Cnm tarabyada miydinkızlar yaaa bnm oğluşum olduğunu memlekette devlet hast dr söylemişti daha kendi druma gidemedim biz oğluş kıza döner mi yav. Bu hikayeleri okuyunca içime terrüddüt düşüyorben ufaktan hazırlıklarını yapmak istiyordum maddi olarak son anlarda sıkışmamak için. Şimdi geri geri atıyor ayaklarım
İstanbulda yerini bilirsen hem kaliteli hem cok ucuz alisveris yapabiliyosun hakikaten..Ay hepten korku filmi kivaminda oldu kehanetler icimizden birine vururmus bi de boyle bi piyango ayy
yok yok bayramin ertesi hemen hem ziyaret hem ticaret yapcaz istanbula gelmisken
Bebek sekeri falan dursun ence bi 6. Aya kadarvalla canım arkadaşım anlattı bir akrabasına doktor hep erkek demiş
sezeryan doğumda doktor çığlığı koparmış bu çocuğun pipisini kim kesti diye
yani döneceği varsa doğumda bile dönebilir
Cnm tarabyada miydin
Hangi hastaneye gittin bi de ayrintiliyi nerede yaptirma karari sldin
Me kadarmis usg fiyt alabildin miEvet tarabyadayım canım.
Esenlerdeki medipol hast. gidiyoum.
ayrıntılı için hala net karar veremedik özeller çok pahalı üni. hast yok perinatolog.
Benimde yarin gorumcem geliyo bol bol alisveris yapariz gezeriz inss temizligi bayram donusu yapacagim odami degistirecegim bebege gore tekrar dizayn edecez artikyarın annem geliyor bende izinliyim bütün gün dip köşe temizlik yapacağız
Benimde yarin gorumcem geliyo bol bol alisveris yapariz gezeriz inss temizligi bayram donusu yapacagim odami degistirecegim bebege gore tekrar dizayn edecez artik
Sikma bu kadar kendini de bebeginode canim. Saçma insanlar yüzünden keyfini hiiiccc bozma hem de.Sinirden uzuntuden rahmime igneler batiyor resmen ya
Sağol canim valla ben hic gitmedim bilmiyordum fiyatta farklı değilse gerek yok. Ama eskişehirde de pek alınacak biter yok be.inegöl mü aman sakın gıtmeyın. ben bursalıyım aklımın ucundan gecmedı. belkı bıraz daha ucuza bulursun ama insan kafayı yiyor orda. biz evlenırken gıtmıstık 500 tane mobilyacı yanyana dukkanları. butun gun gezdık. kafamız karıstı en sonunda dönduk bursadan aldıkorda okadar cok magaza varki çeşit arasında kayboluyorsun. fiyatlar da cok farklı degıldı. yanı her fıyata uygun mobilya var. iyisini alıcam dıyosan ordada pahalı
İstedim zaman cnm lafi olmaz. Sağol pek bisey yok ankaraya gelesim var sadece ilk firsatta :)Canım çok teşekkür ederim. Şimdilik aşerme boyutunda değilim ama olursa söylerim. Senin de Ankara'dan bir isteğin olursa lütfen söyle ben de buradan gönderirim.
işten çıkınca gittim bime 5-6 tane 200 ml lik süt aldım bütün kuruyemişlerden aldım bu akşamdan itibaren artık yememe dikkat ediyorum bakalım 24 eylülde kontrolüm var o güne kadar kaç kilo alacağım veya neler değişecek bebeğimde
Sikma bu kadar kendini de bebeginode canim. Saçma insanlar yüzünden keyfini hiiiccc bozma hem de.
Gormezden gelinmek kotu oluyor iste.
Ya kizlar cevap yazin nolur..telefon mobil uygulamasindan giriyor musunuz kk ya.onceddn giriyordum ama bayadir googledan girmeye useniyorum telefondan ya.
Kimsr cevap yazmamis uzuldum......
Ohhh afiyet olsun canim. Muzlu sut, sütlü kahve ( az kahve ) gibi şeyler yapinca daha rahat içiliyor belki seninde hoşuna gider cnm :)
Kimsr cevap yazmamis uzuldum......
Daha iyiyim burda sohbet etmek iyi geldi takilmiyorum esimden rövanş almakla mesgulum daha cok
Bu ilaç içme konusunda beni de birileri iteklesin artik gozumun onunde olsun diye hem mutfaga hem yatak odasna hem cantama koydum ama nafile icemiyorum elim gitmiyor hep kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?