2015 Şubat Anneleri

annem sağolsun bana bi iş elletmiyor zaten geçen seferde herşeyi kendisi yaptı ben sadece toz aldım
eşimde dünden beri bak kendini çok yorma diye tembihleyip duruyor

buna çok sinir oldum , bu ne hadsizlik ayrıcada vicdansızlık senin bi kaybın olmuş sonuçta bu ne bu ne kadar kötü olmak yaa çok gıcık oldum çokk ay konuşma onunla o kadından iyilik gelmez adama
hee kızz eşim geldi işten ona anlattım gerizekalı dedi çok sinirlendi çanta olayına canım ama inan bende bilmiyordum varmış öle insanlar

ben normalde small giyerdim large aldım baya rahat ediyorum..sende normalde giydiğin bedenden bikac beden buyugunu alabilirsin canım..netten hamile camasırlarına baktım da bi tuhaf geldiler gozume onlardan almadım..şimdilik buyuk bedenle idare ediyorum iyice buyuyunce hamile çamasırlarından alırım

değer mi üzülmene biliyorum insan çıldırıyor böle durumlarda heleki eşler onlar taraf oldu mu tamamdır ya ne demek oraya geliyor ve ayağına çağırıyor hiçe sayıp aramıyor bile terbiyesiz ama canım yok yok hata eşlerimizde onlar adam gibi hött deseler bunların bi tarafı kalkmaz afedersin hiçte üzülme ben şunu bilirim eşim diye hiçte taviz vermem canım hatasını anlasın ne demek yaaa hamilesin sen el üstünde tutacak gerekirse ben daha öncedende yazdım yaaa bende çok konuştum sakin oldum ama nerdeeee benim adam onlarda onlar dedi sonra bir çıldırıverdim ağzını bile açamıyor bizde sabır taşı değiliz herhalde düşünsene tek gelinim ve tek torunları kızım öykü bir poşetini görmedim çöpe atar nankör bize vermez şimdi anlatacam dur dahaaa bebişini üzme kurban olsunlar sana ve çocuklarına

kızlarrrr bekledim bugüne kadar ben cumartesi günü oğluşumu öğrendim eşimde cinsiyetini öğreneyim aileme öyle söylicez diye kararlaştırmıştık ve cumartesi akşamı söyledide anası olacak kadınn ve kızlarıı ne aradılar ne sordular size soruyorum siz olsanız ne dersiniz hatta belki ararlar diye bi iki gün bekledim yazmadım insan bi arayıp hayırlı olsun dememz mi kızımda okula başladı ona bile hayırlı olsun demediler şeytan görsün diyorum

canım ne demek ailesinin tarafına geçicek bişey söylersen ya ailesi daha ileri gidip seni kırarsa o zamanda susacakmısın valla sen asıl o zaman konuşursan iş işten geçer çünkü eşlerimizinde bazı şeylerden haberdar olması lazım benim kardeşim bile olsa hiç acımam hatasını bilecek ben kendi ailem konusunda nasıl hassassam eşimdende bekliyorum bu hassasiyeti

Aslında büyük aldım canım da sanırım kenarlarındaki danteller yüzünden yenisini alıcam. Sıcakta azıcık terleyince dantel kısımları acıtacak gibi. En iyisi heryeri pamuk olanlardan almak. Ama işte bir marka arıyorum. La senza, penti falan var burda onlarda olur mu ki?

sen ankaradasın galiba canım ben de ank a ailemin yanına gittiğimde ablamla aldım iç çamasırlarımı kızılayda soysal pasajında yaprak diye bi magaza var hemen girişte ordan aldım hatta artık sütyenlerim de biraz sıkmaya basladıgı için bitane de sütyen aldım

ya aslında bende başladım ufak ufak almaya tabii bu sefer mavilere dadanıyoruz.bugün bi kaç konu gördüm erkek gösterip kıza dönenler falan..ister istemez acabalar oldu.dokotrumuz tecrübeli baya emin bi şekilde söyledi erkek diye hatta pipili resimde verdi.sizdede var mı böyle şüpheler

3 doktorda aynı şekilde erkek dedi canım. ve ayrıntılı ultrasonda da erkek gözüktü. yani şüphe duymuyorum ben. erkekten kıza dönmek anca doktorun hatasından olur. erkek denip kıza dönen ben duymadım canım :)

kıza dönen derken tabiiki dönmez canım dr yanlış görmüş olur elbette.bende bugün kk okudum kadın 17 haftalıkken 4d ultrasonla bakmışlar erkek demişler hatta videosunu verdiler diyor 35. haftada yine 4d ile kız olduğunu söylemişler.bende baya şaşırdım hiç şüphelerim yoktu bunları okuyunca bi tuhaf oldum.bende 2 hafta sonra ayrıntılıya giricem böbreklerine kadar gördüklerine göre cinsel organınıda net görürler heralde diye düşünüyorum.

işte doktor hatası oluyor çünkü ben 3 doktora gözüktüm. 2 kerede ayrıntılı ultrasona girdim. ilk girdiğimde 17. haftamdı doktora sorduğumda erkek dedi. diğer ayrıntılı ultrasonumda da doktora sordum evet erkek dedi. yani beynine böbreğine kadar gösteren ultrasonda cinsiyeti yanlış görmek biraz şanssızlık bana göre :) ne yapalım değişirse de erkek kıyafetlerini giyer zaten ilk 3 ay çabuk büyüyorlar sonra gider alırız tekrardan :)

Ogluma hamileyken doguma kadat erkek dediler kizi oldu burdan arkadasin. Iki farkli dr soylemis bir de. Cok sasirmistim. Ama istisna boyle seyler

Nasıl 18+6 oluyorsunuz anlamadım benim de 11 mayıs son adet tarihimin başlangıcı dün dr gittim 17+1 dedi ki hesaplarsan 17 deyiz ya önden gidiyor ya da önden gidiyor tıbbi hesaplama 17 çünkü.
evet pirelideve cim senin hafta hesabında bi problem var ben 4 mayısım 18+2 im.ultrason kağıdında öyle yazıyorsa bebeğinin gelişimi önden gidiyordur.

Bu arada bebegimin pitpitlarini duydum az once. Yemekten sonra uzanirken. Ama oglumun sesinden konsantre olup dinleyemedim cok. Sanirim bu yuzden duyamadim simdiye kadar cok. Tok karna sessis sakin uzanmak gerekiyor cunku baslarda. Haftalar ilerledikce her an duyuyosun ama

Ogluma hamileyken doguma kadat erkek dediler kizi oldu burdan arkadasin. Iki farkli dr soylemis bir de. Cok sasirmistim. Ama istisna boyle seyler

ne yapalım değişirse de elden bir şey gelmiyor sağlıklı olsunlar da önemli değil. biz erkeğe alıştırdık kendimizi. olur da böyle bir şey olursa kıza da alıştırırz :)

ya hayatım kıyafet o kadar dert değilde insan ister istemez alışmaya başlıyor kzım oğlum diye.mesela parklarda falan erkek çocuklar dikkatimi çeker oldular. e kendimi hayal ediyorum elimde bi erkek çocukla gitgide benimsiyorum sonra tam doğurcam kız deseler baya afallarım.ama yok yok ayrıntılıda da erkek derlerse o okeydir yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…