2015 Şubat Anneleri

olumsuzu düşünme.az ve öz al almak iyi.bi çantaya sığcak kadar mesela.zaten iki üç aya kalmadan
havalar ısınır.beğendiğin şeyleri yine alırsın.eve hapsolcak halimiz yok.sanki bi daha alışveriş yapamayacak gibi doldurmaya da gerek yok.olmadı net var.sipariş verirsin.benim de beşiğini annem alcaktı.gittik beğendik.bi iki çeşit.ben doğurunca annem gitti aldı.eve gelene kadar beşik geldi.

Ben 18+6 haftalık hamileyim. Kaç aylık demem gerekiyo soranlara ? Ben bu hafta 4 demeye başladım. 11 mayıs son adet tarihimin başlangıcı. Ona göre sayarsam şubat 11 tam 9 ay bitmiş oluyo. Hafta hesabı yaparsam 10.ayın sonunda doğum oluyo çünkü 1 ayda tam 4 hafta yok. Kafam çok karıştı

Okuyorum okuyorum yazamıyorum bugun. Cok gergin ve bi o kadar mutsuz aglamakliyim hazmedemedigim bir tavra muhatap oldum ve
Pek sevgili esim goz gore gore art niyetli tavra alet olup arada beni yedi resmen. Hem de hamile halimle ona cok kızgın ve kirginim sindiremiyorum

kızlar gitti gitti gidiyor da prego marka travel sistem bebek arabası var 600 lira http://urun.gittigidiyor.com/bebek-...em-bebek-arabasi-127307828?scrf=gunun-firsati kargo bedava ve 2 yıl garantiliymiş ne dersiniz?
özellikleri
·3 farklı pozisyonda ayarlanabilen koltuk açısı
·Uzunluğu ayarlanabilen itme kolu
·Portbebe olabilen oturma bölümü
·Taşımayı çatıya monte edip kullanabilme özelliği
·5 Noktalı emniyet kemeri
·Sağlam ve dayanıklı alüminyum gövde yapısı
·360 derece dönebilen ve sabitlenebilen ön tekerler
·Tek düğme ile iki arka tekeri kilitleyebilme
·Yağmurluk HEDİYELİ
·Taşıma ile ve ayrı kullanılabilme özelliği
·Oto Koltuğu olarak kullanılabilme
·Taşımada 5 noktalı emniyet kemeri ve extra boyunluk
·E2 belgeli (411201)
·Kolay ve pratik taşıyabilme özelliği
·Taşıma kapasitesi : 15kg
·Kullanım yaşı : 0-36 ay
·Net ağırlık : 15,58kg

bana da yaz emi nerde ne bulduğunu buraya yazarsan belki göremem de özelden yerleri yazarsan çok berhudar olurum efenim

Yazarım cnm tabıkıde. sende uygun fiyatlı ürün bulursan kampanya falan duyarsan soyle bana yararlanalım ikimizde :)

Agirligi 15 kg ise cok gibi kapatip acmasi tasimasi güç olunca zorluyor

Canım benim görümcek için mi eşine kırılıyorsun? O da arada kalmıştır bazen bizim onları anlayacağımızı düşünüp karşı tarafı tutuyorlar. Sakın üzülme bak görümcek dedim seni güldürmek için :)

canım hafta hesabına göre ay hesaplanınca pek olmuyo gibi her ay 4 hafta olmuyor fazladan 3 gün daha oluyor.benim sat 4 mayıs o günden itibaren 30 60 90 diye gün gün sayıyıyorum ve şu anda 4 ay 8 günlük hamileyim yani bir hafta sonra 5. ayı yarılamış olacağım.

inegöl mü aman sakın gıtmeyın. ben bursalıyım aklımın ucundan gecmedı. belkı bıraz daha ucuza bulursun ama insan kafayı yiyor orda. biz evlenırken gıtmıstık 500 tane mobilyacı yanyana dukkanları. butun gun gezdık. kafamız karıstı en sonunda dönduk bursadan aldık orda okadar cok magaza varki çeşit arasında kayboluyorsun. fiyatlar da cok farklı degıldı. yanı her fıyata uygun mobilya var. iyisini alıcam dıyosan ordada pahalı

Canim konustun mu esinle

ne oldu ki cnm ya ? üzme kendını anlat isterse insan rahatlıyor gercekten ama bebegını dusun ve kendını uzme

takma diyeceğim ama biliyorum çok zor hem eşlerimizden daha fazla hassasiyet bekliyoruz bu dönemde haklı olarak

hemde hormonlar bizi baya etkiliyo.bebişin için mutlu bi bebek için mutlu bir anne lazım.konuşarak halledebilirsin belki

eğer bu eşinle mümkün değilse kendi kendine konuş valla ben birine deli olunca sanki o karşımdaymış gibi konuşuyorum

ağzıma geleni sayıyorum sonrada keyifli müzik dinliyorum sonraa ohh çok rahatlıyorum valla

MAŞALAH CANIM
BENİMDE atasım geldi ama şu ıphone uygulaması olmuyor nedense aynı bende senin gibiyim

markasını bilmem de ben travel sistemlere fena kafayı taktım ama 700 tl den az bulamadım gönlüme göre

cnm blackberrynın paylastıgı guzelmıs bırde ıstersen bursada canda oyuncak ta tripper marka gordum. tarzı aynı bunun gıbı ama 670 tl idi. netten almam gormem lazım dıyosan gıt bak derim

Son düzenleme:

Canım çok teşekkür ederim. Şimdilik aşerme boyutunda değilim ama olursa söylerim. Senin de Ankara'dan bir isteğin olursa lütfen söyle ben de buradan gönderirim.

Benim de kayinvalidem anakucagi almam icin bebisime bahsis atti :)
Tavsiyesi olan var mi
Harcanmadan alayim koyayim kenara

senin şu kv nin üretim fazlası falan varmı ??? yani varsa bana gönder :)
valla ben ölesine dedim ki bebeğin beşiğini siz alın arabasını bizimkiler alsın diye kadın utanmadan masrafını karşılayamıcağın çocuğu niye doğuruyon bizemi doğuruyon diyo böle kv ler var !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…