2015 Şubat Anneleri

bulantılarınız devam ediyor mu artık dayanamıyorum ilaç almadan yaşamayaz hale geldim ne zaman geçti bulantılarınız

benim hiç başlamadı çok şükür bulantısız geldim 16. haftaya ama herkes 4. aydan sonra geçer der sizinki ne kadarlık

ben bebek arabasında casual cadillac travel sistem bebek arabasını beğendim. ama yakından bakmadım. yakından bakıcam kısmetse beğenirsem bunu almayı planlıyorum. ana kucagını evde de kullanabılıosun sallanıo. arabaya takılıo. kullanıslı oluo. ayrıca ana kucagı almıcam boylece.

tecrübeli annelere bi sorum olacak , bu hem ana kucağı hemde oto koltuğu olarak kullanılanlar ? bi arkadaşım oto koltuğu olarak pek randımanlı olmadığını, kullanamadığını , güvenilir olmadığını söyledi acaba her marka mı aynı onun aldığı mı öyle denk gelmiş bende alırım iki işe birden yarar diyodum ama oto koltuğu önemli bizim için ailem şehir dışında gidip geliyoz

Kızlar bakın oglusumla bn :) daha aksam yemeğinden sonra felaket şişiyor :)

Eklentiler

• 20140910_103649.webp
    79,6 KB · Görüntüleme: 70
  • 20140910_103649.webp
    79,6 KB · Görüntüleme: 78
Olur mu canim ya
Arabaya oto koltuguna oturtup ters baglayacaksin ki ani fren olursa yumusak karin bolgesine degil sirt bolgesine binecek
Ha su var anakucagi gibi sallayyim icinde rahat etsin pek olmuyor..
Bu yuzden ben de bi anakucagi alacagm.

Arayip sorsana cnm

bence onunkinde sıkıntı vardır. kuzenim kraftınkini kullanıodu sanırım cok da memnundu. hatta oto koltugu arabaya ters takılıodu. bu her markada olmayan bi özellik ama kazalarda çok önemli bi özellikmiş. onlar da çok yol yapıyorlardı. onun için böle bişi seçmişlerdi.

Baktım bahsettiğin araba oldukça güzel acaba kaç yaşa kadar kullanılabiliyoki canım bilgin varmı

Olur mu canim ya
Arabaya oto koltuguna oturtup ters baglayacaksin ki ani fren olursa yumusak karin bolgesine degil sirt bolgesine binecek
Ha su var anakucagi gibi sallayyim icinde rahat etsin pek olmuyor..
Bu yuzden ben de bi anakucagi alacagm.

işte bilemiyorum ki herkesin dediğini dikkate alıyorum o yüzden araştırıp soruyorum , tecrübe olmayınca mecbur : )

hımm anladım canım , sorup sorup öğreniyoz işte napak : )))

işte bilemiyorum ki herkesin dediğini dikkate alıyorum o yüzden araştırıp soruyorum , tecrübe olmayınca mecbur : )
Canim ben de ilk cocukta milleti dinleim anakucagi almadim halt ettim afedersin :) simdi arkadasimda goruyorum o ne buyuk rahatlikmis :)
Bence ikisinden de al ama oto koltugu araba varsa muhakkak olmali cnm

Canim ben de ilk cocukta milleti dinleim anakucagi almadim halt ettim afedersin :) simdi arkadasimda goruyorum o ne buyuk rahatlikmis :)

zaten ikisindende alıcam da bu bebek arabalarıyla birlikte set olarak satılıyor ya hem ana kucağı hemde oto koltuğu olarak kullanılıyomuş yani 1 tane alıyon 2 şekilde kullanıyon onu diyorum ben

işte arkadaşımda diyorki sadece oto koltuğu olarak kullanılan iyi, diğer 2 şekilde kullanılan oto koltuğu olarak iyi olmuyor dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…