Hadi ya...e ucuz da degil fiyatlar hani..Bizim evde nerdeyse her şey ikeadan.koltukları hariç mobilyaları bir sene kullanmadan çöpe attık.
bulantılarınız devam ediyor mu artık dayanamıyorum ilaç almadan yaşamayaz hale geldimne zaman geçti bulantılarınız
bulantılarınız devam ediyor mu artık dayanamıyorum ilaç almadan yaşamayaz hale geldimne zaman geçti bulantılarınız
Aynen ozellikle benim oglan cileklisini iciyo bi tekkefirin sadesi başta kötü gelebilir. Çilekli veya ballı muzlu var onları dene. Alışınca güsel geliyor hem de çok faideli
Olur mu canim yatecrübeli annelere bi sorum olacak , bu hem ana kucağı hemde oto koltuğu olarak kullanılanlar ? bi arkadaşım oto koltuğu olarak pek randımanlı olmadığını, kullanamadığını , güvenilir olmadığını söyledi acaba her marka mı aynı onun aldığı mı öyle denk gelmiş bende alırım iki işe birden yarar diyodum ama oto koltuğu önemli bizim için ailem şehir dışında gidip geliyoz
Arayip sorsana cnmKizlar ayrintili ultrasona ozelde 50 tl verdim ben hastane giris parasi icinde doktor hizlica bakmak istiyorum dedi bebege coj titresim veriyor dalga normal ultrasona gore cok fazla veriyor zaten hissettim karnima koydugunda cihasi bazi arjadaslar kan tahlili de vermis ben vermedim eksik birseyler mi kaldi diye soru isareti var aklimd bAk simdi
tecrübeli annelere bi sorum olacak , bu hem ana kucağı hemde oto koltuğu olarak kullanılanlar ? bi arkadaşım oto koltuğu olarak pek randımanlı olmadığını, kullanamadığını , güvenilir olmadığını söyledi acaba her marka mı aynı onun aldığı mı öyle denk gelmiş bende alırım iki işe birden yarar diyodum ama oto koltuğu önemli bizim için ailem şehir dışında gidip geliyoz
Baktım bahsettiğin araba oldukça güzel acaba kaç yaşa kadar kullanılabiliyoki canım bilgin varmıben bebek arabasında casual cadillac travel sistem bebek arabasını beğendim. ama yakından bakmadım. yakından bakıcam kısmetse beğenirsem bunu almayı planlıyorum. ana kucagını evde de kullanabılıosun sallanıo. arabaya takılıo. kullanıslı oluo. ayrıca ana kucagı almıcam boylece.
Olur mu canim ya
Arabaya oto koltuguna oturtup ters baglayacaksin ki ani fren olursa yumusak karin bolgesine degil sirt bolgesine binecek
Ha su var anakucagi gibi sallayyim icinde rahat etsin pek olmuyor..
Bu yuzden ben de bi anakucagi alacagm.
bence onunkinde sıkıntı vardır. kuzenim kraftınkini kullanıodu sanırım cok da memnundu. hatta oto koltugu arabaya ters takılıodu. bu her markada olmayan bi özellik ama kazalarda çok önemli bi özellikmiş. onlar da çok yol yapıyorlardı. onun için böle bişi seçmişlerdi.
Canim ben de ilk cocukta milleti dinleim anakucagi almadim halt ettim afedersin :) simdi arkadasimda goruyorum o ne buyuk rahatlikmis :)işte bilemiyorum ki herkesin dediğini dikkate alıyorum o yüzden araştırıp soruyorum , tecrübe olmayınca mecbur : )
şişmiş hali bu mu? popon nerde senin yav. hiç mi yemiyorsunuz anacım?Kızlar bakın oglusumla bn :) daha aksam yemeğinden sonra felaket şişiyor :)
Canim ben de ilk cocukta milleti dinleim anakucagi almadim halt ettim afedersin :) simdi arkadasimda goruyorum o ne buyuk rahatlikmis :)
Bence ikisinden de al ama oto koltugu araba varsa muhakkak olmali cnm
Canim ben de ilk cocukta milleti dinleim anakucagi almadim halt ettim afedersin :) simdi arkadasimda goruyorum o ne buyuk rahatlikmis :)
Bence ikisinden de al ama oto koltugu araba varsa muhakkak olmali cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?