- 21 Ağustos 2008
- 2.430
- 908
- 398
kızlar ben hiçbirşey almayı düşünmüyordum bebeğime
en azından 6. aya kadar
fakat bir düşündüm
6. aydan sonra herşeyi almaya kalksam unutacağım çok şey olacak veya istediğim gibi bulamayacağım
ve çok masraf olacak
bende karar verdim ufaktan ufaktan minik ihtiyaçlarını almaya başlayacağım
öncelikle arkadaşım bebek şekeri yapıyor ona beğendiğim modeli vereceğim
kapı süsü takı yastığı bebek şekeri şerbet bardağı onları hazırlatacağım
zaten pembe mavi düşünmüyorum renklerde
unisex bir renk seçip o renkte hazırlatacağım
3 tane kaliteli hastane çıkışı alırım çok kıyafet almayacağım zaten bir sürü kıyafet geliyor doğumda.
her ay 1 tane eksiğini kapatsam en sona beşik ve arabayı bırakırım diye düşündüm
bir taraftanda doğuma girene kadar bişey almayacağım diyorum
çünkü bir arkadaşım 6. ayda başladı hazırlanmaya herşeyini hazırladı ve doğumda kaybetti bebeğini
evden çıkarken herşeyi hazırdı ve eve giremedi döndüğünde
onu hatırladıkça hiçbirşey alasım gelmiyor
bu seferde bebeğimi kaybedersem onlar daha çok canımı yakar çünkü
bana da yaz emi nerde ne bulduğunu buraya yazarsan belki göremem de özelden yerleri yazarsan çok berhudar olurum efenim
Sagolsun :)ne düşünceli kv var.
kızlar gitti gitti gidiyor da prego marka travel sistem bebek arabası var 600 lira http://urun.gittigidiyor.com/bebek-...em-bebek-arabasi-127307828?scrf=gunun-firsati kargo bedava ve 2 yıl garantiliymiş ne dersiniz?
özellikleri
·3 farklı pozisyonda ayarlanabilen koltuk açısı
·Uzunluğu ayarlanabilen itme kolu
·Portbebe olabilen oturma bölümü
·Taşımayı çatıya monte edip kullanabilme özelliği
·5 Noktalı emniyet kemeri
·Sağlam ve dayanıklı alüminyum gövde yapısı
·360 derece dönebilen ve sabitlenebilen ön tekerler
·Tek düğme ile iki arka tekeri kilitleyebilme
·Yağmurluk HEDİYELİ
·Taşıma ile ve ayrı kullanılabilme özelliği
·Oto Koltuğu olarak kullanılabilme
·Taşımada 5 noktalı emniyet kemeri ve extra boyunluk
·E2 belgeli (411201)
·Kolay ve pratik taşıyabilme özelliği
·Taşıma kapasitesi : 15kg
·Kullanım yaşı : 0-36 ay
·Net ağırlık : 15,58kg
Okuyorum okuyorum yazamıyorum bugun. Cok gergin ve bi o kadar mutsuz aglamakliyim hazmedemedigim bir tavra muhatap oldum ve
Pek sevgili esim goz gore gore art niyetli tavra alet olup arada beni yedi resmen. Hem de hamile halimle ona cok kızgın ve kirginim sindiremiyorum
canım hafta hesabına göre ay hesaplanınca pek olmuyo gibi her ay 4 hafta olmuyor fazladan 3 gün daha oluyor.benim sat 4 mayıs o günden itibaren 30 60 90 diye gün gün sayıyıyorum ve şu anda 4 ay 8 günlük hamileyim yani bir hafta sonra 5. ayı yarılamış olacağım.Ben 18+6 haftalık hamileyim. Kaç aylık demem gerekiyo soranlara ? Ben bu hafta 4 demeye başladım. 11 mayıs son adet tarihimin başlangıcı. Ona göre sayarsam şubat 11 tam 9 ay bitmiş oluyo. Hafta hesabı yaparsam 10.ayın sonunda doğum oluyo çünkü 1 ayda tam 4 hafta yok. Kafam çok karıştı
Gondreyim canim sana hem coreginden hem simitinden :)
Canim öyle duyulmamamis markalar ciktiki karsima ama muhteşem arabalar. Gün geçtikçe bebek arabasına daha çok para vereceğim gibi geliyoryeni yeni şeyler görüp atastiriyorum. Şuan iki tane beğendiğim var fakat çok pahali. Ama değer oda ayri. Silver cross surf ve mima bu iki markaya hayranim suann :)
Bizde inegole gidip beşiğine baksak diyordum. O kadar uygunmu bursa ya nerelere gitmek gerekir nelere bakilir orada.
Canim konustun mu esinleOkuyorum okuyorum yazamıyorum bugun. Cok gergin ve bi o kadar mutsuz aglamakliyim hazmedemedigim bir tavra muhatap oldum ve
Pek sevgili esim goz gore gore art niyetli tavra alet olup arada beni yedi resmen. Hem de hamile halimle ona cok kızgın ve kirginim sindiremiyorum
Okuyorum okuyorum yazamıyorum bugun. Cok gergin ve bi o kadar mutsuz aglamakliyim hazmedemedigim bir tavra muhatap oldum ve
takma diyeceğim ama biliyorum çok zor hem eşlerimizden daha fazla hassasiyet bekliyoruz bu dönemde haklı olarakOkuyorum okuyorum yazamıyorum bugun. Cok gergin ve bi o kadar mutsuz aglamakliyim hazmedemedigim bir tavra muhatap oldum ve
MAŞALAH CANIMmerhaba uzun süredir giremedim. evimizin yoluna mıcır döşemişler bir süştüm çok şükür sıkıntı olmadı ama bir hafta dinlen dedi dr amcamız dinlendik iyiyiz şükür sizler nasılsınız cinsiyetler belli olmuş maşallah yarın güncelleme yapma vaktidir diyorum.. bu hafta benim göbeğim coştu bi foto atasım geldi hani nerde göbüşler görelim bakalım...
markasını bilmem de ben travel sistemlere fena kafayı taktım ama 700 tl den az bulamadım gönlüme göre
Gondreyim canim sana hem coreginden hem simitinden :)
Canim öyle duyulmamamis markalar ciktiki karsima ama muhteşem arabalar. Gün geçtikçe bebek arabasına daha çok para vereceğim gibi geliyoryeni yeni şeyler görüp atastiriyorum. Şuan iki tane beğendiğim var fakat çok pahali. Ama değer oda ayri. Silver cross surf ve mima bu iki markaya hayranim suann :)
Bizde inegole gidip beşiğine baksak diyordum. O kadar uygunmu bursa ya nerelere gitmek gerekir nelere bakilir orada.
Uzuntunu sana faydasi varmi anca zarari var dusunmemeye calis bebegini dusunSinirden uzuntuden rahmime igneler batiyor resmen ya
Benim de kayinvalidem anakucagi almam icin bebisime bahsis atti :)
Tavsiyesi olan var mi
Harcanmadan alayim koyayim kenara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?