Canim konustun mu esinle
ne oldu ki cnm ya ? üzme kendını anlat isterse insan rahatlıyor gercekten ama bebegını dusun ve kendını uzme
senin şu kv nin üretim fazlası falan varmı ??? yani varsa bana gönder :)
valla ben ölesine dedim ki bebeğin beşiğini siz alın arabasını bizimkiler alsın diye kadın utanmadan masrafını karşılayamıcağın çocuğu niye doğuruyon bizemi doğuruyon diyo böle kv ler var !!!
nolcak klasik ailesinin oyununa esini harcayan erkek tutumu. Bahsetmiştim kizkardesi bu tarafa tatile gelcekmis hic muhatap olasim bileyok diye ya. On gundur burdalarmis arayip ssorduğu yok abisini bi sebep yokken evime gelip ziyaret etme zahmeti bulamiyor hanim da ayagina emrivaki ile cocugumu istetiyor. Esim de bu saygisizligi kabul etmeyip ne munasebet evim barkim burda gormek isteyen buyurur esime bu dusmanliginiz ne diyecegine beni hice sayip cocugu aldi goturdu ayagina on gun olmus abi geldik diye bile aramams evime gelmemesne hiçbir neden yok ha birbrmze merakli değiliz o baska ama o yegeniyse ben anasiyim kardesinin esiyim sirf bana gicik vermek huzursuzluk cikarmak icin giderayak entrika cevrip abisini dedgne getrdi hatun. Ona takilmiyorum onun huyu hep fitne fesat basindan beri sayip takmiyolar bu sekilde ama onca seye hamile halimle benim uzulmeme goz yumup beni saydrmayan esime cok kirginim insan evliyse esinin de yaninda durur tek ailesi onlarms gibi haksız tavrlarna ragmen onlari mutlu edecem diye ugrasp beni her defasında kirmasi cok agrima gidiyor bu konuda zaafi var resmen
Nasıl 18+6 oluyorsunuz anlamadım benim de 11 mayıs son adet tarihimin başlangıcı dün dr gittim 17+1 dedi ki hesaplarsan 17 deyiz ya önden gidiyor ya da önden gidiyorBen 18+6 haftalık hamileyim. Kaç aylık demem gerekiyo soranlara ? Ben bu hafta 4 demeye başladım. 11 mayıs son adet tarihimin başlangıcı. Ona göre sayarsam şubat 11 tam 9 ay bitmiş oluyo. Hafta hesabı yaparsam 10.ayın sonunda doğum oluyo çünkü 1 ayda tam 4 hafta yok. Kafam çok karıştı
ah canım ya insan uyuz oluyor boyle durumlarda gercekten. ama evıne gelse uyuzluk yapsa daha cok sinir olurdun. bide evindesin cevap versen evinde bana neler yaptı olurdu. boşver daha ıyı olmuş yüzünü gormemısın. erkekler bu aile ve eş arasındaki ince cizgiyi anlayamıyorlar pek ve durumu hiç idare edemiyorlar. hepsi oyle ve bu konuda yapılacak hıc bır sey yok. benım eşimin de oluyor bu tarz densizlıklerı ama laf soylesen ailesinin tarafına gecıcek daha cok oyuzden sustum bıkac kere. sen üzme kendini. gitsin bıkac saatlıgıne gostersın cocugu. gelince acıkla hissettıklerını. benım kardesım yapsa naparsın dıye sor empatı kurdur bıraz. ve lütfen ama lütfen kendini üzme başka seylere odaklan. aç güzel bir film izle, yada senı oyalayacak bırseyler yap.
Sıkma canını lütfen tatlım bugün bende okulda ağladım çok üzdüler beni insanlarda hiç merhamet kalmamış sonrada kızdım kendime bebeğimi neden üzdüm diye keşke bebeklerimizin duygularımızı hissetmeseSinirden uzuntuden rahmime igneler batiyor resmen ya
Uzuntunu sana faydasi varmi anca zarari var dusunmemeye calis bebegini dusun
kadın ev aldı yeni eve gelin geçer demi kendi geçti ben yıkıntı eve geçcekmişim :) geçmedim hala kiradayım :)CÇöpleri geçmesin bosver rabbim muhtac etmesin insan agiz ucuyla gönül yapar hic olmzsa ama nerde
Sıkma canını lütfeninsallahlım bugün bende okulda ağladım çok üzdüler beni insanlarda hiç merhamet kalmamış sonrada kızdım kendime bebeğimi neden üzdüm diye keşke bebeklerimizin duygularımızı hissetmeseeşimde kzdı bana kendini böyle şeylerle üzüyorsun diye
kadın ev aldı yeni eve gelin geçer demi kendi geçti ben yıkıntı eve geçcekmişim :) geçmedim hala kiradayım :)
Yok canim :)senin şu kv nin üretim fazlası falan varmı ??? yani varsa bana gönder :)
valla ben ölesine dedim ki bebeğin beşiğini siz alın arabasını bizimkiler alsın diye kadın utanmadan masrafını karşılayamıcağın çocuğu niye doğuruyon bizemi doğuruyon diyo böle kv ler var !!!
genelde kapalı oluyor. bende bu hafta gıdıcem bakalım neler bulucam
yarın annem geliyor bende izinliyim bütün gün dip köşe temizlik yapacağız
Canim ikimiz icin de kotu bigun olmus uzuldum uzulmene ellerin tavri olsa hic sallamam da iste hayat aarkadasn olunca uzen
elde olmuyo uzulmemek. Tum kotuler kotu dusunceler bizden uzak olsun insallah
Canım boşver temizliği anladığım kadarıyla senin bağışıklığın düşmüş ağız yarası ishal derken bence dinlenmene bak. Bol bol dinlen hatta yat ki biraz vücudun direnç kazansın. Bir de 200 ml süt az :) 1 litreyi maksimum 2 günde bitirmek gerekiyor. Mutlaka yoğurt ayran da almalısın. 3 porsiyon kalsiyum içerikli süt ayran yoğurt gerekiyor minimum. Eğer kramplar varsa bu 4-5 porsiyona çıkarılıyor. Bir porsiyon süt 200 ml bir porsiyon yoğurt küçük bir kase.
Iç çamaşırı konusunda önerisi olan var mı? Marks and Spencer dan büyük beden almıştım ama kenarları dontelli sanırım giyemiyorum. Nereden alıcağımı da bilemedim direk hamile çamaşırı diye mi ariycaz?
ayy dinleneyimde nasıl dinleneyim evi ..... götürüyor mecburen yapacağım annemde yardım edince yarım günde biter
o 200 ml lik sütleri işyerinde içmek için aldım evde içmek için annem yarın gelirken alacak komşusundan
doğal ve organik inek sütü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?