 15 haftalık diyorum nedense

kesinlikle katılıyorum. ters psikoloji işe yarıyor :) bende kilo almadım dıyorum yok almıssın yuzunden bellı dıyolar. kılo aldım dıyorum biz hıc anlayamadık dıyolar

benim hayat felsefemdir kendi kusurlarımı ben söylerim ki karşımdakinden önce o benim onu önemsediğimi farkedip üstüme gelmesin yada gevezelik yapmasın tavsiye ederim

Benim doktorum sağlık ocaklarındaki karma tavsiye etmiyorum dedi. Çok gerek yok ama tek olanlardan bulabilirsen ondan yaptırabilirsin dedi.

gunler cok cabuk gecıyor takıp edemıyourz galıba :)

bi düşününce evet çok çabuk geçiyor günler daha dün gibiydi kalp atışlarını duyduk bulantılarımız var kesemiz göründü dediğimiz günler
şimdi cinsiyetler belli olduda alışverişler başladı
bir bakmışız ilk bebeğimiz dünyaya gelmiş bile

amin canım alahın izniyle inşalah . biz tedbir alaım da tevekkül allahtan

benim hayat felsefemdir kendi kusurlarımı ben söylerim ki karşımdakinden önce o benim onu önemsediğimi farkedip üstüme gelmesin yada gevezelik yapmasın tavsiye ederim
Bende öyleyim bilmiyorum sağlıklı bir kafanın ürünümü.

canım saol yorumun için rahatlattın beni allahın izniyle atlatcaz bunu da inşallah bebişlerimiz sağlıklı doğar annelerini üzmezler

Canım sana çinko takviyesi gerekebilir. Multivitamin kullanıyor musun? Bir de çok asitli şeyler de ağız mukozasına zarar verebilir. Bakalım doktorun ne diyecek.

gunler cok cabuk gecıyor takıp edemıyourz galıba :)
Ben saniyesini dahi takip ediyorum.Birde bir hafta ilerisini söylüyorum herkese.ramazanda da imsakiyeyi satır satır çizenlerdendim.hatta gebelik çizelgesi yapmıştım düşen bebekte, silerken üzülmüştüm bu sefer yapmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…