2015 Şubat Anneleri

Bu ilaç içme konusunda beni de birileri iteklesin artik gozumun onunde olsun diye hem mutfaga hem yatak odasna hem cantama koydum ama nafile icemiyorum elim gitmiyor hep kalıyor

bende süt ve yoğurt konusunda öyleyim
ilaçları orta sehpamın üzerine koydum ben unutsamda eşim hatırlatıyor

Me kadarmis usg fiyt alabildin mi

canım fehmi yazıcıoğlu özel yerinde 300 tl bakıyormuş tek bebekte.
atıl yüksel özel yerinde 650 tl istiyor tek bebeğe
maslak acıbademde cem batukan ve ibrahim soyadını unuttum bir dr var orda usg fiytını öğrenemedim ama hocaya muane 350 tl usg sinin ayrıca parasını bilmiyorum.

türkiye hast muane 80 tl usg 300 tl.

Hey masallah be 300 den asagiya bakmiyolar yani
Capa tip fakultesini sordun mu

hangi tarihe aldın canım usg yi .

Ekimin 9 ya da 1ouydu sanirim bayram ertesi ilk cuma. Ben muayene olmadgni özellikle belirttim ayrintili usg 300 dediler ertrsi gun kadin dogum dr ile randevum var bosa para veremem kusura bakmasn yani ayrics bu da yeni moda herhalde ayrintili icin o kadar bayilioz yorumlamalarna mi bidaha muayene parasi istiyolar bu drlar anlmadim ki altin mi dökülüyor dillerinden hey yarabbm

Hey masallah be 300 den asagiya bakmiyolar yani
Capa tip fakultesini sordun mu

150ye falan bakan yerler de var tip merkezi kivaminda yerler de onlar perinatolog değil radyolog dolayisiyla biseyleri atlma riski olabliyor basaksehrde biyer oneriodu arkadasim israrla hem uygun hem isinde tavsiye edilen biri basaksehir tip merkeziydi sanırım yeri ama kadinin adi gelmedi aklima

Höh adamlardaki kafaya bak
Bi de ayakbasti istesinler

Canm 150 verirsem 300 de veririm ona takilmiyorum
Benim genel yolunmaya karsi iritem var

benim dediklerimin hepsi perinatolog normal dr olanlardan var uygun fiyata.
fehmi beyin yeri şişlide.
çapaya bir tanıdığa sordurduk onlarda usg var mı die sormuşlar varmış ama bana perinatolog lazım die önemsemedim.

Benimki de 290 çok pahalı değilmiş

Ee ben dun bakindim 450 felandi indirimemi girdiki.

Bende aciktim yemek muhabbetlerinin üstüde valla.

Limon çok tatil geliyor amaaa :))

Tahinliii onuda ben çok severim aklima gelmemişti bak hic. Ben aldirayim ondan mmmhh.

450 civari olanlar cekmeceli falan en pahalilari onlar zaten daha ucuzlarida var

Canım ikeanın malları kaliteli olmuyor tavsiye etmem tarzı güzel ama kalite yık

canim kalitesi hangi ulkede hangi malzemeyle yapildigina gore.degisiyor. ikea sanirim.isvec markasiydi avrupa standartlarina gore uretim.yapiyor olmali

ilk 6 ay icin ayrica sallanan besik alicam ben zaten ama kendi odasina sallanmayan alabilirim
Sepet besik mi diyorsun? ben de yapicam insallah hala nevresimini...
Sen bilirsin cnm ama bebek bebegi tutmuyo benim oglan 5 ay sallanmayi istemedi simdi 4 yasinda bazen hala kendini pispislatmak icin salla beni yapar obkadar tatli geliyor
Sonrasinda ihtiyac olur mu acaba diye dusunuyo insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…