2015 Şubat Anneleri

Ah Kızılay'a inebilsem ben daha neler alıcam da işte uzak kaldık. Eskişehir yolu tarafında oturuyorum avmlere alıştık iyice. Uygun bir zamanda dediğin yere gitmeye çalışıcam canım teşekkür ederim. Sütyen de gerekiyor :)

Hadi ya.. Boyle biseyi de ilk defa duydum
Evham yapiyorum su anda..
Ya hatta nicki de de oglusum diye biseydi. Hamileligin sonlarinda gelmisti aramiza. Dogumdan sonra cok konustuk. Ama baska da duymadim simdiye kadar. Bu yuzden ayrintiliyi farkli doktorun yapmasi iyi. Farkli bir doktora gidiebilir emin olmak icin ama evham da yapma. Cok istisna bence bu anlattigim

Acaba geç söyleyince kendilerince gücendiler mi ki? Biz de daha söylemedik. Ama erken bilince ne oluyor sanki.

Allah Allah bende nickimin altına paşam geliyor yazmıştım dur bari değiştirim 'paşam gelebilir' taş düşebülüü ayı çıkabilüü kabilinden

Benim yeğenime 8 ay erkek dediler.kız çıktı

Simdiki doktorum ilk cocuga oglan dedi oglan oldu bunda istermaiin bi piyango vursun ay saka gibi olur

yarın annem geliyor bende izinliyim bütün gün dip köşe temizlik yapacağız

Hazir annen ggeliyomus iznin tadini Cikar ddinlen canim

Amaninn okuyunca bunca miktari ben binde birini yapamiom diye kötü hIssettim

Canim bu konuda o kadar cok konustuk tartstik ki baska hicbir sorunumuz yok hatta dunya iyisi bi insan esim ama aileye karsi zaafi buyuk bana haklisin der onlara Iclenir kirilir ama doner dolasr onlarin lehine tavir sergiler yutar onca seyi benm kizdgm da bu bana direk davranislari olsa o da yok arkadan tribune oynuyolar hep bu arada ben de twk gelinim ve cocugum birak biseylerni gormeyi daha gotrup biz ayaklarna torunlari diye gosterdik oyle de bi cinsler

Aay ne cok ortak yonumuz var bize de hayirli olsun diyen olmadi hos beklemiodum o inceligi zaten olsa sasardm

bak bunu ben de dusundum bazen tam duyar gibi oluyorum cok derinden ciliz bi iki dokunus vur kac gibi ama kizimin ciriltisina duymak ne mumkun emin de olamiyorsun az once yine oldu hatta bu yuzden gozden kacryo olablirz hakikaten

Evet çok alışıyorsun bende iki cinside severdim ama öğrendikten sonra erkeklerin yüzüne bakmıyorum,kızım olacak diye ne kadar şanslıyım diyorum ama benim daha değişmez adam kesin diyor hepsinde.

Bu cinsiyet isi bugun gundemimizdeydi arkadasin biri dedi yedi aylikken erkekten kiza donmus ben de boyle gozler portlettim hatta biri de dedi senin de belli olmaz du bakalm ya erkekse ustune sizin yazdiklariniz olur mu olur valla kaderin cilvesi

Acaba geç söyleyince kendilerince gücendiler mi ki? Biz de daha söylemedik. Ama erken bilince ne oluyor sanki.
yok canım kızını sözledi beni arama tenezzülünde bulunmadı ama düğünde para varya çağırdı o şoku daha atamamıştır üzerinden ondan kızının hamile olmasını dört gözle bekliyo yaa haberi benden alınca şok şok şok eşim de ilk defa boşver dedi şaşırdım açıkçası oğlumu görmeyede gelmesinler dedi yarabbi şükür

Ya Benimkide atsın bizim aramızda 3 gün var niye atmıyor.ne iş yapıyor içerde.

Ya kizlar cevap yazin nolur..telefon mobil uygulamasindan giriyor musunuz kk ya.onceddn giriyordum ama bayadir googledan girmeye useniyorum telefondan ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…