2015 Şubat Anneleri

Cnm tarabyada miydin
Hangi hastaneye gittin bi de ayrintiliyi nerede yaptirma karari sldin

Ay hepten korku filmi kivaminda oldu kehanetler icimizden birine vururmus bi de boyle bi piyango ayy

yok yok bayramin ertesi hemen hem ziyaret hem ticaret yapcaz istanbula gelmisken
İstanbulda yerini bilirsen hem kaliteli hem cok ucuz alisveris yapabiliyosun hakikaten..
Ben 6. Ayi bekleme karari aldim
Ama tabi abiden hemen herseyi var sayilir o halde beklicz insallah

valla canım arkadaşım anlattı bir akrabasına doktor hep erkek demiş
sezeryan doğumda doktor çığlığı koparmış bu çocuğun pipisini kim kesti diye
yani döneceği varsa doğumda bile dönebilir
Bebek sekeri falan dursun ence bi 6. Aya kadar

Cnm tarabyada miydin
Hangi hastaneye gittin bi de ayrintiliyi nerede yaptirma karari sldin

Evet tarabyadayım canım.
Esenlerdeki medipol hast. gidiyoum.
ayrıntılı için hala net karar veremedik özeller çok pahalı üni. hast yok perinatolog.

Benimde yarin gorumcem geliyo bol bol alisveris yapariz gezeriz inss temizligi bayram donusu yapacagim odami degistirecegim bebege gore tekrar dizayn edecez artik

gezip alışveriş yapmaya yer yok burda bende boş vakitlerde temizlik yapıyorum işte

Sinirden uzuntuden rahmime igneler batiyor resmen ya
Sikma bu kadar kendini de bebeginode canim. Saçma insanlar yüzünden keyfini hiiiccc bozma hem de.

Sağol canim valla ben hic gitmedim bilmiyordum fiyatta farklı değilse gerek yok. Ama eskişehirde de pek alınacak biter yok be.

Canım çok teşekkür ederim. Şimdilik aşerme boyutunda değilim ama olursa söylerim. Senin de Ankara'dan bir isteğin olursa lütfen söyle ben de buradan gönderirim.
İstedim zaman cnm lafi olmaz. Sağol pek bisey yok ankaraya gelesim var sadece ilk firsatta :)

Ohhh afiyet olsun canim. Muzlu sut, sütlü kahve ( az kahve ) gibi şeyler yapinca daha rahat içiliyor belki seninde hoşuna gider cnm :)

Ben fehmi beyden (fehmi yazicioglu) aldim randevumu uzaktan uzaga yer aramak olmuyor bildigim yer en azından dedim 300tl dediler bize

Bu ilaç içme konusunda beni de birileri iteklesin artik gozumun onunde olsun diye hem mutfaga hem yatak odasna hem cantama koydum ama nafile icemiyorum elim gitmiyor hep kalıyor

Bu ilaç içme konusunda beni de birileri iteklesin artik gozumun onunde olsun diye hem mutfaga hem yatak odasna hem cantama koydum ama nafile icemiyorum elim gitmiyor hep kalıyor

Ben belli saatlere göre planladım her gün o saatlerde almaya çalışıyorum. Yoksa gerçekten unutuluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…