- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- 128
biz ikinci olan anneler tecrübeliyiz bende almıycam sadece hoşuma giden bi iki şeycik zaten diğer oğluşumu ki duruyor bu oğluşuma nasipmişal benden de o kadar vallahi.. Bisey almadam idare eder 1 yasina kadar
yok cnm müdür bnden yana da veliler doğum iznine ayrılacağımı duyarsalar öğrencileri göndermezler dieAllah Allah neden velilerin bilmemesi gerekiyormuş? O müdür nasıl bir müdür hatta insan mı o
E mantikliymis tabi1. dönem sonu doğum iznine ayrılacağım ya 2. dönem yokum çocuklarının aynı öğretmenle devam etmelerini istiyorlarmış müdürüm de söyleme cnm dedi en azından 1 dönem boyunca kafanın etini yemezler dedi iyi dedim
zaten kuzum vicdan olunca gerisi geliyor çok şükür muhtaçlık yok ayyy allah korusun yarabbiiste insan olan bi baska oluyor bizmkiler de kardes Allah vicdan versin ne diyim
Sen de benm gibi tecrubeyle almissin dersinibizimki smdilik kiz gorundugune sorun yok bicok sey yepyeni hazir battaniye koleksiyonumz var hatta napcaksak o kadarini doldurmusuz. Erkek olunca silbastan tabi olsum kismeti herkesn o da zevkli olur
Aynen.. Oyle cok kosturcak biseyim yok cok sukur ufak tefek eksileri var bi anakucagi alicam kismetse bi de eksik gedik ne var diye 6. Ayda acar bi bakarim bi gunde toplanir insallahbiz ikinci olan anneler tecrübeliyiz bende almıycam sadece hoşuma giden bi iki şeycik zaten diğer oğluşumu ki duruyor bu oğluşuma nasipmiş
yok cnm müdür bnden yana da veliler doğum iznine ayrılacağımı duyarsalar öğrencileri göndermezler die[/QUOTE
ama bu senin elinde degil ki hem yasal iznin onlar kadar sen de dusuncen yavrunu suc gibi niye saklayasn gobegini gere gere gez gerci ozeldeysen hamile oldugunu duyunca kapiyi gosteriyolar senin mudur yine destekse iyi yani
valla daha hiçbirşey almadım bn bekliyorum halazaten kuzum vicdan olunca gerisi geliyor çok şükür muhtaçlık yok ayyy allah korusun yarabbi
kızlar yaaa bnm oğluşum olduğunu memlekette devlet hast dr söylemişti daha kendi druma gidemedim biz oğluş kıza döner mi yav. Bu hikayeleri okuyuölmime terrüddüt düşüyorben ufaktan hazırlıklarını yapmak istiyordum maddi olarak son anlarda sıkışmamak için. Şimdi geri geri atıyor ayaklarım
bende başlamıştım ama ayrıntılı ultrasona kadar ara verme kararı aldım.neolur ne olmaz.kızlar yaaa bnm oğluşum olduğunu memlekette devlet hast dr söylemişti daha kendi druma gidemedim biz oğluş kıza döner mi yav. Bu hikayeleri okuyunca içime terrüddüt düşüyorben ufaktan hazırlıklarını yapmak istiyordum maddi olarak son anlarda sıkışmamak için. Şimdi geri geri atıyor ayaklarım
canım senin hangi haftana geliyor ayrıntılı usgÖzelde de baktir istersen ben de burdaki dra guvenmiyom esasen istdaki erkek diyemem dedgi icin bununkini de tescil kabul ettim gerci ayrintiliyi beklicem yine de daha da yil var ekimin onuna olme essem olme
yok cnm devlet bnmki de anaokulundayım ne bileyim sorunlular insanlar bn doğurayım iyi eğitim görsün ama sen doğurma bizimkilerin kul kölesi ol diyorlar insanlar çok bencil
canım senin hangi haftana geliyor ayrıntılı usg
kızlar yaaa bnm oğluşum olduğunu memlekette devlet hast dr söylemişti daha kendi druma gidemedim biz oğluş kıza döner mi yav. Bu hikayeleri okuyunca içime terrüddüt düşüyorben ufaktan hazırlıklarını yapmak istiyordum maddi olarak son anlarda sıkışmamak için. Şimdi geri geri atıyor ayaklarım
ekimin onu yazmışsın ben onu ekimin sonu diye okumuşumda23.un basi oluyor sanki ya da 22 biterken falan
valla canım arkadaşım anlattı bir akrabasına doktor hep erkek demiş
sezeryan doğumda doktor çığlığı koparmış bu çocuğun pipisini kim kesti diye
yani döneceği varsa doğumda bile dönebilir
ekimin onu yazmışsın ben onu ekimin sonu diye okumuşumda
Ay hepten korku filmi kivaminda oldu kehanetler icimizden birine vururmus bi de boyle bi piyango ayy
yok yok bayramin ertesi hemen hem ziyaret hem ticaret yapcaz istanbula gelmisken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?